Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na Seznamu běží Labyrint

Odesláno
V 29. 10. 2025 v 15:33, Klotzman napsal:

Narazil jsem na dva westerny a oba mě mile překvapily. Old Henry je parádní role pro Tima Blakea Nelsona a v The Thicket zase chmurně čučí Peter Dinklage coby lovec odměn.

…koukatelnejch westernů není nikdy dost, díky za tipy👍 Peter Dinklage super, Juliette Lewis ovšem excelentní (nebojí se stárnout holka, až z toho mrazí, jak jdou léta 🤪) a Old Henry má hezkej vtípek, co fanoušky wild west potěší 😁 Fakt díky👍 

Odesláno
V 9. 8. 2025 v 7:29, ragu napsal:

Tak ještě můžeš pokračovat 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Už mi říká pane a za super cenu 

V 9. 8. 2025 v 7:29, ragu napsal:

Tak ještě můžeš pokračovat 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Už mi říká pane…super stav a cena

Odesláno
V 9. 11. 2025 v 11:09, warann napsal:

Tak jsem konecne zkoukl Porotce c. 2

https://www.csfd.cz/film/1344499-porotce-c-2/prehled/

a jednak me to bavilo a jednak musim vyseknout poklonu Clintovi, co v 94 letech dokal. 

Koho bavilo Dvanact rozhnevanych muzu, bude spokojenej i tady. Btw ani ty 2 remaky nejsou v tomto pripade marny. 

No já to zkoukl a dlužíš mi dvě hodiny života. Jak mám Clinta a jeho filmy rád, tak tohle se teda moc nepovedlo. Leda by to měla být zároveň kritika toho, jak debilně a diletantsky probíhají soudy v USA, ale stejně moc nevěřím, že by někomu hrozilo odsouzení na doživotí bez jediného (!) byť i nepřímého důkazu a že by navíc vyfasoval tak pitomého advokáta, který by se nezmohl naprosto na nic. Jedinej klad celýho filmu jsou znechucený ksichty, která dělá Toni Collete. Za mě ztráta času.

Odesláno
před 12 hodinami, Klotzman napsal:

No já to zkoukl a dlužíš mi dvě hodiny života. Jak mám Clinta a jeho filmy rád, tak tohle se teda moc nepovedlo. Leda by to měla být zároveň kritika toho, jak debilně a diletantsky probíhají soudy v USA, ale stejně moc nevěřím, že by někomu hrozilo odsouzení na doživotí bez jediného (!) byť i nepřímého důkazu a že by navíc vyfasoval tak pitomého advokáta, který by se nezmohl naprosto na nic. Jedinej klad celýho filmu jsou znechucený ksichty, která dělá Toni Collete. Za mě ztráta času.

Njn sorry. Btw tech Dvanact rozhnevanych muzu jsi videl? Jen pro srovnani. Ale nechci te pripravit o dalsi 2 hodiny zivota 😁

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Klotzman napsal:

Viděl, to je skvělý film. Lumet to prostě před skoro 70 lety natočil podstatně líp. Tady jsem čekal, že do toho přidají nějaký další rozměr, ale je to spíš odvar...

Dokonce i remake  z roku 1997 je dívatelný.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Zkoukl jsem nového Frankensteina od Guillerma del Tora a dobrý. Vyznívá docela věrně v duchu předlohy od Mary Shellyové, i když ta, pokud mne paměť neklame, končila o něco optimističtěji. Přidané postavy nejsou na závadu, Christoph Waltz je neodolatelný a vizuálně je to překrásné.

• Like 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...