lukassob Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna (upraveno) Vysoká - 800 EUR. https://monochrome-watches.com/introducing-seiko-prospex-king-turtle-black-series-srpk43-edition-2024-specs-price/ Upraveno 11. ledna uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Mě se ta černá nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Ktory model ma day-date pod kyklopom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna A černých přibývá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 7 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Mě se ta černá nelíbí. Taky mě to vůbec neoslovuje, nechápu co na tom jako má být pěkného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Jako chtělo by to vidět na živo, tohle vypadá světlejší, takový šedočerný kovový, ne tak tmavý jako obvykle. Ale to je možná jenom světlem. Mě by se líbilo kdyby povrch vypadal jako třeba moje imbusy které používám v práci a původně byly černěné. Po třech letech jsou krásně kovově šedé já je to černění skoro pryč. Prostě šedé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna A co Seiko Field GMT Albino? SBSC009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Mně se líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna GMT rucicka tu posobi vyvazenejsie u mne dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna krasa strida nadheru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajvn Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Mě na nich opticky trochu překáží ta luneta. Přijdou mi lehce přeplácané. Příliš mnoho komplikací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Jako je pravda, že s tou lunetou si už mohli odpustit ten duplicitní vnitřní 24h cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Není duplicitní, vnitřní je 13 - 24, ale nemusel tam být, to je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Byly by přehlednější. Jak to, že nás to napadne a inženýry v Seiku ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Ja by som ich radsej dal na kozeny NATO remen, boli by zivsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 4 hodinami, lukassob napsal: Byly by přehlednější. Jak to, že nás to napadne a inženýry v Seiku ne. Nabídnul bych jim, že jim to budeme dejme tomu za 100 tisíc USD/model konzultovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Hej, hnusne su jak noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 18 hodinami, EpsteinBarr napsal: krasa strida nadheru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Ty Expy vypadají zkrátka líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Tyhle už jste zkritizovali dostatečně ve variantě s černým cifrem. Mě se líbí tah. Ale jestli bude mít obyčejnou sponu a plechový koncovky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se