Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

O víkendu jsem si pustil dvě DVDčka:

1. The Book of Eli - v kině mi to uteklo, ale viděl jsem ukázky a nebyly špatné, tak jsem doplnil sbírku filmů.

Koupě nelituju, film je super, hodně se mi líbí ta pochmurná atmosféra (barevnej filtr před kameru a iluze postkatastrofické krajiny je dokonalá). A Denzel Washington hraje parádně.

2. Moon - o tomhle filmu jsem hodně slyšel, tak jsem byl zvědavej, ale nakonec jsem maličko zklamanej.

Rozpočet jak na Večerníček, ale na filmu to není vidět, takže po téhle stránce jsem spokojen.

Sam Rockwell, kterého jsem nikdy rád neměl, to odehrál skvěle, takže i po této stránce spokojenost.

Ale konec filmu nic moc. Čekal jsem lepší zápletku. Klony mě zklamaly :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera jsem uz podruhe koukal na Pad do ticha - Touching the void link na CSFD ....je to zvlastni a velmi mraziva podivana.

Velmi dobry a velmi realisticky film (natoceny polodokumentarni formou) podle skutecne udalosti. Komu jsou hory a lezeni blizke, doporucuju i knizni predlohu od Joe Simpsona (hlavni akter).
Odkaz ke komentáři

ja som omrkol paradnu oddychovku March or die (s vybornym Gene Hackmanom a Terence Hillom)

a nezabudnite vcera zacala nova seria 30 rock dnes zacala nova seria Big Bang Theory a 27.9 zacne nova seria Dexter

cz linky dexter, big bang theory

a hodne davam westerny :) par je fakt dobrych ked ma clovek western naladicku

Odkaz ke komentáři

ahoj, mam napozeranu VEEEEELKU hromadu severskych filmov takze na happyendy skutocne nie som zvyknuty :D

diky za tip, rad pozriem.

Klaus Kinski...toho netreba predstavovat :)

sureshot - taky mám rád staré westerny. Doporučím Grande silenzio, to je síla, není to USA, takže s dobrým koncem se nedá moc počítat. http://www.csfd.cz/film/34559-velky-klid/

Hraje tam Klaus Kinski - záporák Luca z Vinnetoua :)

Odkaz ke komentáři

film, kterej mě poslední dobou zaujal byl Kick-***, info http://www.csfd.cz/film/248143-kick-***/

Výborně jsem se přitom bavil, sice nevím pro jakou věkovou skupinu je ten film myšlenej, ale pro děti určitě ne.

Doporučuji, ikdyž hlava mi to ze začátku nějak nebrala.

Jo a Chloe Moretz je určitě hvězda o které ještě uslyšíme.

" m..ám na to. Jdu pro bazuku.(na 11-ti letou holku)"

Odkaz ke komentáři

V patek jsem byl s drahou na "Dal nez se zdalo" v originale "Going the Distance". Romanticka komedia. odkaz na www.CSFD.cz

Sel jsem na to jako na vylozene oddychovku a mile me prekvapil. Dlouho jsem se u filmu takto nepobavil a nenasmal. Neotrele vtipy a sceny.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...