EpsteinBarr Odesláno 17. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2024 redesign, reedicia, limitovana edicia, zbierka....ok.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2024 (upraveno) No já si právě nechávám na nošení udělat původní 6119, nemyslím, že by nebyly na nošení vhodné, právě naopak. Přetěsnění, safír (původní sklo si schovám, i když nevím, jestli je opravdu původní, tvarově je ok, ale je jak když si necháš udělat matný fotky) Upraveno 17. června 2024 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2024 ... lepsie by bolo povedat, ze prilis vzacne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2024 Jirko, suhlas s tym, co si napisal. Ja by som sice nic neodkladal/neschovaval a plne sa tesil zo super hodiniek v plnej parade. Ale, kazdy to mame inak, samozrejme. Myslim si (aj ked ich teda nenosim), ze moje stare 6309 alebo 7002 by na denne nosenie boli uplne v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2024 Jo, to sklo je prostě divné matný, takže když Ruda objevil rozměrově identickej safír pěkně vysokej s fazetou jak má být, šel jsem do toho. Vše ostatní vypadá v pohodě. A stály 3200 tak se pořád vejdem do ceny novejch i se servisem, možná i s náramkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 17. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2024 Ok, každý cenu vidíme jinak, to je v pořádku...a Seiko má zákazníky . Pro upřesnění - já to vnímám jak jsem psal výše, protože jsem byl zvyklý dávat za pětky 5-7 tis. ( a starší, s 7SXX strojky, stály kolem trojky), za potápky Prospex (želvy, monstra, samuraje) 12-13 tis., proto mě cena 12 litrů za limitku nelimitku (10 tis.ks) ani nevyráběnou v JPN přijde tak, že z nás jen těmi věcnými limitkami Seiko tahá prachy. Toť vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2024 No to máš tak trochu pravdu, a hlavně mi tématika motorek ani ten seriál nebo co to bylo nic neříká. Něco člověka nadchne jako LE55, něco ne. To neznamená že nezůstávám Seiko zákazníkem. Je bych si vybral za ty peníze jiný hodinky. A tentokrát asi ty s hadem - novým logem. A to 5KX GMT. Na nich mi ani ten had nevadí a nešroubovací korunka je u GMT spíš plus. Každopádně pokud objevím staré 5 sports se kterými se i se servisem dostanu na cenu nových, mají přednost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2024 V 17. 5. 2024 v 8:30, EpsteinBarr napsal: Ihlicnaty konarik ma pobavil....nie zeby sa mi pacil, ale asi v zmysle odkazu na historiu by mohol byt ok. Ale ja nie som aj tak cielovka. Len mi nedalo, kedze mam zlu naladu od rana, musel som ist do roboty o pol siedmej a este tu rovno vidim to (nebojim sa pouzit slovne spojenie) hnusne puzdro. Tohle mi mluví z duše, ono to sice tak hrozné není, ale ve spojení s cenovkou mi hlava říká ne. Ten klas či konárik - mám názor, že taková kreace na Seiko vůbec nepatří, to ať si tak machrují v Číně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2024 @eloga Niezeby som si nestal za nazorom, ale priznavam, ze jeho cast vyplynula z mojej neznalosti Tvar puzdra je skutocne odkazom na povodne hodinky. Takze ok... hodky nepochybne niekoho oslovia (mna nie). Seiko mam rad, ale ostavam uz len pri prastarych zelvach, 7002, SKX, plechovych Tuna a SBDX001. Nove modely ma (zial) akosi neoslovuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 (upraveno) SUR569 a SUR571, strojek quartzový 6N76, safírové sklíčko. Upraveno 3. července 2024 uživatelem lukassob Pardon, nevím, jak se mi povedly dva posty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 Nové "Pogue" SSC947 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 To je dobré, pro mě by byly super, do komba k původním modrým. Dali jim i president tah jako odkaz na to, že původní byly k dostání mimo jiné i na Stellux presidentu. Jenom mě se líbí ty menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 Este prec datumovku s PS a konecne by to boli Seiko, ktore by som si bol ochotny kupit. Aj ked, nejakym zvlastnym sposobom ma PS v tomto pripade az tak nedrazdi. Na potapkach to ale nedavam napriek vsetkej snahe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 to umiestnenie datumovky je des. kto toto vymyslel? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 před 1 minutou, Roman-ZA napsal: to umiestnenie datumovky je des. kto toto vymyslel? tvl, ty tomu vůbec nerozumíš, to je tak schválně, ne ... některé značky složitě vymýšlí kam schovat označení originality ... u Seika stačí, že všechno sedí a je to jasnej fejk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 @Roman-ZA suhlas, je to hnus velebnosti. Napriek tomu, neviem si to vysvetlit, by som nimi nepohrdol. A to PlayStation som si ani nevsimol, nebyt kolegovho podpichnutia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2024 Koho úplně neznechutilo logo Prospex a datumovka, může výše diskutované Seiko Prospex SSC947P1 Speedtimer ‘Pogue’ předobjednávat. Vypadá to, že první kousky by mohly být v září. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2024 V 16. 6. 2024 v 21:35, Jiří Sedlák napsal: Že už je to málo Samuraj. Souhlas, je to najednou jiný model. Když jsem je viděla poprvé, nebyla jsem si jistá, zda vidím modle Shogun, anebo Samurai. Ale třeba nebudou špatné. V 17. 6. 2024 v 8:24, Chronopetr napsal: Tak mně se jak Samuraje, tak koktejlky, moc líbí. Teď ještě co za to? Nové Koktejlky s GMT jsou za 15690,- (varianty na oceli i kůži) a Samuraje za 16990,- na oceli a 15690,- se silikonem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2024 https://www.fratellowatches.com/new-seiko-prospex-spb473-european-exclusive-limited-edition/?utm_source=WeeklyNewsletter&utm_campaign=51e59f146c-RSS_EMAIL_MAILCHIMP_AUTOMATED_BIWEEKLY&utm_medium=email&utm_term=0_b515b4ef06-51e59f146c-124152902&mc_cid=51e59f146c&mc_eid=f553a84881 Seiko Prospex SPB473 European-Exclusive Limited Edition 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se