Harwey Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Cata je skvela, suhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Olověná vesta taky ale v původním zneni. A Cernyho jestraba můžu taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Uznáte mi Hanebný pancharty? Ty mě berou hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Uznáte mi Hanebný pancharty? Ty mě berou hodně.Ne ani nahodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Olověná vesta taky ale v původním zneni. A Cernyho jestraba můžu taky.Full Metal Jacket snad jiné, než původní znění, nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Most přes řeku Kwai. Z těch novějších určitě zmíněný Zero Dark Thirty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Nechci kecat. Kubrick prý všechny svoje filmy zakázal dabovat, ale řekl bych že jsem to viděl tusimna Nova cinema dabovany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Full Metal Jacket snad jiné, než původní znění, nemá.taky si myslím, ale kdyby měla byl by to hřích se na to dívat se dabingem, ty hlášky jsou kultovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Přesně tak, právě proto myslím že jsem to zklamane vypnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Tak začíná ten Sevastopol. Tak to snad bude stát za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Tak na titulky.com jsou otitulkovány první 4 díly 2. řady Stranger Things Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 (upraveno) Tak koukam na ten Sevastopol....je to na mě takový moc sovětský. Hrajou si na moc velký umění. Hluboká ruská duše, bla, bla, bla. Čekal jsem od toho víc. Upraveno 28. října 2017 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Tak koukam na ten Sevastopol....je to na mě takový moc sovětský. Hrajou si na moc velký umění. Hluboká ruská duše, bla, bla, bla. Čekal jsem od toho víc.Pod jednim nebem, nahodou dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Už jsem to taky vzdal a přepnul na Gomorru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 vypada to dobre https://www.csfd.cz/film/437699-pod-jednim-nebem/galerie/?type=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 vypada to dobre https://www.csfd.cz/film/437699-pod-jednim-nebem/galerie/?type=1Jedna z hl. roli https://www.csfd.cz/tvurce/23982-sofia-helin/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 jo, vsiml jsem si v mostu ji to seklo o neco vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 jo, vsiml jsem si v mostu ji to seklo o neco vicNo a vsiml jsi x zaberu z Prahy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Sevastopol do první reklamy...pak box. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Thor: Ragnarok, podbarvený skladbou Immigrant Song od Led Zeppelin. Trojky jsem se obával, ale zbytečně, podle mne nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se