African Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Prosím vás , ostraňte to nějak , nebo vyletím z kůže. Tomu blbci se fakt nakonec podaří to celé rozesrat. Decebal to napsal dobře: Nemazat, nepředělávat, ale ignorovat někoho, kdo vás vyloženě vytáčí. To se týká všech, kteří tu na někoho sice nadávají, to je zajímávé, ale stále na jeho odpovědi reagují a diskutují" Zkuste také ignorovat a třeba budete mít klid na duši a vím,že ten druhý, když uvidí, že nikdo nemá už zájem pitvat jeho nesmysli to také vzdá. Přeci si nebude psát sám ze sebou " Takový sice jsou, např. Mr.Bean , ale je jich málo.
frelichl Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Nikdy jsem vašeho trolla nekrmil, ani nebudu (tj. Diskutére, je zbytečné na mě reagovat, pokud nepotřebuješ vždycky nutně mít poslední slovo). Ale rád bych řekl, že pokud s Diskutérem něco moderátor neprovede, podaří se mu toto fórum rozložit takovým způsobem, že sem bude chodit minimum lidí, nebo sem minimálně nebudou chodit rádi (to se myslím už stalo). Je sice pěkné, že zde spousta lidí zastává "humanistický" názor "vždyť on má právo sem přispívat, stačí ho jen ignorovat", jenže si zřejmě neuvědomují, že ho zaprvé nikdy nebudou ignorovat všichni (tj. někdo to vždycky nevydrží, a já se jim nedivím) a zadruhé, i kdyby ho všichni ignorovali, stejně jeho kecy budou lidi štvát, ale budou to dusit a ve výsledku sem nebudou chodit. A taky bych si chtěl rýpnout do našich "pseudohumanistů" - kolik fór navštěvujete? A kolik z nich jsou kvalitně moderovaná fóra? Já jedno velmi dobře moderované fórum navštěvuju a neznám nic lepší, názor "za každou cenu jsme demokrati, nikoho omezovat nebudeme" na internetu prostě nemůže fungovat.
spiderer Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Prosím vás , ostraňte to nějak , nebo vyletím z kůže. Tomu blbci se fakt nakonec podaří to celé rozesrat. Z kuze nelitej, kdo by mi pak daval do kupy hodinky? mechano bez kuze?
Frantik Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Me vzdycky fakt dojme, kdyz ten blb na svou obranu zalozi nejakou novou preudodiskuzi. Napriklad ted - "Svitivost hodinek". Tema jako hrom
African Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Me vzdycky fakt dojme, kdyz ten blb na svou obranu zalozi nejakou novou preudodiskuzi. Napriklad ted - \"Svitivost hodinek\". Tema jako hrom Ano to máš pravdu, téma znělo hodně prapodivně, ale aspoň jsem se dopracoval k vojenskému tahu, který už mám objednán" takže, co tvrdím, i nesmyslná diskuze může být občas někomu užitečná.
RomanP Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Už to co píše ani nečtu, natož abych reagoval. Je to ztráta času, dozvídat se kdo je švorcák, pitomec a proč. Už nečtu jeho závazné normy, ohledně designu a velikosti. Nemusím přemýšlet o jeho aroganci a velké vnitřní zlobě na něco (někoho), při které zde pokaždé někoho uráží. Kvůli tomu sem fakt nechodím. Co je špatný je to, že pak často nečtu i reakce vyprovokovaných a to je bohužel 50% fóra a tak stále častěji scrolluji až dolů a pak téma zavírám. A za to si můžeme my ostatní.
Jeremy Odesláno 17. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Prosím vás , ostraňte to nějak , nebo vyletím z kůže. Tomu blbci se fakt nakonec podaří to celé rozesrat. Jo, také se snažím to Jeremymu vysvětlit poměrně razantním způsobem.. Ty jsi asi pro to nutkání rychle zase něco napsat, nepochopil, co chce mechano odstranit, viď? No nic - šup šup ke svítivosti hodinek.
sibirnaya Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 uz me to tu netesi jako driv... byt jsem zde teprve kratce, zazil jsem obdobi s kennym, videnskych cisticu, pred diskutererm a ted s diskuterem a musim rict, ze driv jsem tu byl hodiny a hodiny... cetl stare prispevky, hltal fotky, premyslel o tom, co si koupim ja, atd... doufam, ze to znova zaziju. byla to euforie...
RomanP Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 uz me to tu netesi jako driv... byt jsem zde teprve kratce, zazil jsem obdobi s kennym, videnskych cisticu, pred diskutererm a ted s diskuterem a musim rict, ze driv jsem tu byl hodiny a hodiny... cetl stare prispevky, hltal fotky, premyslel o tom, co si koupim ja, atd... doufam, ze to znova zaziju. byla to euforie... Přesně takhle to vnímám, nikdy před chronomagem bych neřekl, že se na jeden server budu vracet po dva roky několikrát denné a že našoupu tolik peněz do hodinek. Třeba je ale ten pán lék na naši závislost a tím částečné vysvobození? - bohužel...
sibirnaya Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 http://gti.blog.auto.cz/0701/idealni-diskuter http://laco.bloguje.cz/250057_item.php at mele co mele, sice je to pekne napsany, ale s danym tematem to nema spolecnyho absolutne nic... na serveru auto cz si ho vazi: K diskusím na AUTO.CZ patří stejně neodmyslitelně jako červená k Ferrari, kulatá světla k jeho vysněné 911 nebo kostkovaná sedadla ke Golfu GTI. Motoristickému světu dal slova jako APOŠTOL, BERTOŇÁK nebo PASSÁTNÍ. Říká si GTI a jeho komentáře jsou tím pravým kořením každé diskuse na tomto serveru. http://news.auto.cz/?id=5406&sekce=detail a zrejme jen nedokaze pochopit, ze tady je to o necem jinem...
African Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Motoristickému světu dal slova jako APOŠTOL, BERTOŇÁK nebo PASSÁTNÍ.
J.F. Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Dneska chcete zavádět cenzuru kvůli Diskutérovi a kvůli čemu zítra? Když vám diskutér vadí, to nemáte tolik disciplíny ho prostě nečíst a ignorovat. Mě nevadí. V mnohém s ním nesouhlasím, a právě jiné názory jsou zajímavé. A nevidím jediný důvod, proč by mě mazáním mělo být znemožneno je posuzovat a třeba i odsuzovat, nebo taky ne, jenom proto, že někonu vadí a neumí je přeskočit.
sibirnaya Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Dneska chcete zavádět cenzuru kvůli Diskutérovi a kvůli čemu zítra? Když vám diskutér vadí, to nemáte tolik disciplíny ho prostě nečíst a ignorovat. Mě nevadí. V mnohém s ním nesouhlasím, a právě jiné názory jsou zajímavé. A nevidím jediný důvod, proč by mě mazáním mělo být znemožneno je posuzovat a třeba i odsuzovat, nebo taky ne, jenom proto, že někonu vadí a neumí je přeskočit. ano, vadi mi. ano, nemam tolik discipliny, neudrzim se, nektere nicnerikajici blaboly me proste vytaci...
kubson Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 bylo by českomoravskoslezských luzích a hájích místo pro více než jedno diskuzní fórum o hodinkách? co myslíte... jsem v silném pokušení jedno cenzurované založit
Návštěvník Snow Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Díky diskutérovi a včerejšímu zjevení, které na tomto webu neskutečným způsobem napadlo některé členy, začínám velice vážně uvažovat, že přestanu tyto stránky navštěvovat a tento můj příspěvek bude tím posledním. Na druhou stranu vlastně mohu být těmto dvěma pánům vděčný neb si ušetřím značnou část peněz a v neposlední řadě i nervových buněk. Je mi líto, kam se chronomag propracoval za pouhopouhý měsíc, už mě unavuje ukazovat jakékoliv hodinky, abych si za pár minut přečetl zdrcující kritiku od člověka, mistra prázdných slov, jež se možná hodí do dívčích románků než na seriozní stránky. Těším se na nový chronomag bez šustotu hedvábí, cinkotu sklenic, výpadů slonovinovou lžičkou, dekadentní společnosti a obdobných slůvek.
babaq Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Dneska chcete zavádět cenzuru kvůli Diskutérovi a kvůli čemu zítra? Když vám diskutér vadí, to nemáte tolik disciplíny ho prostě nečíst a ignorovat. Mě nevadí. V mnohém s ním nesouhlasím, a právě jiné názory jsou zajímavé. A nevidím jediný důvod, proč by mě mazáním mělo být znemožneno je posuzovat a třeba i odsuzovat, nebo taky ne, jenom proto, že někonu vadí a neumí je přeskočit. Naprostý souhlas.
babaq Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Dneska chcete zavádět cenzuru kvůli Diskutérovi a kvůli čemu zítra? Když vám diskutér vadí, to nemáte tolik disciplíny ho prostě nečíst a ignorovat. Mě nevadí. V mnohém s ním nesouhlasím, a právě jiné názory jsou zajímavé. A nevidím jediný důvod, proč by mě mazáním mělo být znemožneno je posuzovat a třeba i odsuzovat, nebo taky ne, jenom proto, že někonu vadí a neumí je přeskočit. ano, vadi mi. ano, nemam tolik discipliny, neudrzim se, nektere nicnerikajici blaboly me proste vytaci... S disciplínou máte problém, který chcete řešit zákazy toho, co vás popuzuje... je to správně? BTW, jsou horší bláboly nebo bláboly o blábolech? Ale cenzura i autocenzura mají v této zemi velkou tradici a proč na ni nenavázat, že jo. Já sám na Chronomag po zavedení cenzury asi chodit nebudu. Partě strejců, co spolu chtějí souhlasit, to vadit nebude. A moc jiných lidí tu asi nezbude. Nazdar hodiny...
31682 Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Dneska chcete zavádět cenzuru kvůli Diskutérovi a kvůli čemu zítra? Když vám diskutér vadí, to nemáte tolik disciplíny ho prostě nečíst a ignorovat. Mě nevadí. V mnohém s ním nesouhlasím, a právě jiné názory jsou zajímavé. A nevidím jediný důvod, proč by mě mazáním mělo být znemožneno je posuzovat a třeba i odsuzovat, nebo taky ne, jenom proto, že někonu vadí a neumí je přeskočit. Naprostý souhlas. Naprostý souhlas.
Návštěvník Snow Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Dneska chcete zavádět cenzuru kvůli Diskutérovi a kvůli čemu zítra? Když vám diskutér vadí, to nemáte tolik disciplíny ho prostě nečíst a ignorovat. Mě nevadí. V mnohém s ním nesouhlasím, a právě jiné názory jsou zajímavé. A nevidím jediný důvod, proč by mě mazáním mělo být znemožneno je posuzovat a třeba i odsuzovat, nebo taky ne, jenom proto, že někonu vadí a neumí je přeskočit. Naprostý souhlas. Naprostý souhlas. Fascinuje mě vaše sebekázeň, mně nebo třeba sibirnayovi se to čas od času nedaří a je to náš problém. Babaq má určitě pravdu v tom, že pokud výběr členů respektive jejich příspěvků bude příliš selektivní, tak z fora nezůstane nic, ale jak se postavíte k tomu včerejšímu výpadu, to už bylo příliš silné kafe, tam už se zasáhnou musí, pokud i tyto vulgarity budete přecházet se zavřenýma očima, pak z toho vznikne ještě daleko horší paskvil.
decebal Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Opakuji: kdo to chce číst, budiž mu to umožněno ale já zoufale prosím o možnost ignorance-nezobrazování jeho příspěvků. A to se (až na pár stupidních odpovědí na mé otázky, které byly určeny někomu jinému) nenaváží do mne, ale nezlobte se na mne, já prostě nechci číst jeho povýšenecké a, jemně řečeno, netaktní věty které adresuje lidem z fóra, kterých so vážím za to, do jakého světa mi dali nahlédnout.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se