tombas Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2022 Seiko Presage Automatic GMT SPB269J1 Zero Halliburton Limited Edition 2000pcs "Sharp Edged" Seiko Presage Automatic SPB277J1 Limited Edition 2000pcs Seiko Presage Automatic SRPH78J1 Cocktail Time Star Bar Limited Edition 5500pcs "Houjou" Seiko 5 Sports SRPH33K1 Seiko Prospex Sea SRPH77K1 Save The Ocean Antarctica "Baby Tuna" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Tak těmto novinkám já dávám vizuálně palec nahoru! Všechno vymazlené kousky. Nestudoval jsem ceny, snad to ale nebude za nesmysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 A hopla.. GMT v teto rade.. a jeste tak trochu navrat oranzove... pekne.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Naznaky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Furt samej rolex a tudor.. nove vytunene GS.. :-)Slga015https://www.grand-seiko.com/us-en/collections/slga015g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 @petr_cha těsně vedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 V 13. 3. 2022 v 21:56, tombas napsal: Seiko Prospex Sea SRPH77K1 Save The Ocean Antarctica "Baby Tuna" Som ich videl minule naživo a musím povedať, že sú fakt pekné. Koho baví táto farba, sú fajn. Ale naozaj sú to Baby Tuna, maličké, vhodné pre členov KMH. To samozrejme môže vyhovovať nosičom, ktorí sa dožadujú podkaliberných veľkostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 V 30. 3. 2022 v 23:43, xbraj19 napsal: @petr_cha těsně vedle Aspoň plebs koukne co se děje v horním patře Ale vážně, mě se moc líbí, ještě že nemají korunku na 4ce, šel bych prodat poslední ledvinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 Gmt se klube.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Som zvedavý, do akej miery je to real. Super by bolo, keby v takom prípade spravili aj neDiver GMT, SKX mám a nerád by som druhé, veľmi podobné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Tipujem, že o nejaký čas sa budeme modliť, aby už nepchali GMT do všetkých modelov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Mohli by ten stroj dat do nejakeho mensiho pouzdra se sroubovaci korunkou - u Seika ma smysl pockat, oni to driv ci pozdeji udelaji. To by rozcislo moje dilema ohledne hodinek ke 40. narozeninam. Gmt bych namisto Tudor BB Pro vzal od Seika a k tomu Rolex OP36. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Na obrazku jsou hezci jak cele ty Tudorky.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 .. moje slovni zasoba pro oznaceni barev neni dostatecna.. cervenorudooranzovozlata... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Keby som bol zženštilý, napísal by som lososová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 A protože zženštilí nejsme, žádnou lososovou nevidíme Není to špatná barevná kombinace. Do vln při západu slunce přímo lákavá. A co novýho, asi stále frkaj jednu barevnou kombinaci za druhou ve snaze vyždímat z každého modelu maximum. Mně to celkem baví, až zas propadnu mechanice, nějaký Seika tam určitě padnou. Ale zatim to tak nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Obávám se, že tato tisícikusová oranžová limitka je už vyprodaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 před 1 hodinou, McStinger napsal: Keby som bol zženštilý, napísal by som lososová Já bych řekl spíš taková mrkvičková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 před 10 minutami, xbraj19 napsal: Já bych řekl spíš taková mrkvičková Môže byť. Keď ja poznám iba lososovú a broskynkovú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Já tam vidím Aperol, jsem zženštilý, nebo notorik ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se