Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Máš asi pravdu, vlastně se není čemu divit a měl bych na to být už zvyklý, ale tak nějak mě to vážně tahalo za oči, ale to bylo možná i tím, jak byla celá ta honička taková nijaká, zvuky aut (motorů) přepálené hudbou, takže nic, jízda jako taková vypadala jak když jedou 20, já nevím, tadle scéna byla podle mě fakt slabá...jen můj osobní názor :)

Já souhlasím. To sjetí schodů je podle mě režisérská krávovina. Té scéně to vůbec nepřidalo na kráse, akorát je každýmu jasný, že je to blbost. Když letí auto 100 metrů vzduchem tak je to sice taky blbost (když teda zrovna nepadá do Macochy), ale aspoň to je pěknej efekt. Tohle bylo blbý a k ničemu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bitka v helikoptere mi teda vadila jeste vic, jak sjet astonem schody. co me nejvic nakrklo, ze s waltzem tam nebyl zadnej extra fight ani nic, barak mu vyhodil do luftu trefenim jednoho pojistnyho ventilu, to je jeste vetsi klise, nez sestrelit hvezdu smrti. a monica neni moc bondgirl, ale je fajn bondmilf :)

Odkaz ke komentáři

Já souhlasím. To sjetí schodů je podle mě režisérská krávovina. Té scéně to vůbec nepřidalo na kráse, akorát je každýmu jasný, že je to blbost. Když letí auto 100 metrů vzduchem tak je to sice taky blbost (když teda zrovna nepadá do Macochy), ale aspoň to je pěknej efekt. Tohle bylo blbý a k ničemu :-)

Tak nějak jsem to myslel, samozřejmě počítám s tím, že tam bude/je x nereálných scén, ale když jsou ještě k tomu totálně nezáživné, tak mě to chytá za oči o to víc.

bitka v helikoptere mi teda vadila jeste vic, jak sjet astonem schody. co me nejvic nakrklo, ze s waltzem tam nebyl zadnej extra fight ani nic, barak mu vyhodil do luftu trefenim jednoho pojistnyho ventilu, to je jeste vetsi klise, nez sestrelit hvezdu smrti. a monica neni moc bondgirl, ale je fajn bondmilf :)

Ty jo a mě se ten začátek ve výsledku líbil snad z celého filmu nejvíc :) Waltz mě taky docela zamrzel a to zrovna on mi přišel jako naprosto skvělý záporák do Bondovky, fakt mi tam seděl, no škoda...snad bude příští díl lepší a za mě asi raději i v jiné režii.

Odkaz ke komentáři

Včera jsem viděl novou pixarovku V Hlavě (Inside Out). Moc krásný film, docela smutný chvílemi...nicméně si nedovedu moc představit, že je to pro malé děti. Některé věci tam byly na pochopení trochu složitější. Nebo jsem jen debil  :lol2:  Každopádně doporučuju (Jo a už se těším na pokračování Nema - Hledá se Dory.

Odkaz ke komentáři

Já mám kompletní 5 hodinovou verzi, která se dávala v tv jako seriál. Podle IMDB existují verze v němčině, angličtině a francouzštině. Takže jsi měl asi jen smůlu - i když si to bez té němčiny nedovedu (a ani nechci) představit. Stáhni si něco, co má těch (tuším) 5:20.

Díky za radu, mně to bylo divný, jaktože film, kde to přímo vybízí, aby byl německy je v angličtině a s tak hrozným "dubingem". Pokusím se to sehnat. 

Odkaz ke komentáři

Včera jsem viděl novou pixarovku V Hlavě (Inside Out). Moc krásný film, docela smutný chvílemi...nicméně si nedovedu moc představit, že je to pro malé děti. Některé věci tam byly na pochopení trochu složitější. Nebo jsem jen debil  :lol2:  Každopádně doporučuju (Jo a už se těším na pokračování Nema - Hledá se Dory.

Inside out je neuveritelne promrhanej potencial. Je tam nekolik genialnich scen (rozhovor matky s otcem, zaverecne titulky a prulety do hlav zvirat, atd.) ktery ukazujou, jak to mohl byt vtipnej film. Misto toho je to ubrecena blbost pro teenagerky :-(

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Inside out je neuveritelne promrhanej potencial. Je tam nekolik genialnich scen (rozhovor matky s otcem, zaverecne titulky a prulety do hlav zvirat, atd.) ktery ukazujou, jak to mohl byt vtipnej film. Misto toho je to ubrecena blbost pro teenagerky :-(

Vesměs máš pravdu ve všem. Scény, který popisuješ mě odrovnaly a taky ta jak se na konci na stadionu srazí s puberťákem a je tam pohled do jeho hlavy...tu sem si pouštěl několikrát každopádně to bylo spíš ubrečený než vtipný ale i tak se mi to moc líbilo.

Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...