Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak poslušně hlásím, že jsem se dnes stal hrdým majitelem mých prvních IWC :clap:  Za čtyři dny to bude, mám dojem rovných osm let, co jsem tady na Chronomagu, takže to byla celkem dost dlouhá cesta. Jsem velmi rád, že můžu být součástí této skvělé komunity bezvadných lidí, jo kluci, jste to právě vy, co můžete za to, že jsem furt bez peněz a hodinky ve skříňce přibývají, ale děkuji :cheers:  Speciální díky to Sibirnaya, který mě nechal nahlédnout do krás Rolexu, snad budu příště trpělivější v šetření a tato prestižní značka bude jako další, co přibude do mé sbírky :cheers: A teď k hodinkám, jsou super a myslím, že je zbytečné tento famózní kousek  nadále popisovat, jelikož daleko lépe byli již zde na fóru popsány a navíc neumím ani pořadně psát česky, takže Vás tu nebudu dráždit :P Jsem šťastný jak malej fagan, splnil jsem si malý sen a ještě teď se klepu, jdu zkracovat tah, juchůů :clap: A kluci, ještě jednou díky za Vaše postřehy při výběru"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem African
  • Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Velká gratulace!!! Vždycky si rád přečtu, když si někdo splní sen. Jen bych řekl, že rozhodně není malý, jak jsi psal. Dovedu si představit, jakou z nich musíš mít radost. Tak užívej a referuj  :notworthy:

Odesláno

Dík kluci" Jo, jo, jsou z Nekazanky, příjemnej nákup to byl. Mrknul jsem dnes na všechno, co mě zajímalo. Omega PO byl můj obrovský favorit, ale zjistil jsem, že jedny Omegy už doma jsou a chtěl jsem zkusit novou značku, každopádně děkuji ti M3maniacu za naši komunikaci ohledně tvé inzerce :notworthy: Prischero, celkem jsem se té velikosti také bál, ruku mám jenom 17cm, ale jsou úplně krásně nositelné, nevím jak na mé ručce vypadají, to mě ani nějak ale moc nezajímá, každopádně se nosí moc příjemně, musíš je zkusit. Ano, nakonec jsem vybral srdcem a když koukám dnes do historie, tak vidím, že jsem po nich velmi toužil :clap: Chtěl jem víc chrona, ale můj rozpočet byl celkem dost osekanej a nevydržel bych čekat, až se něco zajímavého objeví, takže to dopadlo, jak to dopadlo, pohoda"

Odesláno

Děkuji, mám z nich radost :notworthy:  Ráno jsem si je chtěl vzít do práce, ale řekl jsem si, dám jim ještě čas, no a vzal Hujerky, které jsem si před chvílí pěkně škrábnul, ty jo, to byla klika, bych se zabil. Tagy už mám pěkně dobitý, takže nevadí. Kluci, já se ty IWC budu bát asi nosit, nebo co? :unsure: Jsou to nové voňavky a každej škrábaneček asi pěkně obrečím, sakra, to bude stres"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...