dr.sphinx Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Je docela pozoruhodný, že leaknutá GS a další hodinky skoro dva měsíce nazad takový průšvih nebyl, a pak kvůli jedněm blbým samurajům takový skandál.
Bells Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Já jsem asi nějak mimo, jako a odkud ty fotky jsou a kdo pak zakázal aby tu byly? :-O Tak to jsme dva, tak nějak předpokládám, že kdyby Seiko nechtělo, aby se něco dostalo ven, tak to nebude ani nikam ven dávat a k fotkám by se tedy nikdo nedostal...nebo nevím, asi jsem natvrdlej po ránu
financ Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 ty fotky byly pro dealery, třeba kvůli objednávkám a neměly se dostat ven. Někdo je poslal hodinářovi, velkýmu fanouškovi Seika a ten se jako správný nadšenec pochlubil tady.Pak se k tomu dostal Petr_cha a přestože tady napsal že si ty fotky nechá pro sebe tak je vylepil na WUS
Chumpus Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Je docela pozoruhodný, že leaknutá GS a další hodinky skoro dva měsíce nazad takový průšvih nebyl, a pak kvůli jedněm blbým samurajům takový skandál.To bylo odněkud z Asie, takže průšvih třeba byl, jen o tom nevíme.Tyhle fotky jsou z Baselworld brožury, která se do veletrhu neměla dostat na veřejnost. Že jí mají k dispozici distributoři a vybraní prodejci je celkem normální, když to zboží objednávají.
Bells Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 ty fotky byly pro dealery, třeba kvůli objednávkám a neměly se dostat ven. Někdo je poslal hodinářovi, velkýmu fanouškovi Seika a ten se jako správný nadšenec pochlubil tady.Pak se k tomu dostal Petr_cha a přestože tady napsal že si ty fotky nechá pro sebe tak je vylepil na WUS Aaaa už chápu díky, takže očividně natvrdlý po ránu opravdu jsem Nějak mi to nedocvakávalo, jak se někdo může dostat k něčemu, co nemá být veřejné.Na druhou stranu si ale i samotné Seiko vlastně tak trošku zahrává, když to posílá takle předem a ten lidský faktor "zkrat" poté úplně neovlivní. Kdyby to nikdo neměl, tak se to ani ven nemůže dostat. Ale samozřejmě chápu, že podle něčeho musejí dealeři dělat předobjednávky, takže je to složité.
People Odesláno 22. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Krizovy stab Seika uz zasadal? O kolko percent klesli akcie? Coho sa boja? Lifestyle novinari im nepridu na kavicku na Baselworld?
mAra_ Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 zo shoppingjapan? Přiznám se, že ani nevím :-) Objednával mi je Chumpus... A dobrá zpráva je, že on už je má u sebe a brzy by tedy měly nastoupit trnitou cestu přepravy poštou z Prahy do Liberce...
F.B. Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 (upraveno) Krizovy stab Seika uz zasadal? O kolko percent klesli akcie? Coho sa boja? Lifestyle novinari im nepridu na kavicku na Baselworld? Pipl, co si mal na ranajky. Aj ja chcem :-* F. Upraveno 22. února 2018 uživatelem F.B.
Garminak Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 brzy by tedy měly nastoupit trnitou cestu přepravy poštou z Prahy do Liberce...Takže ta nejhorší a nejdelší část přepravy tě vlastně ještě čeká... :-)
Klotzman Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 (upraveno) To jsem teda na ty monstra zvědavej. Jsem myslel, že jde o tyhle, protože jsem jinou green limitku nenašel. Tak aspoň už vím, proč jsem nenašel. Ale tohle je neco postaršího. Upraveno 22. února 2018 uživatelem Klotzman
petr_cha Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 (upraveno) nechám si je pro sebe .... Hmhttp://forums.watchuseek.com/f21/%2A%2Anew-upcoming-seiko-watches%2A%2A-2393034-620.html#post45347135Na wus jsem je dal drive nez jsem tady zjistil, ze jsou tu smazane a ze se tedy asi něco deje.. staci se podivat na casy prispevku... Pak uz jsem tady byl jen radobyvtipny a znovu je sem nevylepoval.. Naprosto bezne sem davam zajímavé fotky, ktere najdu na wus a jinde.. takze to těm zdrojum oplacim i obráceně.. Je to tezke, jak poznat ty, ktere si smime predavat a ty které jsou uz za hranou.. podle miry rozmazanosti? pokud mi to nekdo vysvetli, nemám problem to dodrzovat.. nejsem AD, nic jsem nepodepisoval, jen jsem videl fotky ve veřejném prostoru a do jiného verejneho prostoru je posunul.. Upraveno 22. února 2018 uživatelem petr_cha
dr.sphinx Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 (upraveno) Já tě chápu, zdálo se mi, že se ti to vyčítá, ale pokud jsi někomu svatosvatě neslíbil, že to neuděláš, a navíc jsi to našel veřejně, tak problém není u tebe - stejně jako tady nikdo nenadává chumpusovi, že postnul ta GS. Upraveno 22. února 2018 uživatelem dr.sphinx
mAra_ Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Tak přesně tyhle monstra to nejsou :-) Jsou to ty nové, co s nima vyšli 14. Února. A mě bylo divné když jsi psal o baterce :-DAle jak jsem psal, Chumpus už je má u sebe a bude je posílat. Tak možná sem nějakou fotku dá on, případně jestli ne, tak já až mi přijdou.
Jarett Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 http://www.thewatchsite.com/21-japanese-watch-discussion-forum/303522-seiko-new-releases-new-6159-a-4.html
pebe Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Tak přesně tyhle monstra to nejsou :-) Jsou to ty nové, co s nima vyšli 14. Února.A mě bylo divné když jsi psal o baterce :-DAle jak jsem psal, Chumpus už je má u sebe a bude je posílat. Tak možná sem nějakou fotku dá on, případně jestli ne, tak já až mi přijdou. fotka je na Instagramu a jsou moc pěkný!
Klotzman Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 ... jestli ne, tak já až mi přijdou. To jsou nervy, ty poslední chvíle před tím, než přijdou co?
financ Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Na wus jsem je dal drive nez jsem tady zjistil, ze jsou tu smazane a ze se tedy asi něco deje.. staci se podivat na casy prispevku... Pak uz jsem tady byl jen radobyvtipny a znovu je sem nevylepoval.. Naprosto bezne sem davam zajímavé fotky, ktere najdu na wus a jinde.. takze to těm zdrojum oplacim i obráceně.. Je to tezke, jak poznat ty, ktere si smime predavat a ty které jsou uz za hranou.. podle miry rozmazanosti? pokud mi to nekdo vysvetli, nemám problem to dodrzovat.. nejsem AD, nic jsem nepodepisoval, jen jsem videl fotky ve veřejném prostoru a do jiného verejneho prostoru je posunul.. já tě chápu, tomu se těžko odolává. Ten pocit. Jsem první, první, na celým světě
Chumpus Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 (upraveno) Kluci, už ty fotky neřešte. Stalo se to, co se stalo. Stát se to nemělo, ale to už je jedno. Důvody, proč ty fotky neměly být vylepené veřejně tu už vysvětleny byly a všichni to asi chápou, snad s výjimkou jednoho nadšence do barevných řemínků. Baselworld je za měsíc, to už snad vydržíte http://www.thewatchsite.com/21-japanese-watch-discussion-forum/303522-seiko-new-releases-new-6159-a-4.html 26195151_10214505545649656_753714016_o.jpgTo už tu bylo Upraveno 22. února 2018 uživatelem Chumpus
mAra_ Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Jojo to je přesně ono :-)Jinak jestli chumpusovi nevadí, dám sem odkaz na Instagram kde je foto k nahlédnutí :-)https://www.instagram.com/p/BfeOERWAP71/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se