Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18

People

Doporučené příspěvky

No nic no. Money grabbing.

Ale totální... Ty monopushery aspoň nějak ještě můžou dávat smysl, ale ty zatímdvojlimitkový Pandy, to je prostě ubohý, zvlášť když jima chtějí odkazovat na výročí 6139 chron, kde nikdy žádný Pandy nebyly :D Myslíte, že v Seiku někdo ví, co vůbec vyráběli? Nebo je jim to šumák a náhodně píchají prstem do starých katalogů nebo v případě Presage a Zimbe limitek ukazujou se zavázanýma očima na objekty v místnosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to vidím trochu podobně jako u toho zelenýho smaltu, jen to křičí ještě víc. Kdyby využili tuhle příležitost k uvedení novýho pořádně integrovanýho strojku, kterej by pak třeba zušlechtěnej šel do GS (jak jsem zjevně naivně čekal) a řekli si třeba 6500 EUR, tak bychom nad cenou prskali, ale bylo by to NĚCO a bohatší fajnšmekři by to třeba i vyplázli, páč by to byl výjimečný počin.

Luneta je jako na těch z roku 1964, kde plnila funkci minutoveho sčítače.

Ježiš jasně, já byl tak fixovanej na sčítače, že mi při rychlejším psaní než myšlení praotec vůbec nenaskočil. Zasloužená korekce/stěr :) Zas to nebyly automaty (to by taky bylo možná hezký, ruční chrona).

Odkaz ke komentáři

Si to ale představ - architektura strojku na způsob klasických Swiss chrono neautomatů (jako 321 třeba) s SD. S třídenní či větší rezervou s ukazatelem + vhodně zvolenými proporcemi korunky by si člověk to natahování spíš užíval a v životě se už nevěnoval ničemu produktivnímu, páč by jenom čuměl na strojek.

HAHAHA

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...