Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

McStinger: ano, ano, ale právě delší ručky jsou vylepšením stejně jako méně nápisů na cifru. No a kdyby opravdu svítila i čísla, tak by to byl zdařilý počin. Doufám, že zachovali i sympatický profil pouzdra. 

Odesláno
před 9 hodinami, petr_cha napsal:

Zaregistrováno, tak se zas muzu věnovat hodinkam.. 🙂

SRPG35

Zdá se mi to, nebyl ty indexy jsou plastické? Do těchto určitě půjdu, konečně zase zajímavý pětky! 

Odesláno

Taky mi prijde, ze jsou plasticke. Je to peknej homage SNZG. Ty byly zajimave svym stupnovitym cifrem, tohle pusobi jako fajn military. Muj problem se SNZG byl ten, ze byly relativne velke na military (tusim 42mm). Vime kolik maji byt tyhle?

Odesláno

indexy plastické, na těch vlevo to vypadá na jiný odstín lumi, reference 

SRPG27
SRPG29
SRPG31
SRPG33
SRPG35
SRPG37
SRPG39
SRPG41
SRPG42

ty 41 v černém pouzdru by mohly mít lumi i na číslech, jako to bylo u SNZG17

Odesláno

To si uplne nemyslim, to bychom se za starejch casu tim padem vesli do 5k 😅

Muj odhad AD ceny je 8,990 Kc na remenu a 9,990 Kc na tahu. PVD verze jeste neco navrch. 

Odesláno (upraveno)

Super!!, konečně nové pětky. Že jim to ale trvalo. Vypadají teda povedeně, parádní, vyvážené, ideální velikost a proporce. A opět mohu vážně uvažovat o seikách, mám radost :smile_anim:.

Upraveno uživatelem lub
Odesláno
Před hodinou, pebe napsal:

indexy plastické, na těch vlevo to vypadá na jiný odstín lumi, reference 

SRPG27
SRPG29
SRPG31
SRPG33
SRPG35
SRPG37
SRPG39
SRPG41
SRPG42

ty 41 v černém pouzdru by mohly mít lumi i na číslech, jako to bylo u SNZG17

29, 35, 39, 41 a 42 ( tzn. Modrý cifr, černé pouzdro a zlaté pouzdro) jsou jenom JDM .

Odesláno
před 36 minutami, lub napsal:

Super!!, konečně nové pětky. Že jim to ale trvalo. Vypadají teda povedeně, parádní, vyvážené, ideální velikost a proporce. A opět mohu vážně uvažovat o seikách, mám radost :smile_anim:.

Nepochybně dobrý krok. A ubylo textu na ciferníku, super. Škoda toho oživujícího konce vteřinovky. Kousek barvičky dělá divy...

Odesláno (upraveno)
před 26 minutami, Datel napsal:

Nepochybně dobrý krok. A ubylo textu na ciferníku, super. Škoda toho oživujícího konce vteřinovky. Kousek barvičky dělá divy...

a su slepoň, ona na dvou modelech červené koncovka vteřinovky je, prohlížel jsem to původně na mobilu a pod slunkem, a úplně to přehlédl. Takže OK.
Udělali mi radost, že s tím pokračují.

Upraveno uživatelem Datel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...