Klotzman Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Já mám kompletní 5 hodinovou verzi, která se dávala v tv jako seriál. Podle IMDB existují verze v němčině, angličtině a francouzštině. Takže jsi měl asi jen smůlu - i když si to bez té němčiny nedovedu (a ani nechci) představit. Stáhni si něco, co má těch (tuším) 5:20. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Máš asi pravdu, vlastně se není čemu divit a měl bych na to být už zvyklý, ale tak nějak mě to vážně tahalo za oči, ale to bylo možná i tím, jak byla celá ta honička taková nijaká, zvuky aut (motorů) přepálené hudbou, takže nic, jízda jako taková vypadala jak když jedou 20, já nevím, tadle scéna byla podle mě fakt slabá...jen můj osobní názor Já souhlasím. To sjetí schodů je podle mě režisérská krávovina. Té scéně to vůbec nepřidalo na kráse, akorát je každýmu jasný, že je to blbost. Když letí auto 100 metrů vzduchem tak je to sice taky blbost (když teda zrovna nepadá do Macochy), ale aspoň to je pěknej efekt. Tohle bylo blbý a k ničemu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 bitka v helikoptere mi teda vadila jeste vic, jak sjet astonem schody. co me nejvic nakrklo, ze s waltzem tam nebyl zadnej extra fight ani nic, barak mu vyhodil do luftu trefenim jednoho pojistnyho ventilu, to je jeste vetsi klise, nez sestrelit hvezdu smrti. a monica neni moc bondgirl, ale je fajn bondmilf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Já souhlasím. To sjetí schodů je podle mě režisérská krávovina. Té scéně to vůbec nepřidalo na kráse, akorát je každýmu jasný, že je to blbost. Když letí auto 100 metrů vzduchem tak je to sice taky blbost (když teda zrovna nepadá do Macochy), ale aspoň to je pěknej efekt. Tohle bylo blbý a k ničemu :-) Tak nějak jsem to myslel, samozřejmě počítám s tím, že tam bude/je x nereálných scén, ale když jsou ještě k tomu totálně nezáživné, tak mě to chytá za oči o to víc. bitka v helikoptere mi teda vadila jeste vic, jak sjet astonem schody. co me nejvic nakrklo, ze s waltzem tam nebyl zadnej extra fight ani nic, barak mu vyhodil do luftu trefenim jednoho pojistnyho ventilu, to je jeste vetsi klise, nez sestrelit hvezdu smrti. a monica neni moc bondgirl, ale je fajn bondmilf Ty jo a mě se ten začátek ve výsledku líbil snad z celého filmu nejvíc Waltz mě taky docela zamrzel a to zrovna on mi přišel jako naprosto skvělý záporák do Bondovky, fakt mi tam seděl, no škoda...snad bude příští díl lepší a za mě asi raději i v jiné režii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 mexiko bylo supr, az na ten vrtulnik.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 No útěk z koho komplexu byl fakt tragédie Jako když nezavřeš branku a utečou ti slepice ze dvorku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Posl. 14 dnu:NedotknutelníLegendy zločinuSpectreSicarioMarťanJinak 007 je jako F1, dnes je příště jiná než v 1980, ale vždy stojí za to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Posl. 14 dnu:NedotknutelníLegendy zločinuSpectreSicarioMarťanJinak 007 je jako F1, dnes je příště jiná než v 1980, ale vždy stojí za to!To přirovnání moc nesedí. F1 je davno nudná a mrtvá, zatímco 007 je porad pri sile :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 To přirovnání moc nesedí. F1 je davno nudná a mrtvá, zatímco 007 je porad pri sile :-)Si piš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Včera jsem viděl novou pixarovku V Hlavě (Inside Out). Moc krásný film, docela smutný chvílemi...nicméně si nedovedu moc představit, že je to pro malé děti. Některé věci tam byly na pochopení trochu složitější. Nebo jsem jen debil Každopádně doporučuju (Jo a už se těším na pokračování Nema - Hledá se Dory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomrx125 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Já mám kompletní 5 hodinovou verzi, která se dávala v tv jako seriál. Podle IMDB existují verze v němčině, angličtině a francouzštině. Takže jsi měl asi jen smůlu - i když si to bez té němčiny nedovedu (a ani nechci) představit. Stáhni si něco, co má těch (tuším) 5:20.Díky za radu, mně to bylo divný, jaktože film, kde to přímo vybízí, aby byl německy je v angličtině a s tak hrozným "dubingem". Pokusím se to sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Díky za radu, mně to bylo divný, jaktože film, kde to přímo vybízí, aby byl německy je v angličtině a s tak hrozným "dubingem". Pokusím se to sehnat. němčina s CZ titulky, 3:30hod délka tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomrx125 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Moc díky. Teď už jen najít zase čas. Odesláno z mého Lenovo S60-w pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Dneska shlédnutohttp://www.csfd.cz/film/15095-prvotni-strach/prehled/Doporučuju, dost slušný drama s Gerem a hlavně Edwardem Nortonem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 (upraveno) Včera jsem viděl novou pixarovku V Hlavě (Inside Out). Moc krásný film, docela smutný chvílemi...nicméně si nedovedu moc představit, že je to pro malé děti. Některé věci tam byly na pochopení trochu složitější. Nebo jsem jen debil Každopádně doporučuju (Jo a už se těším na pokračování Nema - Hledá se Dory.Inside out je neuveritelne promrhanej potencial. Je tam nekolik genialnich scen (rozhovor matky s otcem, zaverecne titulky a prulety do hlav zvirat, atd.) ktery ukazujou, jak to mohl byt vtipnej film. Misto toho je to ubrecena blbost pro teenagerky :-( Upraveno 10. listopadu 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Bojim, bojim. Můj nejoblíbenější, absolutně skvělej komiks.. obsazení mě teda silně nepřesvěčuje. Tulip černoška, hm.http://www.csfd.cz/film/257523-preacher/videa/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Inside out je neuveritelne promrhanej potencial. Je tam nekolik genialnich scen (rozhovor matky s otcem, zaverecne titulky a prulety do hlav zvirat, atd.) ktery ukazujou, jak to mohl byt vtipnej film. Misto toho je to ubrecena blbost pro teenagerky :-(Vesměs máš pravdu ve všem. Scény, který popisuješ mě odrovnaly a taky ta jak se na konci na stadionu srazí s puberťákem a je tam pohled do jeho hlavy...tu sem si pouštěl několikrát každopádně to bylo spíš ubrečený než vtipný ale i tak se mi to moc líbilo. Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 ... Doporučuju, dost slušný drama s Gerem a hlavně Edwardem Nortonemdíky za tip, mrknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Hlavně excelentní Norton v době, kdy ho takřka vůbec nikdo ještě neznal. Kult hákovýho kříže je o dva roky mladší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Jsem konečně zkouknul Man from U.N.C.L.E. a celkem zklamání - jsem od Guye Ritchieho čekal větší nářez, tohle bylo takový nějaký vyňouchlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se