Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Pete: a co, chystáš se na Resident Evil 4? :D Já už se moc těšíííím!

Jakubisko, ty pokušiteli :) Jen kvůli MJ. Viděl jsem s ní http://eshop.trafikadvd.cz/5000|.d.1756.cvrty-druh--dvd-usa-2009.html

A pak ještě http://film.osobnosti.cz/dokonaly-unik-2009.php

Obojí zdařilé....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak na to jsem čekal...raději se koukni, kocoure ;)

Čéče, dalo by se říct, že jsem víc než jen obyčejnej fanda filmů Kevina Smithea. Ostatně na srazech je mě možný vidět v tričkách Clerks, Clerks II, Dogma atd. :), který jsem si nechal poslat společně s figurkou Jaye, Silent Boba a Buddy Christa (naposled pózuje s Herculádama) přímo z jeho produkční společnosti View Askew. Jsem prostě fanatik. :) Ale poldové mě děsivě zklamali. Možná příliš vysoký očekávání, možná se mně tentokrát netrefil do vkusu... Nevím. Na druhou stranu - lidé, kteří neznají dobře jeho předchozí tvorbu, se můžou dobře bavit.
Odkaz ke komentáři

Čéče, dalo by se říct, že jsem víc než jen obyčejnej fanda filmů Kevina Smithea. Ostatně na srazech je mě možný vidět v tričkách Clerks, Clerks II, Dogma atd. :), který jsem si nechal poslat společně s figurkou Jaye, Silent Boba a Buddy Christa (naposled pózuje s Herculádama) přímo z jeho produkční společnosti View Askew. Jsem prostě fanatik. :) Ale poldové mě děsivě zklamali. Možná příliš vysoký očekávání, možná se mně tentokrát netrefil do vkusu... Nevím. Na druhou stranu - lidé, kteří neznají dobře jeho předchozí tvorbu, se můžou dobře bavit.

Když jsme se viděli, tak si triko nepamatuji, ale mě ten humor přišel podobný Pulp fiction. A fakt jsem se bavil. A slibuji, že si to dám brzy znovu...
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...