Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Takže ještě pokus č. 2. Na Hellspy jsem to stáhl, staženej soubor se jmenoval správně , ale film byl jinej, s podobným názvem. Navíc s hodnocením 44 % naprosto nekoukatelná číčovina. A ještě mě nasrali když jsem jim to napsal, tak mi odpověděli, že používání jejich stránek je jednoduchý a že věří, že se to brzo naučím.

Hele asi to je eště moc novej film. Vyděržaj, pijoňér.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, treba Colomba vylozene nesnasi, prej ze ma hnusnej kabat a vypada celej tak nejak hnusne. Kdyz jsem dodal, ze ma jen jedno oko, tak ho mela rada jeste min. Zemana nemusi taky, ale to jeste u tehle komunisticke agitky chapu. Taky nesnasi Simpsny, TopGear, Mistry zastavarny takze v podvecer neni moc na co koukat. Ma snad rada leda StarDance a Na stojaka. A pak takovy ty debilni pseudoartovy hlubokomyslny sra*ky. S Kralem Sumavy na mnoho veceru nevystacim.

zkus Kojak, Columbo, major Zeman, to jsou také ptákoviny, ale netahá to tolik za voči, maximálně super je Král Šumavy.... :gunsmilie: atmosféra ne?  :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Hele, treba Colomba vylozene nesnasi, prej ze ma hnusnej kabat a vypada celej tak nejak hnusne. Kdyz jsem dodal, ze ma jen jedno oko, tak ho mela rada jeste min. Zemana nemusi taky, ale to jeste u tehle komunisticke agitky chapu. Taky nesnasi Simpsny, TopGear, Mistry zastavarny takze v podvecer neni moc na co koukat. Ma snad rada leda StarDance a Na stojaka. A pak takovy ty debilni pseudoartovy hlubokomyslny sra*ky. S Kralem Sumavy na mnoho veceru nevystacim.

A dyť ti říkám - pusť jí tu Cizinku, je to kvalitní romantika a v sedmým díle kozy ven.

Odkaz ke komentáři

Včera sem skouknul Jokera. Sem z toho volaký zmetěný. Trailer navnadil jaxviňa, co už ale neřekl, že to nejzajímavější je právě jeho obsahem. Nebo sem si to zabil přehnaným očekávaním... nevim. Nebylo to vlastně špatný, ale do 3/4 filmu jsem si pořád řikal, kdy se tam vlastně začne něco dít. A ono dělo, jen ne podle ?té představy?. Asi si to pustim znova, jestli mi ta flaška a půl vína nezkazila zážitek.

Dneska se chystam odlehčit béčkovou trilogií, resp. třetím dílem ? Angel Has Fallen.

https://www.csfd.cz/film/477553-angel-has-fallen/prehled/

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...