Jay Doll Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Jo Víte, to je super film. Akorát mu chybí happyend. Já jsem včera koukal na Český sen, a i po těch letech jsem se výborně pobavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Právě teď na Nova Cinema: Eyes Wide Shut (poslední film S. Kubricka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 (upraveno) Američan režie: Anton Corbijn, hrají: George Clooney + Omega Speedmaster (významná vedlejší role) Profesionální zabiják se na konci své kariéry dopouští dvou klasických chyb... Skvělý Clooney, skvělá kamera, hudba, režie. Ale nečekejte žádnou akční střílečku. Naopak silnou stránkou tohoto filmu je velmi pomalé tempo, dlouhé záběry, nostalgie. Film spíš klubového charakteru. Tak trochu jako Ghost Dog anebo Hranice ovládání od Jarmusche. I proto jsou reakce na tenhle film spíše rozpačité. Lidi totiž asi čekají něco jiného... Mě ten film ale velmi potěšil. Edit: Teď jsem si teprve všimnul, že o tomhle filmu psal už marosh na předchozí stránce, tak sorry. Ale už to tady nechám, když jsem se s tím psal... Upraveno 14. prosince 2010 uživatelem Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Na Americana se chystam ... Ale povidejte, uz jste nekdo byli na Tronu, ja se chystam o weekendu soundtrack to ma vytecny ... (duft punk) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 daft http://www.youtube.com/watch?v=5y-7-Mt6uYk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Záměna, ten film docela patří do vánočního času a je to dobrá sranda http://www.youtube.com/watch?v=-cIN2SQ4ANA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 (upraveno) Oddychovka s mým oblíbencem Melem Gibsonem. Na hraně temnoty KLIK Upraveno 15. prosince 2010 uživatelem thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Výborná oddychovka je taky film Red s Brucem Willisem, dokonale pošahaným Johnem Malkovichem, Morganem Freemanem a Karlem Urbanem v roli záporáka - ten Urban je čím dál lepší. Děj v podstatě blbina, ale z toho filmu je cítit, jak se při natáčení všichni bavili a navíc se na efektech nešetřilo, takže je to takovej příjemnej akčňas A teď už se těším na kovbojku od Coenů (True Grit) a taky na sci-fi western s Harrisonem Fordem a Danielem Craigem - Cowboys & Aliens Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 momentálně marně sháním soudce Ti . Knihy miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 momentálně marně sháním soudce Ti . Knihy miluju SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Pripojuji doporuceni na RED, velmi nenarocna, velmi povedena zabava Willis je OK, Freeman dobrej a Malkovich je uplne dokonalej! A jinak, film, kterej mam moc rad, je Potomci lidi - Children of Men... Takova zvlastne syrova apokalypticka vize, me osobne velmi srozumitelna a uveritelna. Zadny zasadne sci-fi, budoucnost je takova obycejna (chytrejsi auta s head-up displeji, etc), ale to vykresleni pruseru lidsky rasy je... hodne husty, jde to pod kuzi, mluvi to o vecech, ktery se pomalu ale jiste pro lidstvo stavaji realnymi problemy (pristehovalectvi, politicka zabednenost a schopnost reprodukce lidske rasy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 (upraveno) A co tak dávka z historie mezinárodního terorismu. Carlos Třídílný TV film o špílmachrovi ozbrojeného boje proti světovému imperialsmu - Ilich Ramírez Sánchez alias Šakal. Už to jméno, co mu dal fotřík předznamenává, co to bylo a je za skunka. V sedmdesátých a osmdesátých letech miulého století řádil v Evropě, Africe a na Blízkém východě, jak černá ruka. Pod pláštíkém ideologických keců vraždil za prachy těch různých Saddámů a jim podobných. Nejznámější majstrštyk je akce ze 75, kde ve Vídni zajal celou delegaci při zasedání zemi OPEC. A vzal je érem na výlet do Afriky... Film se povedl, hlavní představitel, jako by mu z oka vypadl a zahrál to s přehledem. Mě tohle téma baví, takže to byla pro mě nutnost. Pro neznalého věci může po chvíli dojít k určitém znepřehlednění, bo synek jezdil po světě, jak ambasador červené hvězdy a srpu s kladivem. Tu Jemen, tu Sýrie a hned zas Berlín a návštěva u Stasi, pěknou vilku měl i v Budapešti. I stověžatou navštívil... Jen titulky, co jsme k tomu našel se moc nepovedly, ale to je obvyklé. Upraveno 15. prosince 2010 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Včera som si pozrel Inception v hlavnej úlohe z DiCapriom možem vrelo doporučiť bol to veľmi zaujímavý film... http://www.csfd.cz/f...254156-pocatek/ no já to dal v sobotu a musím říct že po předchozích 2 peckách od Nolana je toto docela aspoň pro mě zklamání,neříkám že by to byl nějakej průser to samo ne,ale nic co by posadilo na p...l a moc nechápu to vysoké hodnocení třebas na csfd, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 (upraveno) Ja to zkouknul vcera a nejak nechapu ten konec. Proc jako ta pani strilela na klunyho a tak...Ale jinak vizualne velmi zdarile a z prostitutky Carly jsem mel malem vlhky sen...Taky ten motylek na konci...Proste dobry to bylo. Za mne palec nahoru. Edit: Placido...Ja si rikal, ze je to dcerka komisare Cataniho. Jeste ze mu neni podobna. The American Regie: Anton Corbijn Titulka: George Clooney Film podle mého gusta, minimalismus jak vyšitý. Skvělý Clooney, výborná režie-Tonik upustil foťák a ukázal, že mu to jde dobře i za kamerou. Podle mě navodil dobrou atmosferu a napětí, drama no. Kdo máte rádi Itálii, herectví George Clooneyho i šikovnou kobitku ve filmu tak neváhejte... Na CSFD to teda nepobralo supr hodnocení, ale to je subjetivní, stejně jako moje hodnocení... Upraveno 18. prosince 2010 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 Když budou za chvíli ty Vánoce, nemůžu nezmínit Otce prasátek (Hogfather) od Terryho Pratchetta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 Právě teď na Nova Cinema: Eyes Wide Shut (poslední film S. Kubricka) Z., vybornej film. Videl jsem ho sice uz pred lety, ale to vubec nevadi. Kubrick byl proste machr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 Z., vybornej film. Videl jsem ho sice uz pred lety, ale to vubec nevadi. Kubrick byl proste machr! ta jeho posedlost dokonalostí každýho záběru, to mě fascinuje,...např. jednu scénu v Shinnig zkoušeli asi 50x...a na těch filmech je to vidět- čistá obrazová, dokonalost moje nej od Mistra jsou asi Shining, Eyes Wide Shut a 2001 Space Odyssey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 (upraveno) Kdyz jsem tak premyslel o filmech, tak jsem si vzpomnel, ze je hrozna skoda, ze nemam muj oblibeny cesky film Dym bramborove nate. Rudolf Hrusinsky, herec par excelence v jedne z jeho pro me nejoblibenejsich roli. Rihuv namet jsem necetl. EDIT: Jsem zas vyplodil ptakovinu a protoze si nejsem jisty, jestli si to nepletu s necim jinym, mazu svuj komentar. A autorem knizni predlohy neni Drda, ale Riha. Upraveno 18. prosince 2010 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 Kdyz jsem tak premyslel o filmech, tak jsem si vzpomnel, ze je hrozna skoda, ze nemam muj oblibeny cesky film Dym bramborove nate. Rudolf Hrusinsky, herec par excelence v jedne z jeho pro me nejoblibenejsich roli. Rihuv namet jsem necetl. EDIT: Jsem zas vyplodil ptakovinu a protoze si nejsem jisty, jestli si to nepletu s necim jinym, mazu svuj komentar. A autorem knizni predlohy neni Drda, ale Riha. O letadélku Káněti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 Pustil jsem si Antikrista od Larse. Chorý a silný film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se