utrejch Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 (upraveno) VanderB. Díky, že jsi mne naučil novou funkci, která se jmenuje... ...Spoiler Jenom, mohu-li se zeptat, k čemu je to dobré? A mozna se tam daji schovat i sprosta slova. Test: ku.va, p...l VanderB: nic se nestalo ... ;-) to ja spis jen pro ostatni, co taky nevideli ... edit: nedaji Upraveno 22. listopadu 2010 uživatelem utrejch
ricous Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 Dnes jsem šel kolem Levné knihy a ve výloze jsem uviděl 2DVD s mým oblíbeným seriálem Doktor v domě. Je v angličtině, CZ titulky, ale neberte to za 69,- Kč. Už se těším na dnešní první várku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ricous Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 Mám za sebou Odpočítávání. Těžko se mi teď hledají slova, jako táta tří dětí to nějak nemůžu pobrat...
KFL Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 Unthinkable je dooooost hustej film. Jiný adjektivum mě teď nenapadlo. Ze starší klasiky jsem si teď vybavil na Kam orli nelétají. Už se těším na víkend, až si ho dám v HD rozlišení.
911 Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 Už se těším na víkend, až si ho dám v HD rozlišení. OT, jak je mozny dat neco do HD, kdyz je to natoceny jinak nez v HD? to je jako bych chtel dat do HD moji 176x ojetou kopii na beta kazete filmu Komando.
KFL Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 (upraveno) OT, jak je mozny dat neco do HD, kdyz je to natoceny jinak nez v HD? to je jako bych chtel dat do HD moji 176x ojetou kopii na beta kazete filmu Komando. Protože spoustu filmů převáděj studia či distributoři (nevim) z filmovejch pásů (či jejich digitální podoby), který jsou v megarozlišení daleko nad FullHD, právě na HD (BluRay disky - sběratelský edice atd.). Jako třeba tohle, nebo původní Italian Job, westerny s Eastwoodem a stovky dalších. Komando je taky k dispozici v HD . Upraveno 24. listopadu 2010 uživatelem KFL
pete Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Tak jsem dokoukal Den Trifidů. Natočeno 2009. Co se týče předlohy, tak je hlavní námět zasazen do dnešní doby. Kdo zná knihu, může být zklamán. Já jsem nečekal žádný zázrak, protože tak to dopadá s většinou literárních předloh. Ale myslím si, že film je dobrý a to vsazení do dnešní doby byla správná volba. Škoda, že autor filmu nevykreslil tu rozpadající se civilizaci jak to bylo v knize, ale chápu že ten film by pak musel mít 6 hodin a ne 3...takže za mne ano, podívejte se... stojí to za to...
Dantechno Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 (upraveno) Mám za sebou Odpočítávání. Těžko se mi teď hledají slova, jako táta tří dětí to nějak nemůžu pobrat... Tenhle film me taky zaujal Richarde.... Upraveno 26. listopadu 2010 uživatelem Dantechno
dagou Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Pope Joan. Příběh, zpracování, reálie. Skvělá podívaná. Nelze než doporučit.
ricous Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Teda já mám poslední dobou štěstí na filmy, které mne totálně dostanou a drtí. Dneska to byl Prokletý ostrov . Nechci tady "spoilerovat", ale poslední dobou mi přijde, že padá ve filmech jedno z tabu ohledně dětí...
Jarett Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Mám za sebou Odpočítávání. Těžko se mi teď hledají slova, jako táta tří dětí to nějak nemůžu pobrat... Tak tady jsem si především vzpomněl na existenci morálních dilemat ... je pěkně vidět jak má jedna a tatáž věc různé úhly pohledu ...
ricous Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Tak jsem dokoukal Den Trifidů. Natočeno 2009. Já znám film z roku 1962 (hrůza) a celkem slušný seriál BBC z roku 1981. Na "tvou" verzi jsem zatím jen četl kritiku, ne moc pochvalnou. Jinak knížka super a vždy se k ní tak jednou za dva roky rád vracím.
pete Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Já znám film z roku 1962 (hrůza) a celkem slušný seriál BBC z roku 1981. Na "tvou" verzi jsem zatím jen četl kritiku, ne moc pochvalnou. Jinak knížka super a vždy se k ní tak jednou za dva roky rád vracím. Já to mám s knížkou stejně, jednou za čas si jí s chutí a rád dám. Od filmu nic nečekej a bav se. Já byl nejdřív rozdíly rozčarovaný a pak jsem prostě přestal srovnávat... No a tím to je. Samozřejmě mohli tvůrci zvolit zpracování dle předlohy a bylo by to fajn, ale fakt by to muselo být tak na 6hodin, schází tam ta ukázka zániku civilizace a totálního zmaru. Něco jako je ve I´m legend. http://teenage.cz/film/recenze/ja-legenda-i-am-legend-447 Tam se jim to povedlo na výbornou. Ale tato volba je také dobrá, jen děj je proto překotnější, což je určitě na škodu. Jinak film je na ulož to
vanderB. Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 ještě jsem neviděl, ale trailer, hodnocení čsfd a zápletka hodně slibuje - devótní muslim, co zjistí, že je žid (byl adoptován) zde čsfd Infidel http://www.youtube.com/watch?v=qQnySDKL4ag
Horhe Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 Všem příznivcům akčňáků 80.let vřele doporučuji A-TEAM Supr nadupanej vtipnej relax..
quequeek Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 v tomhle počasí to opravdu chce nějaký odreagování a relax, doporučuju film Maska
Helex Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 Večer jdu na Haryho Pottera...podám hlášení
Z. Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 Právě teď na ČT2 Interview - velmi dobrý americky remake (režie S. Buscemi) ještě lepšího holandského filmu (režie Theo van Gogh).
Kalifx Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 Právě teď na ČT2 Interview - velmi dobrý americky remake (režie S. Buscemi) ještě lepšího holandského filmu (režie Theo van Gogh). K tomuhle filmu mám jednu velkou výhradu: NUDA. Bohužel. Zvláště po Buscemiho skvělých filmech jako Lonesome Jim nebo Trees Lounge. A korunu tomu dodal překlad, kterej používá sousloví "Pětistopej Jamb" jao ekvivalent Jambického pentametru. To je fakt špatný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se