Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čemu nerozumíš? Je to jednoduchý - Dan se seznámí s Betkou, zatímco Kristiána zaujme Danova sestra Danka, ale její kamarádka a zlý přítel Robert...ééé...tento...zatímco Láďa a Betčina tetička...ne... Tak jinak -  to Kristián a jeho kamarádka Lenka hledá cestu k Jitce, což je, teda byla....ále kašlu na to :wallbash: :D

Odesláno

Ronina muzu taky. Antigang stazeny, tak se na nej tesim. Vcera jsem dal Battle Royale a pecka, kam se hrabou hunger games

Jinak ze severske skouknute Zlo mezi nami a obe Jagerny a fakt super. U tech severanu je fajn, ze clovek nikdy nevi jak to dopadne, protoze oni jsou schopni zabit totalne vsechny

Odesláno
  V 12. 2. 2016 v 9:38, Klotzman napsal:

Jak už tu někdo psal, před 20 lety by to byl super film, dneska je to takovej odvar, Reno má co dělat, aby ušel pár kroků...nic moc.

souhlas,Reno je tam spíše jako komparz,ale i tak jsem se bavil a líbilo se mi to.Ten jeho parťák byl dobrej :D

Odesláno
  V 11. 2. 2016 v 20:52, AndyAaron napsal:

Asi to prubnu, Juraji. Tuhle pani mam rad a tady na fotce ma i hodinky:

160143069_56625b.jpg?w700

Hodinek je tam více a i pěkný detailní záběry na klasiku ;)

Odesláno
  V 10. 2. 2016 v 20:48, FraK napsal:

Dokoukal jsem serial Gomora a uplne jsem se z toho posadil na zadek. Kdo jste to jeste nevideli, urcite zkouknete. Ja to radim do svych top 10 serialu a to jsem toho uz videl fakt hodne.

Zrovna R. Saviana ctu a netusil jsem, ze je to i v serialove podobe... Mrknu na to a diky za tip!

Odesláno
  V 12. 2. 2016 v 22:15, Petr77 napsal:

Zrovna R. Saviana ctu a netusil jsem, ze je to i v serialove podobe... Mrknu na to a diky za tip!

no film s tou knihou moc společného nemá mi přišlo. Seriál jsem po třetím dílů vypnul.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...