Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak prave jsem se vratil z posledniho Tarantina a nejak nevim. Priznavam, ze v anglictine bez titulku jsem se obcas v nekterych recech ztracel, ale troufam si rict, ze jsem minimalne 80% pochytal. I tak jsem z toho takovej rozpacitej. Za top tarantinovku povazuju Inglorious Basterds a ti zustali neprekonani...

Odesláno

Já jsem se včera po dlouhé době opět podíval na "Nespoutaný Django" a nechápu, jak to může být stejný Tarantino jako u Osmi Hrozných. V Djangovi hláška střídala hlášku, bylo tam napětí, akce, krásné záběry, vtip ... to je prostě úplně jinej film. 

Odesláno

Tak jsem konečně dal Bonda a spokojenost. Sice to zatím řadím až za jedničku a trojku, ale rozhodně jsem se nenudil, snad jen ten konec mohl bejt vypilovanější.

Odesláno

http://www.csfd.cz/film/410755-sazka-na-nejistotu/recenze/

Jako spravny masochista jsem se zasel podivat na prapricinu posledni recese... Film lepsi nez jsem cekal, svinstvo horsi nez jsem cekal

ja cet vsechny knizky vod Lewise, je to parada, clovek fakt jen cumi.. nicmene se nejak nemuzu szit s vizazi hlavnich protagonistu - vsichni tam vypadaj jak kreteni - takze to nevidim na kino, ale spis na pc...

Odesláno

Kdo má rád počítače, Linux, hackery a psycho tak neudělá chybu se seriálem Mr. Robot. Velmi dobře zatím vypadá i Sense8.

Odesláno z Tapatalk, bohužel.

Odesláno

O víkendu jsem dal všech šest dílů Mamon od HBO. V záplavě českých televizních krimi opravdu lehký nadprůměr. Chvílema mi to teda připadalo až debilní. Nebýt postavy Stelly, asi na to nekoukám :)

Odesláno

Ja vcera Star Wars a celkem by to i slo. Dost vtipnych hlasek, pribeh v jejich duchu - zadne slozitosti, ale da se na to koukat. Jen si nemuzu pomoct, ale ty efekty me na dnesni dobu nejak neohromily. Ty puvodni SW na tehdejsi dobu byly fakt pecka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...