Maxel Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Sem to nejdřív šoup do Humoru, ale sem to asi taky patří - trocha srandy na začátek roku Bill Bailey - Part Trollhttps://www.youtube.com/watch?v=-qRRTjdVjJM Eddie Izzard - Dress To Killhttps://www.youtube.com/watch?v=cIE7BOhIL7I Dylan Moran - Like, Totally Stephen Lynch - Live @ El Ray Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 hbo - copak to asi letos bude, to prekvapeni.... interstellar.. ok, tri dny pred avizovanou tv premierou zadny velky prekvapeni.. nicmene jsem se docela rad znovu podival.. a, v porovnani s casto srovnavanym martanem me tohle bavi o neco vic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Ještě bych doporučil film Suburra ...twl...teď jsem to sem chtěl napsat... Jo, ten je výbornej! Navíc tam furt chcalo a tady ani kapka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Kouknul jsem minulý týden na: REVENANT Zmrtvýchvstání. Byl jsem jak na drátku od začátku až do konce. http://www.csfd.cz/film/301200-revenant-zmrtvychvstani/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Je to skvelej film, brutální, syrovej, krásná kamera. Skvelej Hardy a skvelej Leo. Asi by si toho Oscara uz zasloužil, no :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Přesně, oba perfektní. A to jsem Leonarda prvně nesnášel. Teď je film od filmu lepší a lepší. Normálně to nedělám, ale na druhý den jsem se musel na film podívat ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Omlouvam se, pokud to tu uz nekde je, moc sem nechodim. Ale videl jsem Stazistu - The Intern a skvelej pohodovej film hodici se ke svatecni atmosfere. De Niro je cim dal lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Přesně, oba perfektní. A to jsem Leonarda prvně nesnášel. Teď je film od filmu lepší a lepší. Normálně to nedělám, ale na druhý den jsem se musel na film podívat ještě jednou.Pri tom útoku medvěda se moje mladá zakrejvala dekou a jecela, což byla skvela prdel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Tak jsem teď dokoukal Revenanta a Osm Hrozných. No Revenant se mi líbil víc - tam to natahování děje dotvářelo atmosféru. Osm Hrozných mělo dobrý konec, ale jinak jsem se dost nudil. To je spíš tak do divadla než do kina ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Pri tom útoku medvěda se moje mladá zakrejvala dekou a jecela, což byla skvela p...l :-)To se nedivím Kamera hodně táhla do děje a hudba přidala ještě víc dráma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 (upraveno) Omlouvam se, pokud to tu uz nekde je, moc sem nechodim. Ale videl jsem Stazistu - The Intern a skvelej pohodovej film hodici se ke svatecni atmosfere. De Niro je cim dal lepsi. Naprostý souhlas....dal jsem to včera...megapozitivní záležitost. Edit: dnes proběhl Most špiónů, a dost dobrý... Upraveno 2. ledna 2016 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Pokračování švédské výborné kriminálky. Jednička byla výborná a stejně tak je na tom i "dvojka". http://www.csfd.cz/film/308229-falesna-stopa/prehled/Rozhodně tuhle minisérii můžu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Naprostý souhlas....dal jsem to včera...megapozitivní záležitost. Edit: dnes proběhl Most špiónů, a dost dobrý...Za mna z toho filmu stal zato len deniro. Anne bola podla mna hrozna, scenar slaby. Ale kvoli denirovi sa to oplati vidiet. Hra to s neskutocnou noblesou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Posledni Sherlock na CT2 a je to úplná debilita. Skoda, díly predtim byly fajn. Ted uz jedou na LSD i scenaristi a je to vidět :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Posledni Sherlock na CT2 a je to úplná debilita. Skoda, díly predtim byly fajn. Ted uz jedou na LSD i scenaristi a je to vidět :-(Naprosto souhlasím. Velké zklamání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Naprostý souhlas....dal jsem to včera...megapozitivní záležitost. Za mna z toho filmu stal zato len deniro. Anne bola podla mna hrozna, scenar slaby. Ale kvoli denirovi sa to oplati vidiet. Hra to s neskutocnou noblesou. Jj, De Niro je super. I když to nemá extra hodnocení, mám hodně rád The Score. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Este pridam dva paradne filmy so zosnulym Philipom Seymourom Hoffmanom, ktore u mna skorovali skutocne vysoko 1. A most wanted man /2014/2. A late quartet /2012/ Oba filmy vynikajuca atmosfera a Philipovi sa tie role velmi hodili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Ještě mám dotaz, viděli jste někdo Sicario a stojí to za to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Jo, neni to spatny. Ale.......žádná velka pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Pěkný a příjemný odpočinkový film s mým oblíbeným hercem Billem Murrayem je St. Vincent. http://www.csfd.cz/film/340110-miluj-souseda-sveho/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se