African Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 (upraveno) Tak poslušně hlásím, že jsem se dnes stal hrdým majitelem mých prvních IWC Za čtyři dny to bude, mám dojem rovných osm let, co jsem tady na Chronomagu, takže to byla celkem dost dlouhá cesta. Jsem velmi rád, že můžu být součástí této skvělé komunity bezvadných lidí, jo kluci, jste to právě vy, co můžete za to, že jsem furt bez peněz a hodinky ve skříňce přibývají, ale děkuji Speciální díky to Sibirnaya, který mě nechal nahlédnout do krás Rolexu, snad budu příště trpělivější v šetření a tato prestižní značka bude jako další, co přibude do mé sbírky A teď k hodinkám, jsou super a myslím, že je zbytečné tento famózní kousek nadále popisovat, jelikož daleko lépe byli již zde na fóru popsány a navíc neumím ani pořadně psát česky, takže Vás tu nebudu dráždit Jsem šťastný jak malej fagan, splnil jsem si malý sen a ještě teď se klepu, jdu zkracovat tah, juchůů A kluci, ještě jednou díky za Vaše postřehy při výběru" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. února 2014 uživatelem African
gougy Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 seš magor... A to je DOBŘE (a ber to jako gratulaci a užívej )
quest987 Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Velká gratulace chlape. To je přesně ono to co mi k tobě fakt sedne
Ondrej71 Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Z toho vseho, z cehos vybiral, jsi nakonec vybral asi srdcem a to je spravny. Dobrej vyber a at Ti dlouho vydrzi
siwi Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Velká gratulace!!! Vždycky si rád přečtu, když si někdo splní sen. Jen bych řekl, že rozhodně není malý, jak jsi psal. Dovedu si představit, jakou z nich musíš mít radost. Tak užívej a referuj
prischera Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Byl jsem zvědavej, co to bude. A je to super. Mít na ně tak ruku... Užívej si je, jsou parádní!
michalval Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Blahopřeju Vlasto, myslím, že se k Tvému dobrodružně - cestovatelskýmu duchu skvěle hodí.
CEGY Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 To jsou ty z Nekazanky, ze? Jsem rad, zes je koupil. Cena byla uz prijemna. Toz gratuluju.
obchodnik-o3 Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 tak to si ale dopadol :-) , velka gratulacia a nech ti ta chut na dalsie kusky vydrzi ...
African Odesláno 11. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Dík kluci" Jo, jo, jsou z Nekazanky, příjemnej nákup to byl. Mrknul jsem dnes na všechno, co mě zajímalo. Omega PO byl můj obrovský favorit, ale zjistil jsem, že jedny Omegy už doma jsou a chtěl jsem zkusit novou značku, každopádně děkuji ti M3maniacu za naši komunikaci ohledně tvé inzerce Prischero, celkem jsem se té velikosti také bál, ruku mám jenom 17cm, ale jsou úplně krásně nositelné, nevím jak na mé ručce vypadají, to mě ani nějak ale moc nezajímá, každopádně se nosí moc příjemně, musíš je zkusit. Ano, nakonec jsem vybral srdcem a když koukám dnes do historie, tak vidím, že jsem po nich velmi toužil Chtěl jem víc chrona, ale můj rozpočet byl celkem dost osekanej a nevydržel bych čekat, až se něco zajímavého objeví, takže to dopadlo, jak to dopadlo, pohoda"
StanoBare Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 S Aquatimerom sa ani nedá urobiť zlý krok vo výbere! Gratulácia.
Kid_A Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 parada!!!! my, osmiletí, si zasloužíme pěkný hodinky:))
MJ. Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 sem si rikal ze puvodne nebyly na seznamu.Gratulace
JaRooN Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Gratuluji také. Ať slouží a hlavně dělají radost co nejdéle!
misoo Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Pripajam sa ku gratulantom, su paradne, nech sluzia dlho a dobre! <br />(super ze mas tah aj gumku)
African Odesláno 12. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Děkuji, mám z nich radost Ráno jsem si je chtěl vzít do práce, ale řekl jsem si, dám jim ještě čas, no a vzal Hujerky, které jsem si před chvílí pěkně škrábnul, ty jo, to byla klika, bych se zabil. Tagy už mám pěkně dobitý, takže nevadí. Kluci, já se ty IWC budu bát asi nosit, nebo co? Jsou to nové voňavky a každej škrábaneček asi pěkně obrečím, sakra, to bude stres"
CEGY Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Mě škrábanec dohnal k tomu, že jsem hodinky raději prodal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se