kloubik Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Ty chrono jsou super, hlavne se mi libi hranate stredni clanky tahu, to bych chtel videt nazivo. Sdgm by snesly jinou korunku a male vylepseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Kdyby někdo našel odkaz, kde prodávají ty chrona, dejte ho sem. Docela mě berou. Jaký je průměr pouzdra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Kdyby někdo našel odkaz, kde prodávají ty chrona, dejte ho sem. Docela mě berou. Jaký je průměr pouzdra?Očividne 42mm. Fakt nevyzerajú zle. http://www.biccamera.com.e.lj.hp.transer.com/bicbic/jsp/w/catalog/detail.jsp?JAN_CODE=4954628430946 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 A jaka myslis ze bude kvalita pouzdra a tahu napr. oproti SARB023?Já bych taky radši normální korunku, ale co se dá dělat... Tanaka už má video 005. Pouzdro je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Bude masivnější. Z katalogových fotek to nebylo poznat, ale na videu je vidět, že to je Brightz styl. Náramek si hodnotit netroufnu, není totiž moc s čím porovnávat, protože pokud mě paměť neklame, poslední mechanický tříručky v řadě Brightz byly sagq001/003. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Seiko Brightz SDGM003 na Amazon In Stock 839,99 USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 (upraveno) Tak jsem dnes objednal SRP563K1. Jsem na ně moc zvědavý, na fotkách vypadají moc dobře...Doručuje to DHL, tak za pár dní bych je mohl mít na ruce Upraveno 19. listopadu 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Tak jsem dnes objednal SRP563K1. Jsem na ně moc zvědavý, na fotkách vypadají moc dobře...Doručuje to DHL, tak za pár dní bych je mohl mít na ruce paráda. na ty jsem hodně zvědavej. těším se na postřehy a na fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Taky jsem moc zvědavý. Navedl mě na ně Lucid, tímto mu buď veliké díky. Až dorazí, hodím fotky a pak, až je trochu omlátím, tak hodím i nějakou recenzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítrs 81 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Na ty jsem taky zvědav, byli na seznamu mého výběru, nakonec jsem bral SRP599K1 a začínají se mi líbit čím dál víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 (upraveno) Já zvažoval tyto a SRP569K1, jelikož full black se mi líbí čím dál víc, ale odradila mě ta žlutá ručka a žluté písmo na lunetě. To se rychle okouká a přestane bavit. Tak jsem vybral tyto a ty SRP569K1 možná koupím na bastlení a zruším na nich tu žluť Jinak toto je celá řada SRP56x + 570 a štve mě, že ani jedny z nich nemají čistě černou lunetu na záměnu Upraveno 19. listopadu 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Musím říci, že ty 563 z nich vypadají asi nejlépe. Jak se mi líbí zelené cifry, tak zrovna u těch 561 to imho dost zabíjí na minutovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Musím říci, že ty 563 z nich vypadají asi nejlépe. Jak se mi líbí zelené cifry, tak zrovna u těch 561 to imho dost zabíjí na minutovka... Ale objednat sadu ruček z 563 a vyměnit není až takový problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Tak za mne IMHO jednoznacne 561,ty pozlacene 570 jsou priseracke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 @JaRooN: no jo, ale už je to bastl... Při prodeji bych potom musel psát ULTRA RARE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 @JaRooN: no jo, ale už je to bastl... Při prodeji bych potom musel psát ULTRA RARE Za bastl to nepovažuji. Jsou to originální ručky na ten model, jen v jiné barvě. Maximálně bych to nazval individuální úpravou a v případě prodeje bych originální ručky přiložil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Tak kratsi recenze + zive fotky na SGDM001 zde http://www.christopherwardforum.com/viewtopic.php?f=8&t=28543&start=0 asi neprekousnu tu korunku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Tah je hezký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Korunka je zvláštní, ale ten černej cifr je fakt super. Jen si teda nejsem jistej, jestli si obhájí dvojnásobnou cenu oproti sarbům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Špekuloval jsem nad těma novýma Monstrama SBDC023 a nakonec jsem se rozhodl, že se mi nelíbí... Se*e mne to X na cifru, to je asi ten hlavní důvod. Jinak bych je i bral - 6R15, chybějící den v týdnu, cena pod 400 babek bez DPH i ten kyklop vypadá zajímavě. No nechám to ještě uzrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se