Návštěvník Zmizík Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Mne co se techdletech tematu tyka staci se jednou za ctyri pet roku kouknout na Brazil a mam zas vystarano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Tak sem se zkusil kouknout na ten Black Mirror. Prvni dil v cely svy laciny povrchnosti jeste koukatelnej, az na ten konec a druhej dil ale takova sracka, jakou sem dlouho nevidel. To muselo rezirovat nejaky vopozdeny dite. Pokracovat nebudu, uplne me to nasralo.Podívej se na" Borgman ". Budeš nadšenej. Je to dost logický. Ale to já sem teď asi taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Jj, videl sem a libilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 pokaždé jiné téma, jiná zápletka... pokud to berete jako sci-fi antologii (což je myslím v popisu série), tak váš zážitek nerozhodí některé "nereálné" věci... ale třeba jsem úchyl, já si užíval obě série The Man In The High Tower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Tobe verim, Duke. Jaky dily teda stojej za to? Fakt teda nejsem zvedavej na nejaky nastavovani zrcadel vod evidentnich rezizerskejch potratu... a mě nevěříš ty čupko? Pusť si třetí sérii nebo díl bílé vánoce. Borgman se ti stejně líbil jen proto že jsi tam hrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Dobře, pustím si teda ty Vánoce. Nenechám si tady přece nadávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Mě ten Borgman leží v kebuli furt. Sakra je to film nebo seriál. Já teda viděl jen první díl, ale tam to bylo tak zamotaný. SR. Y začínám bejt zas lehce lízlej. Žena přijede až zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 (upraveno) Tak sem zkusil ty vanoce. Po tretine sem to prestal vnimat, kouknul sem se na konec a tim je pro me s timhle serialem konec. Nalesteny hovno pro pseudofilozofy (cest vsem pseudofilozofum, vcetne me). Upraveno 8. července 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Hmmm, tak tos mi nedodal moc chuti, já se do toho chtěl co nevidět vrhnout. Ale já jsem jen pseudokokot, takže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Ještě jedna pseudovyhoda: dá se na to koukat na přeskáčku, jednotlivé díly jsou vzájemně pseudonezavisle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Viděl jsem tu novou Mumii - musel jsem to rozložit do 3 večerů, abych do zvládnul - děsná kravina. Jak to vypadá, tak chtěj točit pokračování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Čumím na ty Sedmilhářky a musím říct, že seriál, ve kterém snad není jediná postava, se kterou bych se byť jen částečně dokázal ztotožnit, jsem snad ještě neviděl. Samá píča, samý kokot. Ale tak utěšuju se tím, že to byl autorský záměr. Nicméně proč to sem píšu. Jednak děkuju za tip, jednak mám menší problém s posledním dílem. Než jsem si ho totiž stihl stáhnout, tak někdo komplet celou sérii z uloz.to smazal. Nemáte ten 7. díl ještě někdo na disku, prosím? Předem díky za nahození kamkoli ke stažení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Americke psycho, ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Americke psycho, ted zrovna koukám. Muj nejoblíbenější romantický film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 s tebou bych chtel mit dvojdomek. ale vizitku ti neukazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 s tebou bych chtel mit dvojdomek. ale vizitku ti neukazu řekl ji to jasně. Na hodinky mi nesahej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 este todle me nadchlo https://www.csfd.cz/film/343028-hlasy/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 (upraveno) este todle me nadchlo https://www.csfd.cz/film/343028-hlasy/prehled/podle tagů asi příjemný film.hraji tam pejsci. Kouknu Upraveno 9. července 2017 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 jojo, zviratek je tam hromada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Čumím na ty Sedmilhářky a musím říct, že seriál, ve kterém snad není jediná postava, se kterou bych se byť jen částečně dokázal ztotožnit, jsem snad ještě neviděl. Samá píča, samý kokot. Ale tak utěšuju se tím, že to byl autorský záměr. Nicméně proč to sem píšu. Jednak děkuju za tip, jednak mám menší problém s posledním dílem. Než jsem si ho totiž stihl stáhnout, tak někdo komplet celou sérii z uloz.to smazal. Nemáte ten 7. díl ještě někdo na disku, prosím? Předem díky za nahození kamkoli ke stažení. TADY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se