Zmizík Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Takže ještě pokus č. 2. Na Hellspy jsem to stáhl, staženej soubor se jmenoval správně , ale film byl jinej, s podobným názvem. Navíc s hodnocením 44 % naprosto nekoukatelná číčovina. A ještě mě nasrali když jsem jim to napsal, tak mi odpověděli, že používání jejich stránek je jednoduchý a že věří, že se to brzo naučím.Hele asi to je eště moc novej film. Vyděržaj, pijoňér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Hele, treba Colomba vylozene nesnasi, prej ze ma hnusnej kabat a vypada celej tak nejak hnusne. Kdyz jsem dodal, ze ma jen jedno oko, tak ho mela rada jeste min. Zemana nemusi taky, ale to jeste u tehle komunisticke agitky chapu. Taky nesnasi Simpsny, TopGear, Mistry zastavarny takze v podvecer neni moc na co koukat. Ma snad rada leda StarDance a Na stojaka. A pak takovy ty debilni pseudoartovy hlubokomyslny sra*ky. S Kralem Sumavy na mnoho veceru nevystacim. zkus Kojak, Columbo, major Zeman, to jsou také ptákoviny, ale netahá to tolik za voči, maximálně super je Král Šumavy.... atmosféra ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 A co sex, ten jste zkusili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Ehm, v televizi nebo live?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Live a vlastně když tak píšeš, tak i v TV. Scénáře nic moc, ale zas opraváři tam chodí k poruchám, jak by jsme si to představovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Na to byl ten starý fór, že mezi škodlivé účinky péčka patří výchova mladé generace ke zkreslené představě o reálném životě - v realitě opravář pračky nezaklepe paničce na dveře do pěti minut od nahlášení závady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Hele, treba Colomba vylozene nesnasi, prej ze ma hnusnej kabat a vypada celej tak nejak hnusne. Kdyz jsem dodal, ze ma jen jedno oko, tak ho mela rada jeste min. Zemana nemusi taky, ale to jeste u tehle komunisticke agitky chapu. Taky nesnasi Simpsny, TopGear, Mistry zastavarny takze v podvecer neni moc na co koukat. Ma snad rada leda StarDance a Na stojaka. A pak takovy ty debilni pseudoartovy hlubokomyslny sra*ky. S Kralem Sumavy na mnoho veceru nevystacim. A dyť ti říkám - pusť jí tu Cizinku, je to kvalitní romantika a v sedmým díle kozy ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 (upraveno) Zobnul sem na hotelu druhou sérii The end of the f***cking world. Je to pořád stejně ujetý, ale komu se líbila jednička (mě), tomu sedne aji todle. https://www.csfd.cz/film/556602-the-end-of-the-f-ing-world/748324-serie-2/prehled/ Upraveno 13. listopadu 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Moc na filmy nekoukám, ale včera jsem si pustil Pašeráka s Clintem Eastwoodem a moc se mi to líbilo. Film je pojatý ve starším stylu, což mi perfektně sedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Le Mans 66 uz nekdo videl? Hodnoceni zatim vypada super, tak bych vecer asi vyrazil. Ale ma to asi 150 minut, tak bych tam nerad takovou dobu trpel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Dnes večer na to taky jdu. Podle upoutávky to bude prča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Tak jo, uz jsem doma. Totalni pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Jj, malinko pohádka, ale úžasný zvuk, fajn relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Tak za mě Mandalorian S01E01 naprostá pecka ! Těším se na další díly :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Sem tu Cizinku nějak přechválil. Po sedmým dílu se to nějak zlomilo a stala se z toho nezáživná slátanina. Pokračovat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Kdbyste se někdo chtěl kouknout na nějakej hnusnej film, tak doporučuju.https://www.csfd.cz/film/323869-lidozrout-vegetarian/prehled/diky za tip, me to bavilo i kdyz to bylo cely o zmrdech a skvare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 již zítra https://www.youtube.com/watch?v=Bjr_7vy1Pz8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Novej seros od Applu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Včera sem skouknul Jokera. Sem z toho volaký zmetěný. Trailer navnadil jaxviňa, co už ale neřekl, že to nejzajímavější je právě jeho obsahem. Nebo sem si to zabil přehnaným očekávaním... nevim. Nebylo to vlastně špatný, ale do 3/4 filmu jsem si pořád řikal, kdy se tam vlastně začne něco dít. A ono dělo, jen ne podle ?té představy?. Asi si to pustim znova, jestli mi ta flaška a půl vína nezkazila zážitek. Dneska se chystam odlehčit béčkovou trilogií, resp. třetím dílem ? Angel Has Fallen. https://www.csfd.cz/film/477553-angel-has-fallen/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Hustý...Zrovna jsem to dokoukal...na béčko v poho, za mne taková milá nedělní střílečka. A s tím Jokerem to mám taky stejně hozený. znám lepší filmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se