azeppelin Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Měli to udělat takto... / 10 / 20 ...
pebe Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 konečně taky nějaká živá fotka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matthias Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Mne se ten cifr asi docela libi https://timeandtidewatches.com/hands-on-the-grand-seiko-sbgh267-showcasing-the-mighty-9s-hi-beat-movement/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://timeandtidewatches.com/hands-on-the-grand-seiko-sbgr311-limited-edition-celebrating-20-years-of-the-9s-in-style/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Ty modry jsou nahodou pecka. Libi se mi - mozna skoda, ze datovy venec není v barve. Ceníkovka je zase mimo ... 9100 USD ? To bude ted standard , pekne nam to leti nahoru...
Návštěvník Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Ale ten rotor je skvělý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Tady další GS: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj: https://www.hodinkee.com/articles/grand-seiko-blue-ceramic-hi-beat-gmt-special-limited-edition-introducing
xbraj19 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Ty modré jsou super (ne ty od Vojtovy "ultra super special " ),
Návštěvník Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Ty modré jsou super (ne ty od Vojtovy "ultra super special " ),Ne Ultra super special jsou až tyhle :-phttps://www.hodinkee.com/articles/grand-seiko-vfa-sbgh265-introducing20ks 53k USD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 cena je pekelna, ale zase je to ultra limitka a pokial ide o ficurie, je to husta hodinka
petr_cha Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 (upraveno) Furt jsem chtel mensi a tenci... A tohle je najednou nejak moc tenky... Ja uz nevim, co chci :-)) ... Když jsme byli maly, tak jsme nekterejm holkam rikali, ze je jak z Dachau.. nevim, proc se mi to najednou vybavilo... :-o) ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. března 2018 uživatelem petr_cha
dr.sphinx Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 (upraveno) Ale tohle pořád není ta plnohodnotná náhrada MM300, takže ať si to je s 6R15 tenký, jak chce. Mimochodem: zdá se, že to má jen tu jednopolohovou extenzi (což ale s ceníkovkou nepřekvapí a taky je vlastně otázka, jestli je o co stát ) Upraveno 22. března 2018 uživatelem dr.sphinx
EpsteinBarr Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Furt jsem chtel mensi a tenci... A tohle je najednou nejak moc tenky... Ja uz nevim, co chci :-)) ako review na plasticku kliniku
petr_cha Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 (upraveno) ..a stale na vlne tenkosti.. :-) zatim je pro Presage modely.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. března 2018 uživatelem petr_cha
Panchart Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Na krámě je krásně vidět rozdíl velikosti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shag Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Tie GeeSy su fajn. Ale tu cenu by som uz radsej zainvestoval do turba od bulharov.
Dantechno Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Tak tohle jsou zatím favoriti... SD v , podle mě nejhezčím 44GS pouzdře. https://timeandtidewatches.com/hands-on-grand-seiko-spring-drive-sbga373-and-sbga375-blue-and-champagne-dials-added-to-the-family/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EpsteinBarr Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 mne sa pacia... k vysuchanym dzinom, botaskam, tricku a ksiltovke na leto, ideal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 tie rucky su k zvysku hodinky trochu sucharske.. vyzurili sa na com mohli, tak uz to mali dorazit na kompletku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se