Chumpus Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 to si netrufam povedat. snad nie viac ako 2990,-, asi by som cakal aj menej.. zase je toho 1978ks.. to nie je uplne malo.Limitky sbbn019 a 021, což jsou jediné modely, které mě aktuálně napadají jako relevantní srovnání, stály tenkrát 220k yenů. Očekával bych 250-280, čímž bychom se mohli dostat na 65-70 v českých. Mechanické a SD Tuny tu stojí po přepočtu z německých cen kolem 90k, takže těch 65 mi přijde reálných. Je to dost, ale lepší už to asi nebude.Zároveň mám ale takový divný pocit, že s těmi cenami nás nemile překvapí... Rád se ale budu mýlit.
dr.sphinx Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 ja len vychadzam z toho ze napr SBGC001 maju 9R86 ale limitky 013 uz maju 9R96, co ma okrem zlateho medailonku na rotore navyse aj mensiu toleranciu presnosti, teda je tam prisnejsie vyberany krystal do quartzu. o inych rozdieloch neviem, ale mozu byt tak tu by som cakal ze to bude potunena 6R15 s lepsou presnostou a (to je len moj odhad kedze ide o mechaniku na pracovny den k monterkam) dlhsou rezervou natahu. edit: pozeram ze 6R15 uz ma 50h tak to asi nebude ono.. v tom pripade by som cakal 28.800bph, ergo vyssiu presnost.Tak 4 Hz má i 6R21 a vyšší čísla. U těch GS limitek je to zvláštní - ano, všeobecně se má za to, že jsou jen lépe potuněné, ale u SD (kvůli medailnokům?) kalibry mají jiné označení. U limitquartzu s 5spy je ale kalibr označený stejně a člověk se musí spoléhat na hvězdičku na cifru, někdy ani na tu ne (SBGV019). Matou hlavně tím 6L35 - ale já už na to káp bude to 6R15 s nóbl rotorem (lipstick on a pig) a spletli se v označení - víme přece, jak to Japonci mají s R a L
instant Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 aha 6L.. ja uz mam silvestra tak nic, ignoruj vsetko co som povedal, to je uplne inak ))
sashator Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 150 za SLA nadám ale tohle by snad šlo. S23626J1.jpg Počítám s tím. I když u nich člověk nikdy neví. Vzhledem k co stály SBBN011/025 na kolik to vidíš, 2500 - 3000US, nebo proboha ještě víc? Taky se mi líbí, ale na druhou stranu je dneska pořád spousta možností jak se k nim dostat za normální peníze. Navíc toto je takovej hybrid- očividně je tam odkaz k prvním golden tunám ze 78, to jsou ale šestistovky. Jsem hodně zvědavej na materiál shroudu- ty s kalibrem 7549 byly stejný jak emperory (titan potaženej keramikou), pozdější tisícovky s kalibrem 7c46 už byla keramika (jako darthy). Skoro bych to tady tipoval na tu keramiku. A pokud by přestřelily cenu (třeba těch 3tis USD), tak to podle mě nemá moc smysl. To, že je to limitka mě osobně moc nebere
kamilb Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 Shroud bude podle mě keramika. Slátanina s poukazem na 600/1000m tak to snad ani ne. 62MAS byly 150 a SLA 200m. Cena původních myslím jak už psal kolega poskočí nahoru. Tak ano, je to bizar natisknou jiný cifr ,přebarví šroubky na žluto a hned je to o tisíc navíc. Ale líbí se mi moc.
Dantechno Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Nevíte kluci kdy by zhruba mohly být k mání ty nový GS?
Chumpus Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Nevíte kluci kdy by zhruba mohly být k mání ty nový GS?Pokud je budou ofiko predstavovat v Baselu, tak nejdriv kveten, cerven.
kloubik Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Na IG je pěkná fotka SLA.http://instagram.com/p/BdQgHtLFTTd/ Svet je malej. Tohodle typka jsem diky Chumpusovi potkal osobne pri predavani putovnich Seiko a zrovna mel na ruce tyhle konkretni stary divery a dal mi je vyzkouset. Dal bych za ne asi ledvinu
Dantechno Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Chumpus: Diky, tak to je ještě fakt za dlouho...
sashator Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 c5b75bcbc78566ab77fecf7c5328ed7a.jpgtak to vypadá, že tu máme dalšího aspiranta na 25 různejch barevnejch kombinací já si prostě nemůžu pomoct, ale mně se tahle politika Seika poslední doby nelíbí
EpsteinBarr Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Asi mesiac pred vianocami som si vedome zakazal vstup na forum a cely cas som sa tesil na kopu novych prispevkov. Vratane tejto temy o novinkach.No musim sa pridat ku konstatovaniu, ze to ide od desiatich k piatim. Aspon ohladom na moj vkus.Nastava cas poobzerat sa po GS z cias, ktore tu opisal Instant niekolko stranok vzadu...asik...
xbraj19 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 tak to vypadá, že tu máme dalšího aspiranta na 25 různejch barevnejch kombinací já si prostě nemůžu pomoct, ale mně se tahle politika Seika poslední doby nelíbíčasy, kdy byly tři barevné kombinace, jsou asi pryč ;(
Chumpus Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Vy z toho zase děláte drama Jsou dvě barevný kombinace + speciální edice PADI + tahle limitka. No to je tragédie. Navíc byste si ty hodinky ani nekoupili
sashator Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 (upraveno) Však ono se to na těchto kombinacích určitě nezastaví zimbe, pepsi, zlatá...vždyť to znáš Upraveno 4. ledna 2018 uživatelem sashator
dr.sphinx Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Náhodou, až budou třeba červenozlatý, tak mě to začne zajímat
Londoner Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Proc je problem mega barevnejch kombinaci? Aspon si kazdy vybere dle sveho vkusu ne? Seiko je velkovyrobce hodinek a dela to co se prodava - proto I chapu proc udelali ty megahnusny keramicky GS. Budme radi ze obcas udelaj I neco pro fanousky, ale fora je neuzivej mam takovej pocit
sashator Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 (upraveno) Problem to zadnej neni a chapu proc to Seiko dela. Jen holt za to ode me nikdy pochvalu nedostanou. Urcitou exkluzivitu by si mel udrzet jakejkoliv model- libilo se mi to driv u Sumo. Tri verze a pak nekolik thajskejch limitek vydanejch jednou za cas. Podivej jakou maj dneska treba ty zluty hodnotu. To samy stary Samuraje. Tak bych to delal u vsech modelu, a je castecne jedno jestli stojej 500 nebo 5000USD Upraveno 4. ledna 2018 uživatelem sashator
Chumpus Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Starych Samuraju bylo pet zakladnich modelu plus minimalne stejny pocet limitek. Sumo tri zakladni modely, ted pribyla pepsi varianta a k tomu tolik thajskych limitek, ze uz si to nepamatuje pomalu ani McStinger. Stejne tak Monstra, tam tech limitek bylo snad pres 20 Takze nevidim vychyleni oproti minulosti. Dobre, pred par desitkami let byly jen cerny zelvy, ale zase tam bylo milion barev v Actus, Advan a podobnych srandach. Proste velkovyrobce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se