Tomsn Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Včera v Olympii v kině Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, celkem pěkná pohádka. Občas dost zdlouhavé a některé scény v podání Samuela dost groteskní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 V 11. 10. 2016 v 11:46, Bobisky napsal: Tak Narcos dokouknut (obě série) a už se těším na třetí. Jinak teď jsme měl takové "drogové období" a během cca 3 měsíců jsem zkoukl toto - pořadí oblíbenosti 1. Gomorra, 2. Narcos, 3. Suburra - nad to ale stavím z loňského roku Sicario, zatím pro mě nepřekonatelná pecka. Chci se zeptat, co jste sledovali Narcos, jestli jste občas taky Pablovi fandili a soucitili s ním, i když to byl šmejd všech šmejdů :-) Popravdě to byl asi i režisérův zájem, aby ukázal že Pablo byl milující otec atd... Scénka s králíčkem už byla přehnaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Todle vypadá dobře, celkem...https://www.youtube.com/watch?v=RQ895747WYA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 V 11. 10. 2016 v 11:46, Bobisky napsal: Tak Narcos dokouknut (obě série) a už se těším na třetí. Jinak teď jsme měl takové "drogové období" a během cca 3 měsíců jsem zkoukl toto - pořadí oblíbenosti 1. Gomorra, 2. Narcos, 3. Suburra - nad to ale stavím z loňského roku Sicario, zatím pro mě nepřekonatelná pecka. Chci se zeptat, co jste sledovali Narcos, jestli jste občas taky Pablovi fandili a soucitili s ním, i když to byl šmejd všech šmejdů :-)Wagner Moura je můj oblíbenej herec,takže jasně že jsem si přál aby to dopadlo jinak jak ve skutečností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 V 11. 10. 2016 v 12:15, 14titi napsal: Popravdě to byl asi i režisérův zájem, aby ukázal že Pablo byl milující otec atd... Scénka s králíčkem už byla přehnaná.do reality to mělo asi hodně daleko. Ta byla brutalnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 To určitě. Těžko říct, jestli to režisér tak chtěl, nebo měl trošku strach, aby zbytečně někoho nevyprovokoval...:-) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 No pokud by to bylo natočeno reálně,tak se obávám že by to žádná tv nemohla vysílat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 A taky by na to asi nikdo nekoukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Případně by mohl sám režisér a další členové filmařského štábu přijít k nějaké nehodě, kdyby byli až moc přesní a odtajňovali moc informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Díky všem za velmi zajímavé tipy. Myslím, že budu na velmi dlouho co stahovat a co sledovat:-). Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 V 11. 10. 2016 v 20:43, 14titi napsal: Případně by mohl sám režisér a další členové filmařského štábu přijít k nějaké nehodě, kdyby byli až moc přesní a odtajňovali moc informací.moc koukáš na seriály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 začal jsem sosat Quarry,vypadá to zajímavěhttp://www.csfd.cz/film/397092-quarry/komentare/ sleduje to někdo už? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Já zase sosnul Špínu Baltimoru a pokud mě to chytne, tak budu mít na dlouho vystaráno :-) Než vyjdou další GoT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 V 12. 10. 2016 v 7:12, Bobisky napsal: Já zase sosnul Špínu Baltimoru a pokud mě to chytne, tak budu mít na dlouho vystaráno :-) Než vyjdou další GoT.já to ještě sosám,má to 135GB tak dnes to snad dotáhnu,ale jsem na to zvědavej moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 jeste k The Wire...dejte tomu aspon 5dilu i kdyby se Vam zdal zacatek nudny...rozjizdi se to dost pomalu...fakt to stoji za to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 V 11. 10. 2016 v 21:47, spineshank napsal: začal jsem sosat Quarry,vypadá to zajímavěhttp://www.csfd.cz/film/397092-quarry/komentare/ sleduje to někdo už? Jo, prvni dil docela dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 mám 5 dílů,ale počkám až bude všech 8 venku.......dělám to u všech seriálů protože nesnáším čekání, takže to shlídnu vše naráz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Tak jsem dokoukal 1. serii Most a musim konstatovat, ze jako se to libilo. Fakt pekny, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 (upraveno) Jestli se S01 "jen" líbila, tak dvojka Tě posadí na prdel Trojka taky gut, ale už to nabralo malinko jiný směr ; no spoiler, uvidíš sám. Upraveno 12. října 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Most je super a jsem zvědavej jestli podzim 2018 klapne.Mělo by se začít letos natáčet na podzim co jsem četl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se