McStinger Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 To by bolo fajn, trocha tej japonskej cti a rešpektu voči svojim výrobkom. Rád by som sa aj ja vrátil do starých koľají, keď ma táto značka bavila, keďže som aktuálne v akomsi vzduchoprázdne a neláka ma naskočiť na kolotoč, ktorý sa nechce zastaviť, len občas kolotočár zvýši rýchlosť a nasadí človeku iné fatebné okuliare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Nadělali poslední léta různý úlety, ale tohle je teda extramogulsuperspecial... To vypadá, že do Japonska dorazily nějaký nový drogy... Sere mě, že sem prodal starý MM300, nic víc bych už od nich nepotřeboval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Naopak! Remcáme a když to fixnou tak zase remcáme Teď už se jim to nepootočí, je to fixovany tímhle výřezem u datumky. Už jen pohlídat lunetu a je to...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Máme štěstí, že nejsou osmdesátky. To by se z toho co produkovali tady asi většina zbláznila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Jeden další minor launch. Seiko Neighborhood SBDY077 limitka 1000 ks s japonským fashion brandem? https://www.japan-onlinestore.com/SBDY077 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 před 23 hodinami, xbraj19 napsal: Máme štěstí, že nejsou osmdesátky. To by se z toho co produkovali tady asi většina zbláznila. Přesně, Vanac na nás Jinak u těch MM200 to tak hrozný nebude, jak tu byly zmíněný Ninja Tuna, tak tam jsem se nad tím čtvrtindexem v reálu nikdy ani nepozastavil. Na druhou stranu, ten výkus do stupnice u MM300... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 A jinak nevím, jestli to tu proběhlo, ale po SFV a Naruto je i Pokémon limitka https://www.seikowatches.com/jp-ja/products/seikoselection/special/pokemon/ Jako dětský hodinky asi proč ne... akorát za 300 doláčů pro tenhle účel celkem drahý a do sbírky taky úplně nejsou. Za mě zas takový polovičatý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 před 49 minutami, VojtaB napsal: A jinak nevím, jestli to tu proběhlo, ale po SFV a Naruto je i Pokémon limitka https://www.seikowatches.com/jp-ja/products/seikoselection/special/pokemon/ Jako dětský hodinky asi proč ne... akorát za 300 doláčů pro tenhle účel celkem drahý a do sbírky taky úplně nejsou. Za mě zas takový polovičatý... kdepak polovičatý. Je to úchylárna. Jo. Disney figurky jsou kýč, ale do dětského vidění světa docela zapadnou. I ten chlapácký vlk z Jen počkej byl skvělý. Pepek námořník z Undone je úúúplně nejvíc. ale toto bych děckém na ruku nedal, tyhle asijské potvory rozežírají mozek i z obrázku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Tak to je spíš generační záležitost, mně sovětskej vlk nebo Pepek námořník, vůbec nic neříkají, to už spíš teda Pokémoni... A co potom (nejspíš) současným dětem. Ale na hodinkách bych nechtěl mít ani jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 tak to vidíš sám na sobě. Pokemoni se Ti zavrtali do mozku ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Tvl. Vojto a kolik je Ti teda? Generace Pokémonů, to by Ti muselo bejt tak dvanáct. Nebo ne? Přece nemůžeme bejt s Datlem ještě tak starý?! Nebo ? Čas je svině - kde se má vlíknout, tam utíká a kde má utíkat, tam se vlíkne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 No a jinak hodinky s tímhle ciferníkem je teda slušnej humáč, to je na silný nátury Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 před 18 minutami, ten blbej napsal: Tvl. Vojto a kolik je Ti teda? Generace Pokémonů, to by Ti muselo bejt tak dvanáct. Nebo ne? Přece nemůžeme bejt s Datlem ještě tak starý?! Nebo ? Čas je svině - kde se má vlíknout, tam utíká a kde má utíkat, tam se vlíkne... Starý jsme asi všichni, teď koukám, že už je to čtvrt století, co jsem Pokémony hrál na Gameboyi nebo po ránu sledoval v telce Ale teda Jen Počkej jsem neviděl nikdy ani díl a Pepek se tehdy už taky tuším nevysílal, tak bych tipl, že jste s Datlem trochu větší pamětníci :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 @ten blbej Pokemoni mají už 23 let, takže žádná novinka. A cilovkoi je primárně Japonsko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Vojta byl rychlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 To už je to tak dlouho? No, čas nezastavíš ... Ale hodinky zmršený tímhle na ciferníku musejí bejt hnusný snad i pro tu japonskou cílovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 (upraveno) před 12 hodinami, VojtaB napsal: Starý jsme asi všichni, teď koukám, že už je to čtvrt století, co jsem Pokémony hrál na Gameboyi nebo po ránu sledoval v telce Ale teda Jen Počkej jsem neviděl nikdy ani díl a Pepek se tehdy už taky tuším nevysílal, tak bych tipl, že jste s Datlem trochu větší pamětníci :)) Fakt je, že Pokémoní kartičky jsem u Vietnamců kupoval klukovi když chodil do školky a dneska je ve druháku na UTB. Letí to. Pepek námořník byl prastařec už za mého mládí, ale na hodinkách UNDONE je k sežrání ;o) Upraveno 11. ledna 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 12 hodinami, VojtaB napsal: Starý jsme asi všichni, teď koukám, že už je to čtvrt století, co jsem Pokémony hrál na Gameboyi nebo po ránu sledoval v telce Ale teda Jen Počkej jsem neviděl nikdy ani díl a Pepek se tehdy už taky tuším nevysílal, tak bych tipl, že jste s Datlem trochu větší pamětníci :) Mmch já mám v hodinkovnici dvoje pětečky a taky od 2. ledna 55. Kurňa... Tak až se mi budou klepat ruce, tak budu líp ty automaty natahovat ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 (upraveno) Tyjo, ta pokemoní limitka je super, má to i parádní box! Nevíte jestli přidou i k nám do distrubuce, nebo je třeba objednat z Japanu? Upraveno 11. ledna 2021 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 1.200 kousků * 4 modely, to bych odhadl, že v Japonsku zmizí celkem rychle... Případně mají na SkyWatches, ale to asi vyjde nastejno jako z Japonska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se