Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

V 11. 10. 2016 v 11:46, Bobisky napsal:

Tak Narcos dokouknut (obě série) a už se těším na třetí. Jinak teď jsme měl takové "drogové období" a během cca 3 měsíců jsem zkoukl toto - pořadí oblíbenosti 1. Gomorra, 2. Narcos, 3. Suburra - nad to ale stavím z loňského roku Sicario, zatím pro mě nepřekonatelná pecka. Chci se zeptat, co jste sledovali Narcos, jestli jste občas taky Pablovi fandili a soucitili s ním, i když to byl šmejd všech šmejdů :-)

Popravdě to byl asi i režisérův zájem, aby ukázal že Pablo byl milující otec atd... Scénka s králíčkem už byla přehnaná.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 11. 10. 2016 v 11:46, Bobisky napsal:

Tak Narcos dokouknut (obě série) a už se těším na třetí. Jinak teď jsme měl takové "drogové období" a během cca 3 měsíců jsem zkoukl toto - pořadí oblíbenosti 1. Gomorra, 2. Narcos, 3. Suburra - nad to ale stavím z loňského roku Sicario, zatím pro mě nepřekonatelná pecka. Chci se zeptat, co jste sledovali Narcos, jestli jste občas taky Pablovi fandili a soucitili s ním, i když to byl šmejd všech šmejdů :-)

Wagner Moura je můj oblíbenej herec,takže jasně že jsem si přál aby to dopadlo jinak jak ve skutečností

Odkaz ke komentáři

V 12. 10. 2016 v 7:12, Bobisky napsal:

Já zase sosnul Špínu Baltimoru a pokud mě to chytne, tak budu mít na dlouho vystaráno :-) Než vyjdou další GoT.

já to ještě sosám,má to 135GB :lol2:  tak dnes to snad dotáhnu,ale jsem na to zvědavej moc

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dokoukal 1. serii Most a musim konstatovat, ze jako se to libilo. Fakt pekny, diky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...