Paw Odesláno 24. října 2025 Nahlásit Odesláno 24. října 2025 https://www.csfd.cz/film/1741695-zdar-buh-pribehy-ceskeho-hornictvi Pěkně udělaný a pro mě jako nezasaženýho člověka místy až fascinující. Je to k dispozici v iVysílání.
Roland Sands Odesláno 24. října 2025 Nahlásit Odesláno 24. října 2025 Zlomové okamžiky: Válka ve Vietnamu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 25. října 2025 Nahlásit Odesláno 25. října 2025 Zlomové okamžiky: 11. září a válka proti terorismu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klotzman Odesláno 29. října 2025 Nahlásit Odesláno 29. října 2025 Narazil jsem na dva westerny a oba mě mile překvapily. Old Henry je parádní role pro Tima Blakea Nelsona a v The Thicket zase chmurně čučí Peter Dinklage coby lovec odměn. 1
Frantik Odesláno 29. října 2025 Nahlásit Odesláno 29. října 2025 Výborná zběsilost na Netflixu https://www.csfd.cz/film/1359033-hodina-zmizeni/prehled/ 1
Roland Sands Odesláno 29. října 2025 Nahlásit Odesláno 29. října 2025 Zlomové okamžiky: Atomová bomba a studená válka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 30. října 2025 Nahlásit Odesláno 30. října 2025 já teď dal tuhle polskou krimi minisérku a na jedno podívání asi cajk První série 7/10 Druhá série 6,5/10 Třetí mě čeká https://www.csfd.cz/film/1161080-obleva/prehled
ZJ Odesláno 31. října 2025 Nahlásit Odesláno 31. října 2025 ...i přes kritiku se mi to líbí,hlášky jak cyp
Jone Odesláno 2. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2025 V 29. 10. 2025 v 15:33, Klotzman napsal: Narazil jsem na dva westerny a oba mě mile překvapily. Old Henry je parádní role pro Tima Blakea Nelsona a v The Thicket zase chmurně čučí Peter Dinklage coby lovec odměn. …koukatelnejch westernů není nikdy dost, díky za tipy Peter Dinklage super, Juliette Lewis ovšem excelentní (nebojí se stárnout holka, až z toho mrazí, jak jdou léta ) a Old Henry má hezkej vtípek, co fanoušky wild west potěší Fakt díky
warann Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 Tak jsem konecne zkoukl Porotce c. 2 https://www.csfd.cz/film/1344499-porotce-c-2/prehled/ a jednak me to bavilo a jednak musim vyseknout poklonu Clintovi, co v 94 letech dokal. Koho bavilo Dvanact rozhnevanych muzu, bude spokojenej i tady. Btw ani ty 2 remaky nejsou v tomto pripade marny.
obrbobr Odesláno 11. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2025 pro ty, kterým to uteklo jako mně Toulky Českem - Hodinářský průmysl
JakubS Odesláno 11. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2025 Docela pěknej seroš Vařit Medvěda 1
Jehlan Odesláno 13. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2025 1986 Star Trek IV - Cesta domů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Humanzero Odesláno 14. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2025 V 9. 8. 2025 v 7:29, ragu napsal: Tak ještě můžeš pokračovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Už mi říká pane a za super cenu V 9. 8. 2025 v 7:29, ragu napsal: Tak ještě můžeš pokračovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Už mi říká pane…super stav a cena Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klotzman Odesláno 14. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2025 V 9. 11. 2025 v 11:09, warann napsal: Tak jsem konecne zkoukl Porotce c. 2 https://www.csfd.cz/film/1344499-porotce-c-2/prehled/ a jednak me to bavilo a jednak musim vyseknout poklonu Clintovi, co v 94 letech dokal. Koho bavilo Dvanact rozhnevanych muzu, bude spokojenej i tady. Btw ani ty 2 remaky nejsou v tomto pripade marny. No já to zkoukl a dlužíš mi dvě hodiny života. Jak mám Clinta a jeho filmy rád, tak tohle se teda moc nepovedlo. Leda by to měla být zároveň kritika toho, jak debilně a diletantsky probíhají soudy v USA, ale stejně moc nevěřím, že by někomu hrozilo odsouzení na doživotí bez jediného (!) byť i nepřímého důkazu a že by navíc vyfasoval tak pitomého advokáta, který by se nezmohl naprosto na nic. Jedinej klad celýho filmu jsou znechucený ksichty, která dělá Toni Collete. Za mě ztráta času.
warann Odesláno 15. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 před 12 hodinami, Klotzman napsal: No já to zkoukl a dlužíš mi dvě hodiny života. Jak mám Clinta a jeho filmy rád, tak tohle se teda moc nepovedlo. Leda by to měla být zároveň kritika toho, jak debilně a diletantsky probíhají soudy v USA, ale stejně moc nevěřím, že by někomu hrozilo odsouzení na doživotí bez jediného (!) byť i nepřímého důkazu a že by navíc vyfasoval tak pitomého advokáta, který by se nezmohl naprosto na nic. Jedinej klad celýho filmu jsou znechucený ksichty, která dělá Toni Collete. Za mě ztráta času. Njn sorry. Btw tech Dvanact rozhnevanych muzu jsi videl? Jen pro srovnani. Ale nechci te pripravit o dalsi 2 hodiny zivota
Klotzman Odesláno 15. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 Viděl, to je skvělý film. Lumet to prostě před skoro 70 lety natočil podstatně líp. Tady jsem čekal, že do toho přidají nějaký další rozměr, ale je to spíš odvar... 1
Conrad Odesláno 15. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 (upraveno) před 1 hodinou, Klotzman napsal: Viděl, to je skvělý film. Lumet to prostě před skoro 70 lety natočil podstatně líp. Tady jsem čekal, že do toho přidají nějaký další rozměr, ale je to spíš odvar... Dokonce i remake z roku 1997 je dívatelný. Upraveno 15. listopadu 2025 uživatelem Conrad
Klotzman Odesláno 16. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2025 Zkoukl jsem nového Frankensteina od Guillerma del Tora a dobrý. Vyznívá docela věrně v duchu předlohy od Mary Shellyové, i když ta, pokud mne paměť neklame, končila o něco optimističtěji. Přidané postavy nejsou na závadu, Christoph Waltz je neodolatelný a vizuálně je to překrásné. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se