dr.sphinx Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 (upraveno) Opravné kolo za SLA017 s dobrým výsledkem by bylo fajn, krz tu integraci myslím. Upraveno 3. října 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Ta luneta u předtuch je zajímavě neseiková, skoro mě to zaujalo víc. Sčítace jsou ale nějaký malý.Luneta je jako na těch z roku 1964, kde plnila funkci minutoveho sčítače. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 No nic no. Money grabbing. Ale totální... Ty monopushery aspoň nějak ještě můžou dávat smysl, ale ty zatímdvojlimitkový Pandy, to je prostě ubohý, zvlášť když jima chtějí odkazovat na výročí 6139 chron, kde nikdy žádný Pandy nebyly Myslíte, že v Seiku někdo ví, co vůbec vyráběli? Nebo je jim to šumák a náhodně píchají prstem do starých katalogů nebo v případě Presage a Zimbe limitek ukazujou se zavázanýma očima na objekty v místnosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Já to vidím trochu podobně jako u toho zelenýho smaltu, jen to křičí ještě víc. Kdyby využili tuhle příležitost k uvedení novýho pořádně integrovanýho strojku, kterej by pak třeba zušlechtěnej šel do GS (jak jsem zjevně naivně čekal) a řekli si třeba 6500 EUR, tak bychom nad cenou prskali, ale bylo by to NĚCO a bohatší fajnšmekři by to třeba i vyplázli, páč by to byl výjimečný počin.Luneta je jako na těch z roku 1964, kde plnila funkci minutoveho sčítače.Ježiš jasně, já byl tak fixovanej na sčítače, že mi při rychlejším psaní než myšlení praotec vůbec nenaskočil. Zasloužená korekce/stěr Zas to nebyly automaty (to by taky bylo možná hezký, ruční chrona). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Když může být spring drive v manuálu, tak by mohli zvládnout i chrono. Pokud chtějí dělat Seiko v těchto vyšších řadách v cenách 3-5tis EUR, tak by se mohli hecnout a něco vytvořit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Klíčové slovo: by Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Je mi jasné, že je to pouze náš vlhký sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Si to ale představ - architektura strojku na způsob klasických Swiss chrono neautomatů (jako 321 třeba) s SD. S třídenní či větší rezervou s ukazatelem + vhodně zvolenými proporcemi korunky by si člověk to natahování spíš užíval a v životě se už nevěnoval ničemu produktivnímu, páč by jenom čuměl na strojek. HAHAHA 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Tvl na ty chronography jsem dnes koukal a neveril jsem vlastnim ocim, to jsem necekal, alespon ze to je oproti tem starsim v oceli jak pise kolega ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Ja osobne bych treba ty SRQ029 bral. Konecne je tam smysluplne vclenene okynko na datum - kulaty vyrez a datum otocene spravne (tedy svisle) se mi libi celkem dost. Velikost taky jde, 41mm... za me az na tu cenu dobry. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 obidva modelly Seiko?s chronograph su pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Kolik vlastne staly ty minule oproti tem letosnim ?3700? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Kolik vlastne staly ty minule oproti tem letosnim ?3700?Myslím, že kolem 2500? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Myslím, že kolem 2500?tak to je celkem rozdil, i kdyz hodne v tom asi dela sila yenu, tenkrat bylo za euro vic nez 140 yenu, a ted je to 117 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Yen nám bohužel moc nepřeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Jsem byl dneska fotit v Koscomu a od té doby se přesvědčuju, že baterku přece nechci. Že jsou velký a vůbec, že je nepotřebuju. Ale dost se mi teda ty nový Arnie líbí... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Co to stoji pekny to je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 LE mašina supí neúprosně vpřed, 680k ? + tax, 2x200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Začínám se ztrácet jako před dvaceti lety u mysliveckých zkoušek v obrázkovém atlasu poľovnícky upotrebiteľných psov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 vitaj v klube. A to neviem, či nás ešte nečaká celosvetový katalóg rožného statku a ošípaných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se