Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi jsem mel blbou naladu :)

Odesláno

Juknu a neco vyberu. Dekuji

Odesláno (upraveno)

Já byl včera v kině na Smrtihlavovi a docela zklamání. Nevím, prostě to se mnou nic nedělalo a nic to ve mně nezanechalo. Jak se docela plivalo na Anthropoida kvůli nějakým historickým nepřesnostem a tomu, že ta rádoby česká angličtina u herců zní jako by to byli rusáci, tak tady mi to po jazykové stránce přišlo ještě horší. Jasonu Clarkovi (jak ho mám rád) jsem toho Heydricha absolutně nežral, neseděl mi na něj, paragáni mi byli od začátku nesympatičtí a byl mi jejich osud tak úplně ukradenej, no a to že seskočili někde v Alpách a pak v kostele, kterej vypadal jak z nějakýho francouzskýho venkova, stříleli Thompsonem už byla jen třešnička na dortu. Navíc půlka filmu je čistě o životě RH, druhá pak o paragánech a atentátu. Jakoby to na sebe nenavazovalo a byly to dva jiný snímky puštěný za sebou.

Anthropoid se mně osobně líbil moc a konec mi přišel vyloženě silnej. Po shlédnutí Smrtihlava ho cením ještě o to víc.

Edit: Jinak teda v kině mě lidi nesrali už hodně dlouho tak jako včera. Nedokážu pochopit, že dospělej člověk není schopnej se před začátkem filmu jít vychcat a pak vydržet necelý dvě hodiny koukat na film. Byl tam chlap co trajdal snad třikrát ven a zpátky (jestli měl prostatu nebo manželku v porodnici, budiž mu odpuštěno). Nebo vedle mě seděla asi stopadesátikilová bachyně, která šla na film sama a celej ho pročuměla do telefonu psaním smsek. Navíc si nevypla do půlky filmu zvuk, takže rušilo nejen věčný svícení telefonu ale i cinkání zpráv. Nechápu, že někdo vyplázne skoro 180 korun za lupen a pak tam na něj nečumí. Někdy ve dvou třetinách, akorát během atentátu, za bachyní přišla další bachyně kamarádka co se asi mega zpozdila, zvedla nás z řady a seda si vedle ní a začaly spolu kecat. Když si pro druhou bachyni asi po čtvrt hodině přišla obsluha kina, pochopil jsem, že tam proklouzla bez lístku. Když se rozsvítilo a skončil film, vypadalo to tam jak v těch Lidicích jen s popkornem a kelímkama. Takže jsem se jen utvrdil, že lidi jsou nevychovaný a bezohledný prasata. 

Upraveno uživatelem Povidláček
Odesláno

Já od něj znám jen District 9 a Chappie, které udělal s Die Antwoord. 

Koukni sem na jeho úmysly s dalšími krátkými filmy: https://creators.vice.com/en_us/article/neill-blomkamp-short-film-rakka-aliens-occupy-earth?utm_source=dmfb

jo tak to znam. ty kratký ale ne. jinak yolandi a ninja budou v hradci za měsíc a já bohužel na dovolené. už dva roky po sobě jsem je minul. sakra

Odesláno

Dá se dívat ma Twin peaks až od té nové třetí série? Dal jsem první dva díly, a příjde mi to takové zmatené... Takže asi budu muset načumět i tu starší záležitost? Díky

Odesláno

Dá se dívat ma Twin peaks až od té nové třetí série? Dal jsem první dva díly, a příjde mi to takové zmatené... Takže asi budu muset načumět i tu starší záležitost? Díky

:-)

Odesláno

Ja včera dojel STRANGER THINGS a boží, fakt boží!!! Ty herci, tajemno, Spielberg/King/ET atmosféra, lekačky, vtip a ta hudba :-) No dobry no.

Souhlas, zatim jsem dal 6. dilu a naprosto super.

https://www.csfd.cz/film/430582-stranger-things/prehled/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...