FantasticFabio Odesláno 11. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2025 Když je ten čas vánoční a budou se servírovat pohádky…. Tak bych doporučil Kdyby byly ryby ….. pěkně od začátku ….. poprvé jsem na to zíral dost nevěřícně ….. pobavilo mě to !!!! Stejně tak miluju Byl jednou jeden král ( Werich a Burian )
Humanzero Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 Zero Day De Niro ve skvělé formě. Seriál na téma, které nikdy neomrzí, do hloubky tak akorát, aby člověk chtěl vidět další díl. Žádná natahovaná, žádná postava, která vyloženě vadí, nebo brzdí děj. 1
JanKuc Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 Pred chvilkou dokoukano Welcome to Derry. Jednim slovem lahoda. Decka paradni, pennywise srandovni pekelnik, i tu army jsem skousnul. A mraziva upoutavka na 2.radu na konci posledniho dilu jako tresnicka. Kdo jste nevideli, doporucuju. A vubec nevadi ze jste predlohu necetli 15x jako ja.
Frantik Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 "Jedna bitva za druhou" https://www.csfd.cz/film/1476388-jedna-bitva-za-druhou/prehled/ je skutecne bitva. Bitva s demenci a drogama ktery brali asi vsichni, kdo se na tom podileli. Od hercu, ktery meli hrat dementy, pres autora hudby, coz je dement, kterej ťuká do dvou klaves piana, pres scenaristu, kterej psal asi 11 ruznejch filmu a reziser, kterej to nahulenej slepil dohromady. Strasna woke sracka a vic, nez hodinu jsem nedal a to se mi dlouho nestalo. Ale ze prej to je kandodat na Oscary, což bych si tipnul, že jo, protoze to se presne hodí to moderní filmografie Jdu se vožrat 2 2
Goran02 Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 Už jsem myslel, že jsem sám jedinej, komu ty bitvy přišly jako totální nesmysl, ale pokud bych to řekl nahlas, tak budu za naprostého ignoranta, který nerozumí hautefilmografii. Co je asi pravda, ale ten film je ztráta času. Jenže stačí jméno režiséra, herců a téma revolty vůči systému ve státech a je to prostě in. 1
morricone Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 mě taky ta hudba v tom filmu hrozně s..la
tommi_d Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 V 24. 11. 2025 v 0:53, Jone napsal: Sny o vlacích https://www.csfd.cz/film/1617630-sny-o-vlacich/prehled/ existenciální filmová mediatace, ocení všichni, co tu adorovali Dokonalé dny a přitom spíš přispívají do vláken Red Wing, Raw Denim, Sekery a štípání dřeva a mnohých dalších… (spoiler: v jednom záběru myslím i hodinky byly) krásny príbeh vďaka za tip... 1
nickolas Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 (upraveno) před 5 hodinami, Frantik napsal: "Jedna bitva za druhou" https://www.csfd.cz/film/1476388-jedna-bitva-za-druhou/prehled/ je skutecne bitva. Bitva s demenci a drogama ktery brali asi vsichni, kdo se na tom podileli. Od hercu, ktery meli hrat dementy, pres autora hudby, coz je dement, kterej ťuká do dvou klaves piana, pres scenaristu, kterej psal asi 11 ruznejch filmu a reziser, kterej to nahulenej slepil dohromady. Strasna woke sracka a vic, nez hodinu jsem nedal a to se mi dlouho nestalo. Ale ze prej to je kandodat na Oscary, což bych si tipnul, že jo, protoze to se presne hodí to moderní filmografie Jdu se vožrat Pred chvili jsem to dojel a nebyl bych az tak prisny. Jo, ten uchylny klavir me sral taky, ale jinak to docela slo. Neprislo mi, ze by me vylozene nutili mit ty “hrdiny” rad. Di Caprio, jak ho nemam rad, to opet zahral vyborne a Penn byl skvela karikatura. Nemrzi me ze jsem to videl. Jo a jeste stiham vic jak pulku Labyrintu lzi na Prime. A zase ten Di Caprio Upraveno 20. prosince 2025 uživatelem nickolas 1
KFL Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Telkavánoce... Jedna bitva za druhou (Caprio) - nedokoukali jsme. Děsný - hudba, scénář, naladění. Jedno velký WTF. Mobland - sjeli jsme podruhý a pořád pecka. Hardy skvělej. Ostatní vlastně taky. Den Šakala (seriál) - první půlka roztahaná, zbytek docela ujde. Do očí bijící nesmysly a chyby, nesympatická agentka, ale Šakal samotnej výbornej. Ricky Gervais: Mortality - NUDA! A to říkám jako fanoušek RG. Hodinovej spešl, pocitově totálně lazy a odfláknutej, žádná jednotící linka. Už loňskej Armageddon nebyl nic extra, Mortality je ještě o level níž. Velký zklamání. Urgent - sjeli jsme podruhý a pořád dobrý. Tempo, dynamika. Tendenční témata a poplatnost době holt člověk musí kousnout. Stejně jako "propagandu" US zdravotnictví. Btw: koukal jsem v mezičase i na nějaký videa, kde seriál komentujou doktoři a prej to nemá k realitě úplně daleko. A jedna opakující se klasika za všechny - Anděl na horách. Miluju ten film, hereckej koncert všech a především Marvana. Čert vem propagandu/naivitu/idealismus, ty jsou mi ukradený. Ale "Skáču dobře, skáču rád." nebo "Tak vy nejste ta dole, vy jste ta nahoře. Pojďte, pohovoříme si." mě dostanou pokaždý . 2
vwtyp11 Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Der Tiger. Valecny Film Trochu jinak, už jen pro ten tank:) posádka lidí z Říše se svými vlastními příběhy a mě nejvic sympatickej vinař z Wachau a jeho adorace Grüner Veltliner 1937
McMarty Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna před 3 hodinami, vwtyp11 napsal: Der Tiger. Valecny Film Trochu jinak, už jen pro ten tank:) posádka lidí z Říše se svými vlastními příběhy a mě nejvic sympatickej vinař z Wachau a jeho adorace Grüner Veltliner 1937 Je o tom jsem četl. Kde se dá vidět a tvoje dojmy/hodnocení?
vwtyp11 Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna (upraveno) před 8 minutami, McMarty napsal: Je o tom jsem četl. Kde se dá vidět a tvoje dojmy/hodnocení? Koukal jsem na nejakej platforme Bud Apple nebo prime. za mne? Technicky paradni, autentické, špinavé i hudba k tomu sedí. Herecky skvělý kapitán tanku i ridic a posadka, se kterými muzes sympatizovat i přesto, ze stoji na špatné straně. Finále nečekané… ps nutno koukat v němčině! Upraveno 5. ledna uživatelem vwtyp11 2
Goran02 Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Tiger mě osobně zase tak nenadchnul, protože hlavní linka a hlavně závěr teda prošly úplně vniveč a musíte si domyslet, jestli to měl být horor nebo psychologický thriller. Technika je zobrazená zajímavě a ty tři přestřelky fajn pokoukání. Druhé druhoválečné dílo, co jsem teď viděl, byl Norimberk. Tady je to zase poplatné produkci USA, takže svérázný Malek, monstrum Crow, snaha o budování napětí před samotným soudním procesem, ale ten se zjednoduší na jediné líčení, kde žalobce..., no, taky mě to takhle úplně nenadchlo, ikdyž vizuálně je to udělané parádně.
anachron Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Konečně jsem se dostal k Gen V S02, mnohem lepší než první, fajn výplň než vyjde poslední série The Boys
horal Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Tohle si ohlídejte. https://www.csfd.cz/film/1563219-posledni-viking/prehled/ 1
Frantik Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna (upraveno) Jo, to uz podle traileru bude magorka a herci taky TOP Upraveno 6. ledna uživatelem Frantik
warann Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Jestli to tu bylo, tak sorry, chodím sem nahodile. Ale pokud tohle bude dobrý jako první série, tak je na co se těšit.
nekdo Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna ad posledni viking - herci suproví, námět boží...za mě nevyužitý potenciál a zbytečné násilí, rytíře to nepřekonalo (za mě). ale v rámci toho, co nabízí kinematografie - super a nebo už jsem moc zmlsaný severskými filmy ale vidět určitě chcete
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se