Teatime Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Když jsem viděl Yellowstone, jaké teď mám mít pořadí: 1883, 1923?
Frantik Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Jo Ale neni to uplne nutny. Je to o te rodině, ale netřeba souvislosti. 1
Jone Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Haweliusz - polská true story o potopení trajektu v Baltu. Estetika i forma zjevně inspirované veleúspěšným Černobylem. Čekal jsem nějaké konspirační drámo ala Estonia, ale to se nekonalo. Jen takový komorní příběh jedné námořní a několika lidských tragédií. Ale sjel jsem to celé (minisérie, 5 dílů) za jednu noc, což se mi už dlouho nestalo… https://www.csfd.cz/film/1473804-heweliusz/prehled/ 1
Lobber Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února (upraveno) Netrpělivě čekám na novou sérii Mob land a Lupin jinak, jsem před rokem zjistil, že existuje seriál DOCTOR WHO . Po 3 dílech jsem usoudil, že si musím dát seriálový maraton . A začal jsem od úplně prvního dílu z r. 63 . Opravdu mě to chytlo. A to i přesto, že nejsem příznivec těhlech ~fantasmagorii~ . Upraveno 1. února uživatelem Lobber 1
AlfGS Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února (upraveno) V 6. 1. 2026 v 18:39, warann napsal: Jestli to tu bylo, tak sorry, chodím sem nahodile. Ale pokud tohle bude dobrý jako první série, tak je na co se těšit. Jo docela to šlo ta druhá série Upraveno 1. února uživatelem AlfGS
Vit Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února (upraveno) Ač umím jen tahat figurky, toto mě bavilo: https://www.csfd.cz/film/1795598-kralovna-sachu/prehled/ Upraveno 6. února uživatelem Vit 1
RDA Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Rád bych se podělil o tip na seriál, který mě v poslední době zaujal nejen scénářem, ale i technickým zpracováním. Jedná se o seriál Pluribus. Za tímto projektem stojí Vince Gilligan (tvůrce Breaking Bad a Better Call Saul) a v hlavní roli je výborná Rhea Seehorn. Pokud máte rádi Gilliganův rukopis – tedy pomalé, technicky dokonalé záběry, důraz na detaily a hutnou atmosféru bez zbytečných efektů – budete spokojeni. Je to spíše psychologický thriller s prvky sci-fi, který stojí nohama pevně na zemi a spíše než na akci sází na psychologii a napětí a klade docela nepříjemné velmi aktuální otázky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nickolas Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Přátelé, kamarádi, hledám Tanec s vlky a nikde nenacházím. Nějaká platforma, služba, obchod, kde by se to dalo normálně koupit? Na DVD nemám mechaniku a co skončilo uložto, jsem marnej i v tomto směru. Docela bych to potřeboval…v nějakém antidement módu. Díky moc za případnou pomoc.
AlfGS Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února před 22 minutami, nickolas napsal: Přátelé, kamarádi, hledám Tanec s vlky a nikde nenacházím. Nějaká platforma, služba, obchod, kde by se to dalo normálně koupit? Na DVD nemám mechaniku a co skončilo uložto, jsem marnej i v tomto směru. Docela bych to potřeboval…v nějakém antidement módu. Díky moc za případnou pomoc. zkus webshare tam by to mohlo byt.Nebo nejaky torrent
nickolas Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Webshare, ok, to muzu zkusit (vim prd co to je, ale aspon to ma jmeno). Nejaky torent…to je jak kdyz babicce reknes aby si to vyguglila 2
spineshank Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února před 5 minutami, nickolas napsal: Webshare, ok, to muzu zkusit (vim prd co to je, ale aspon to ma jmeno). Nejaky torent…to je jak kdyz babicce reknes aby si to vyguglila https://webshare.cz/#/file/0nPLSqRzb8/tanec-s-vlky-1990-mkv
vwtyp11 Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února před 17 hodinami, RDA napsal: Pluribus. Za tímto projektem stojí Vince Gilligan (tvůrce Breaking Bad a Better Call Saul) a v hlavní roli je výborná Rhea Seehorn. Pokud máte rádi Gilliganův rukopis – tedy pomalé, technicky dokonalé záběry, důraz na detaily a hutnou atmosféru bez zbytečných efektů – budete spokojeni. Je to spíše psychologický thriller s prvky sci-fi, který stojí nohama pevně na zemi a spíše než na akci sází na psychologii a napětí a klade docela nepříjemné velmi aktuální otázky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zahorkla arogantní lesba mi trochu lezla krkem. Prehajpovany očekávání od tvůrce, vycerpano v prvním díle.
RDA Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února před 46 minutami, vwtyp11 napsal: Zahorkla arogantní lesba mi trochu lezla krkem. Prehajpovany očekávání od tvůrce, vycerpano v prvním díle. Jo, jo .... sto lidí, sto chutí.
Humanzero Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Včera v kině film Pomocnice. Očekávání malá a výsledek překvapení. Ač 130 min slibovalo nudu, naopak film pěkně odsýpal, žádná nuda, mělo to spád, člověk se i pobavil. Nakonec i herecky vše v pořádku. Dobře utracené peníze. 1
organic Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února https://www.csfd.cz/film/1734167-zidle/prehled/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se