Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-2024

People

Doporučené příspěvky

No já si právě nechávám na nošení udělat původní 6119, nemyslím, že by nebyly na nošení vhodné, právě naopak. Přetěsnění, safír (původní sklo si schovám, i když nevím, jestli je opravdu původní, tvarově je ok, ale je jak když si necháš udělat matný fotky) 

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jirko, suhlas s tym, co si napisal. Ja by som sice nic neodkladal/neschovaval a plne sa tesil zo super hodiniek v plnej parade. Ale, kazdy to mame inak, samozrejme.
Myslim si (aj ked ich teda nenosim), ze moje stare 6309 alebo 7002 by na denne nosenie boli uplne v pohode. 

Odkaz ke komentáři

Ok, každý cenu vidíme jinak, to je v pořádku...a Seiko má zákazníky 😉.

Pro upřesnění - já to vnímám jak jsem psal výše, protože jsem byl zvyklý dávat za pětky 5-7 tis. ( a starší, s 7SXX strojky, stály kolem trojky), za potápky Prospex (želvy, monstra, samuraje) 12-13 tis., proto mě cena 12 litrů za limitku nelimitku (10 tis.ks) ani nevyráběnou v JPN přijde tak, že z nás jen těmi věcnými limitkami Seiko tahá prachy. Toť vše.

Odkaz ke komentáři

No to máš tak trochu pravdu, a hlavně mi tématika motorek ani ten seriál nebo co to bylo nic neříká. Něco člověka nadchne jako LE55, něco ne. To neznamená že nezůstávám Seiko zákazníkem. Je bych si vybral za ty peníze jiný hodinky. A tentokrát asi ty s hadem - novým logem. A to 5KX GMT. Na nich mi ani ten had nevadí a nešroubovací korunka je u GMT spíš plus. 

Každopádně pokud objevím staré 5 sports se kterými se i se servisem dostanu na cenu nových, mají přednost.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 17. 5. 2024 v 8:30, EpsteinBarr napsal:

Ihlicnaty konarik ma pobavil....nie zeby sa mi pacil, ale asi v zmysle odkazu na historiu by mohol byt ok. Ale ja nie som aj tak cielovka. Len mi nedalo, kedze mam zlu naladu od rana, musel som ist do roboty o pol siedmej a este tu rovno vidim to (nebojim sa pouzit slovne spojenie) hnusne puzdro.

Tohle mi mluví z duše, ono to sice tak hrozné není, ale ve spojení s cenovkou mi hlava říká ne.

Ten klas či konárik - mám názor, že taková kreace na Seiko vůbec nepatří, to ať si tak machrují v Číně.

🤠

Odkaz ke komentáři

@eloga Niezeby som si nestal za nazorom, ale priznavam, ze jeho cast vyplynula z mojej neznalosti 😇 Tvar puzdra je skutocne odkazom na povodne hodinky. Takze ok... hodky nepochybne niekoho oslovia (mna nie).
Seiko mam rad, ale ostavam uz len pri prastarych zelvach, 7002, SKX, plechovych Tuna a SBDX001. Nove modely ma (zial) akosi neoslovuju :cheers:

Odkaz ke komentáři

V 16. 6. 2024 v 21:35, Jiří Sedlák napsal:

Že už je to málo Samuraj.

Souhlas, je to najednou jiný model. Když jsem je viděla poprvé, nebyla jsem si jistá, zda vidím modle Shogun, anebo Samurai. Ale třeba nebudou špatné.

V 17. 6. 2024 v 8:24, Chronopetr napsal:

Tak mně se jak Samuraje, tak koktejlky, moc líbí. Teď ještě co za to? 🤷‍♂️

Nové Koktejlky s GMT jsou za 15690,- (varianty na oceli i kůži) a Samuraje za 16990,- na oceli a 15690,- se silikonem.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...