HondzaX Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 V ramci vylehavani virozy jsem mel moznost videt cesky serial z produkce HBO - Mamon (http://www.csfd.cz/film/407733-mamon/prehled/) za mne povedena podivana. Je tam par veci, ktery bych treba chtel trochu jinak, ale i tak pekna podivana. Pokud to jeste nekdo nevidel, doporucuji. Pozn. severskou predlohu jsem nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 tak dnes jsem dal 3 sérii Most a bylo to opět super asi tato řada byla nejslabší,ale i tak to byla nadprůměrná podívaná........doufám že potvrdí další řadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Spielberg umí!Hanks umí!Most špiónů- doporučuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Další můj zásek do seriálové podívané byl seriál Quantico. Celkem příjemná oddychovka s pěknou kamerou a svižným střihem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Liza lisci vila, to uz niekto spominal ? Pripomenulo mi to stare filmy od Greenawaya. Ak ste niekto jeho filmy mal rad, nevahajte. Podtitulok je cierna romanticka komedia, ale to nech vas neodradi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Viděl jste někdo už Lucifera?http://www.csfd.cz/film/33226-lucifer/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Ja zacinam mit pocit, ze tech serialu je uz moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Ja zacinam mit pocit, ze tech serialu je uz moc.seriálu moc je. Dobrej seriálu ale není nikdy dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Lucifer je dobrej, ale mam pocit, ze jeste neni moc dilu. Respektive bude asi jen pilotni dil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Jojo, oni ho schválně pustili ven, aby si udělali reklamu a vyhodnocujou i reakce lidi. Někde o tom byla diskuze a článek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Ja zacinam mit pocit, ze tech serialu je uz moc. To jo. Já jen za poslední rok: Walking DeadArrowAgents of ShieldFlashBroenTemný případDa Vinciho démoniMarco PoloBig Bang TheoryKnickBansheeBreaking BadGame of ThronesRomeSpartacusVikings.... Nechápu, kde na to beru čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Este si pridaj the last kingdom. Celkom sa dalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Plus určitě Homeland a jelikož tam máš TWD, zkus the Strain. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Mám pocit, že to tu nebylo. Docela dobrá podívaná, i když starší. Jerusalema https://www.youtube.com/watch?v=t6EohBg3QoY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Tak jsem zvedavej, jestli uz maji emzaci poradnej antivir. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Tak jsem dal Narcos.Dobrej seroš, jen bych krapet střihnul stopáž...tak o 50%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Narcos byl super, fakt jeden z nejlepších seriálu letošního roku... Jen info, kdo sleduje seriál Luther http://www.imdb.com/title/tt1474684/?ref_=ttep_ep_tt, tak dnes začíná 4 serie, je to fakt pecka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Banshee mě dost zklamal. Super bitky a plno malejch kozicek ale děj nezazivnej a nelogickej. Podruhé jsem dal všechny díly Breaking bad a lepší jak poprvé a podruhé teď dávám Fargo. Magic city jsem v půlce prvního dílu vypnul a druhou šanci asi nedostane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Banshee mě dost zklamal. Super bitky a plno malejch kozicek ale děj nezazivnej a nelogickej. Podruhé jsem dal všechny díly Breaking bad a lepší jak poprvé a podruhé teď dávám Fargo.Magic city jsem v půlce prvního dílu vypnul a druhou šanci asi nedostane. To je fakt. Na to, jak jdou ty postavy dobře napsaný a zahraný ten děj není nijak úchvatnej .... Ale i tak to beru jako dobrej seriál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Já se na ty český seriály už vůbec nedokážu koukat. Ty nepravděpodobný dialogy, přehrávání jako na divadle, hnus. A viděl jsi to? Zas tak špatný to nebylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se