Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky za reakce, asi se porozhlédnu po něčem jiném.

Kdyby jste měli tip? Mám rád krimi (vraždy vyšetřování), charismatický vyšetřovatel, nejlépe někdo koho nemá nikdo rád:-), každý díl ať má spád, napětí...Asi chci moc, že? případně něco podobného, třeba i drama a podobně.

Za me The Wire. IMHO nejlepsi krimi serial a mozna nejlepsi TV drama serial vubec...
Odesláno

Kdyby jste měli tip? Mám rád krimi (vraždy vyšetřování), charismatický vyšetřovatel, nejlépe někdo koho nemá nikdo rád:-), každý díl ať má spád, napětí...Asi chci moc, že? případně něco podobného, třeba i drama a podobně.

ja koukam na hanibala ...

Odesláno

Most mě nezaujal, Bosch je mi nesympatický hlavní vyšetřovatel, Zločin, pokud myslíš ten USA, tak ten vypadá zajímavě.

Americkej zločin je pecka. Garantuju ti že do posledního dílu nevíš kdo je vrah a může to být několik lidí. Asi nej kriminálka co znám.
Odesláno

ještě co by ti určitě nemělo ujít je Breaking Bad/Pernikovy táta .......opravdu parádní seriál. Stylem něco trochu jiné jak píšeš, přesto naprosto dokonalé.
Odesláno (upraveno)

Za me The Wire. IMHO nejlepsi krimi serial a mozna nejlepsi TV drama serial vubec...

Za me taky The Wire...nejlepsi krimi serial, ktery ukazuje celou tu masinerii policajtu, jejich sefu, statnich zastupcu, soudcu, odboru vs drogove dealery i fetky a jejich svet. Ma to dost pomaly rozjezd, protoze ta mozaika pribehu se sklada hodne peclive a z mnoha dilku...kazdym dalsim dilem a kazdou dalsi serii to do sebe zapada vic a vic...nic lepsiho na toto tema podle me natocene neni

Upraveno uživatelem efreeti
Odesláno

Je někde ke stažení ten Wire komplet? S titulkama? Nebo poslal by to někdo výměnou za jiný seriál, napr. :-)

já to začal včera tahat přes torrenty

Odesláno

Lie to Me, The Wire, Bosch, Narcos, Power, Ray Donovan, Homeland, Elementary, Billions, The Game, The Following, The Americans, Orange Is The New Black, Low Winter Sun, Suits, The Wrong Mans, The Bridge SE, True Detective, Lilyhammer, Outsiders, American Crime Story, Paranoid, Mad Dogs, Wallander, 24, House of Cards, The Shield, American Crime, Secrets and Lies, The Fall, Backstrom, Dexter, Life, Murder in the First, Stalker, Rake, Sherlock, Prison Break, Fargo, Ripper Street, Breaking Bad, Designated Survivor

Ne uplne vsecko je cistokrevny krimi, ale nejakej ten mrtvej bude vsude ;-)
Odesláno

Právě jsem to četl že bude 3 a 4 série, takže se máme na co těšit.

Výborná zpráva. Je třeba ještě rozprášit kartel z Cali. Medellin už znám jak rodné město...:-)
Odesláno

Tak Narcos dokouknut (obě série) a už se těším na třetí. Jinak teď jsme měl takové "drogové období" a během cca 3 měsíců jsem zkoukl toto - pořadí oblíbenosti 1. Gomorra, 2. Narcos, 3. Suburra - nad to ale stavím z loňského roku Sicario, zatím pro mě nepřekonatelná pecka. Chci se zeptat, co jste sledovali Narcos, jestli jste občas taky Pablovi fandili a soucitili s ním, i když to byl šmejd všech šmejdů :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...