M3maniac Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Omegy jsem vždy ctil, ale nějak se mi vyhýbaly. Když jsem tu chodil jen číst před lety tak kdo neměl bondovky jako kdyby vlastně neexistoval ale pořád jsem zdatně odolával. Můj dobrej kámoš nosí jen Omegy ,ale já pořád odolával. Před pár měsícema jsem si řekl, že být fandou hodinek a nemít aspoň jedny Omegy je trošku ostuda. Začal jsem tedy koukat po nějaké limitce a moc se mi zamlouvaly Speedy Soyuz 35th, jenže cena byla docela vysoko. Pak jsem narazil na Gemini IV s nádherně modrým cifrem v NOS stavu a přiznám se, že mi jejich existence jaksi unikla. Jsou trochu jiné...žádnej extravagantní obrázek na subdialu, decentní a přesto tolik odlišné. Hned co jsem je objevil jsem kontaktoval prodejce a tradá za hranice. Ve skutečnosti jsou ještě krásnější než na fotkách a na ruce sedí jako kdyby je navrhovali doktoři, no prostě už chápu proč se staly legendou zároveň to jsou první hodinky u kterých mi nevadila absence datumovky. Tak snad se budou líbit. P.S. nikdy by mě nenapadlo, že budu mít dvoje krásné " modré " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Modrý jsou pěkný , měl jsem modrý day date akorát mi přišly malý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 (upraveno) Modrá je dobrá, tyhle Speedy mají něco do sebe a kombo s Monacama si možná zaslouží speciální vlákno ve fotogalerii. Ze kterého jsou roku? 2005? Upraveno 12. února 2014 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 (upraveno) Moc pěkné René, ten odstín je nádherný. EDIT: sežeň si i modrý řemen, viz ZDE Upraveno 12. února 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Uvažoval jsem nad nimi loni. Bylo to ještě v době, kdy jsem nebyl úplně fanda řady Speedmaster. Nyní jsou to moje nejpohodlnější hodinky a tak trochu si rvu vlasy, že jsem do nich tenkrát nešel.Ta modrá je IMHO hezčí, než černá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 ...tu modrou bych rád viděl naživo... A propos jsme se dlouho neviděli Gratuluju, vypadaj famózně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Dík chlapi, jsem z nich docela paf. P.S. Ondro, není problém, jak budu v Praze můžem zajit na kafčo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Gratulace, ta modrá v kombinace s těmi bílími subdialy je fakt nádherná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 (upraveno) Tyhle Speedmastery mi dokonce prošly rukama, rozhodně jedny z NEJ ... měl jsem je tehdy s limitkou Skylab a limitkou Alaska a titanovými HB-SIA ... nakonec mají všechny nového majitele, ale někdy se mi zejména po těch titanových zasteskne http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31186-speedmaster-skylab-iii-359723/?hl=%2Bspeedmaster+%2Bskylabhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/35562-omega-speedmaster-alaska-project/?hl=%2Bspeedmaster+%2Balaskahttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/25865-omega-speedmaster-gmt-solar-impulse-hb-sia/?hl=%2Bsolar+%2Bimpulse pozn.: fotky už nemám, proto foto z netu Upraveno 12. února 2014 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Velké gratulace Jsou krásný a ta modrá, no fakt super" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Pěkné, pěkné... super limitka, gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany007 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Krasny! V te modre si zachovavaji decentni vzhled, ale pritom jsou zajimavejsi nez klasicka cerna.. Moc dobra volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Moc pěkné hodinky a moc krásně modré! Moje první mechaniky byly day-date a i přes to, že mám dvoje větší ( jak píše Josef01, nějaký milimetr navíc by jim slušel) a k tomu i lepší, pořád je střídavě nosím. Ta modrá se prostě neomrzí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Tak modré si vychytal René, mohol by si ich nahodiť do sklepu nech sa pokochám live. Congrat a nech ti robia radosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Nádhera... gratuluju!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Díky kucí, jsem rád ,že se nelíbí jen mi. Duri není problém V.L. ptáš se na Monaco nebo Gemini? Monaco jsou rok 2011 myslím a Omegy rok 2005 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Jarette moc pěkné kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Většinou toho naplácám,tady si vystačím s několika slovy:,,Super a gratulace." Není co dodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 toto si zasluzi seriu paradnych obrazkov...krasna dvojkombinacia ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Gratulujem, pravda co si napisal - aky je to rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se