Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18

People

Doporučené příspěvky

Bude masivnější. Z katalogových fotek to nebylo poznat, ale na videu je vidět, že to je Brightz styl. Náramek si hodnotit netroufnu, není totiž moc s čím porovnávat, protože pokud mě paměť neklame, poslední mechanický tříručky v řadě Brightz byly sagq001/003. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já zvažoval tyto a SRP569K1, jelikož full black se mi líbí čím dál víc, ale odradila mě ta žlutá ručka a žluté písmo na lunetě. To se rychle okouká a přestane bavit. Tak jsem vybral tyto a ty SRP569K1 možná koupím na bastlení a zruším na nich tu žluť :D

Jinak toto je celá řada SRP56x + 570 a štve mě, že ani jedny z nich nemají čistě černou lunetu na záměnu   :(

post-33556-0-04192500-1416393707_thumb.png

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Tak za mne IMHO jednoznacne 561,ty pozlacene 570 jsou priseracke.

Odkaz ke komentáři

@JaRooN: no jo, ale už je to bastl... Při prodeji bych potom musel psát ULTRA RARE  :lol2:

Za bastl to nepovažuji. Jsou to originální ručky na ten model, jen v jiné barvě. Maximálně bych to nazval individuální úpravou a v případě prodeje bych originální ručky přiložil...

Odkaz ke komentáři

Špekuloval jsem nad těma novýma Monstrama  SBDC023 a nakonec jsem se rozhodl, že se mi nelíbí... Se*e mne to X na cifru, to je asi ten hlavní důvod. Jinak bych je i bral  - 6R15, chybějící den v týdnu, cena pod 400 babek bez DPH i ten kyklop vypadá zajímavě. No nechám to ještě uzrát.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...