nickolas Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 No to nikdo...akorat se k tomu malokdy chceme priznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Tvl Vojto, radit Zmizikovi film, ty ses jak malej Jarda...Ja mam kamarada a kdybych nevedel, ze ma tatu ve Znojme, vsadil bych se...Zmiziku, kdes byl na vojne???Tak mmnt to jako chces rict, ze jich je vic takovych ? :-o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Včera jsem byl na nové a docela se jim to povedlo.... Přespříští týden se chystám na Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Ještě na žádný seriál jsem nekoukal tři až pět hodin denně - až teď. Furt si říkám ?toto je poslední díl, pak jdu dělat něco jiného?. Jenže ten díl skončí a okamžitě si pouštím další, abych viděl co bude dál. https://www.csfd.cz/film/291496-ve-jmenu-vlasti/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 (upraveno) Nevím jestli se to tu už řešilo, ale teď jsem narazil na serial "Team Seal" a zalíbil se mi.https://www.csfd.cz/film/544076-tym-seal/videa/ Upraveno 10. listopadu 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Hodne hustej film z danskeho zalare. https://www.csfd.cz/film/277742-r/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Kdbyste se někdo chtěl kouknout na nějakej hnusnej film, tak doporučuju.https://www.csfd.cz/film/323869-lidozrout-vegetarian/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Ještě na žádný seriál jsem nekoukal tři až pět hodin denně - až teď. Furt si říkám ?toto je poslední díl, pak jdu dělat něco jiného?. Jenže ten díl skončí a okamžitě si pouštím další, abych viděl co bude dál. https://www.csfd.cz/film/291496-ve-jmenu-vlasti/prehled/ Jojo :-) Ja ho mam v Top5, je to pecka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Nevim uz na co doma koukat... Pritelkyne nesnasi presne to, co sedi me. Valecne filmy, budiz, to chapu, Rambo a Commando neni pro holky. Ale sci-fi a fatasy? Nevidela ani Matrix, Pana prstenu, Harry Pottera, Krotitele duchu, Piraty z Karibiku, Avatara, Terminatora, Total Recall... Vadi ji "trapne komedie", nevidela Pulp Fiction, Policejni Akademii... takze vcera jsem pustil Dobyvatele ztracene archy (taky nevidela) a pulka filmu hromada kecu, ze to je nerealne, a ze jestli si fakt myslim, ze se ona chce na na toto divat. Pak nastesti usnula a probudil jsem ji az na zaverecnou scenu, kde se nackum rozpousti ksichty, ale ani to ji nepotesilo... tak nevim... mate to taky tak doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 (upraveno) odjinud: Tančírna na hlavní třídě 56 (Ku'damm 56) a Tančírna na hlavní třídě 59 (Ku'damm 59)Nedávno to vysílala ČT, a pokud už to neviděla, mohlo by se jí to líbit. U ženských to mělo velký úspěch a narozdíl od sladkobolných sraček pro baby, tohle chlap dokáže zkousnout. K tomu vínko, a určitě pak zaskóruješ. Upraveno 11. listopadu 2019 uživatelem Franta Dobrota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Nevim uz na co doma koukat... Pritelkyne nesnasi presne to, co sedi me. Valecne filmy, budiz, to chapu, Rambo a Commando neni pro holky. Ale sci-fi a fatasy? Nevidela ani Matrix, Pana prstenu, Harry Pottera, Krotitele duchu, Piraty z Karibiku, Avatara, Terminatora, Total Recall... Vadi ji "trapne komedie", nevidela Pulp Fiction, Policejni Akademii... takze vcera jsem pustil Dobyvatele ztracene archy (taky nevidela) a pulka filmu hromada kecu, ze to je nerealne, a ze jestli si fakt myslim, ze se ona chce na na toto divat. Pak nastesti usnula a probudil jsem ji az na zaverecnou scenu, kde se nackum rozpousti ksichty, ale ani to ji nepotesilo... tak nevim... mate to taky tak doma?Pokud je ještě v záruce, tak vyměnitPokud je už po záruce, tak utratit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Nevim uz na co doma koukat... Pritelkyne nesnasi presne to, co sedi me. Valecne filmy, budiz, to chapu, Rambo a Commando neni pro holky. Ale sci-fi a fatasy? Nevidela ani Matrix, Pana prstenu, Harry Pottera, Krotitele duchu, Piraty z Karibiku, Avatara, Terminatora, Total Recall... Vadi ji "trapne komedie", nevidela Pulp Fiction, Policejni Akademii... takze vcera jsem pustil Dobyvatele ztracene archy (taky nevidela) a pulka filmu hromada kecu, ze to je nerealne, a ze jestli si fakt myslim, ze se ona chce na na toto divat. Pak nastesti usnula a probudil jsem ji az na zaverecnou scenu, kde se nackum rozpousti ksichty, ale ani to ji nepotesilo... tak nevim... mate to taky tak doma?zkus Kojak, Columbo, major Zeman, to jsou také ptákoviny, ale netahá to tolik za voči, maximálně super je Král Šumavy.... atmosféra ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 ten toman vubec neni spatnej.. tesim se na pokracovani.. https://www.csfd.cz/film/472294-toman/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Netušíte kde splašit Deštivý den v New Yorku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Netušíte kde splašit Deštivý den v New Yorku?Na hellspy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 (upraveno) Tvl, čumím na todle https://www.csfd.cz/film/376804-cizinka/prehled/ a je to úplně parádní. Von ten Mel Gibson měl asi pravdu, že Angličani sou a byli hrozný kurvy. Dal bych si eště dílek ale asi už pudu na kutě. Upraveno 13. listopadu 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Šťastný Lazzaro...čekal sem víc emocí, hodnocení csfd slibovalo mnohé...po prvni půlhodině sem si říkal že to má potenciál a těšil se jak se to vyvine...po hodině už wft...konec o nicem. Italsky film nechci vidět aspon rok. Buďme rádi za Marhoula a jehi Nabarvené ptáče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Netušíte kde splašit Deštivý den v New Yorku? Na hellspy.Takže ještě pokus č. 2. Na Hellspy jsem to stáhl, staženej soubor se jmenoval správně , ale film byl jinej, s podobným názvem. Navíc s hodnocením 44 % naprosto nekoukatelná číčovina. A ještě mě nasrali když jsem jim to napsal, tak mi odpověděli, že používání jejich stránek je jednoduchý a že věří, že se to brzo naučím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Tvl, čumím na todle https://www.csfd.cz/film/376804-cizinka/prehled/ a je to úplně parádní. Von ten Mel Gibson měl asi pravdu, že Angličani sou a byli hrozný kurvy. Dal bych si eště dílek ale asi už pudu na kutě.No a ty největší kurvy pak Angličani vozili do Botanické zátoky a z jejich potomků jsou dnešní Australani. Ještě že se tam Mel jen přistěhoval a může pyskovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se