kamilb Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 (upraveno) Já bojuju s tím, že se mi ručky na klasických MM líbí snad víc, než na vintážkách. Celkově je to pro mě nejlepší reinkarnace vintage podoby, když pominu prakticky nezměněné příklady jako třeba speedmaster. Včera jsem zrovna meditoval nad potenciální reedicí 6105, ale aby z toho neudělali masovou alternativu jako z želv, se stovkou barevných alternativ.Ty ručky sou pěknější, klidně to řekni naplno, to ti někdo objetivně přiznají až za dva roky oni sou teď zaslepení Ale v žádném případě nekritizuju, líbí se mi moc. Mít na ně peníze a nemít rozchozené 012, jdu do nic.6105 to bude smršť tak jako u želv míchanice 7549 a 7C46 ...a samozřejmě cena a vem si, že když seženeš nějaký goldeny z konce produkce, tak to vlastně ani starý hodinky nejsouJako míchanici to nevidím, vychází z 7549 jen s jinou WR. Na 7c46 které sice mají plastické logo, se mi nelíbí zlaté ručky a neorámované indexy 6 9 12. Upraveno 2. března 2018 uživatelem kamilb
sashator Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Ještě bude záležet na shroudu- pokud bude keramika, tak už to tak trochu míchanice je...každopádně chápu tvoje argumenty, mně jen přijde rozumnější dát 30tis za originál v dobrým stavu než 70 za novodobou limitku
kamilb Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Shroud, tak ten si myslím že bohužel bude keramika.
Chumpus Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Ještě bude záležet na shroudu- pokud bude keramika, tak už to tak trochu míchanice je...každopádně chápu tvoje argumenty, mně jen přijde rozumnější dát 30tis za originál v dobrým stavu než 70 za novodobou limitkuZa 70 nebudou, je to o něco méně.Já jsem originál sháněl, ale jak se objevila limitka, tak jsem se rozhodl, že půjdu do ní a pak si v klidu budu čekat na dobrou nabídku na starý šestikila, ideálně s lehkou patinou.
blackhead Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Takze instant (mi je zas pak proda) a sashator jsou do 025 a chumpus do tunaku, chapu to dobre? Nevite zda k tem 025 bude i tah?
azeppelin Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Tak, ono těch vintage v dobré kondici ubývá... je mi to líto tahat.
sashator Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Takze instant (mi je zas pak proda) a sashator jsou do 025 a chumpus do tunaku, chapu to dobre? Nevite zda k tem 025 bude i tah?Na jednu stranu bych byl rád, kdyby tam byla, ale kdoví. Spíš si myslim, že budou jen na gumě Tak, ono těch vintage v dobré kondici ubývá... je mi to líto tahat. Ono taky záleží, co člověk bere za dobrou kondici- u mě je to neožužlaný pouzdro a žádný aftermarket díly (stroj vždycky vyservisuješ). Já třeba zcela úmyslně kupuju spíš nošenější stavy. Za prvý to mám tak rád (ty hodinky většinou něco zažily), za druhý je nekupuju primárně jako investici (tam je samozřejmě top stav velkou výhodou) a za třetí se je pak nebojim nosit. A ještě vlastně za čvrtý- těm moc dobrejm stavům nějak míň věřim...ale já jsem v tomhle jinej
instant Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 tah k 025 nepredpokladam, ale potesil by ma
EpsteinBarr Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Takze instant (mi je zas pak proda) a sashator jsou do 025 a chumpus do tunaku, chapu to dobre? Nevite zda k tem 025 bude i tah? tah k 025 nepredpokladam, ale potesil by ma Presne na to som myslel. "to" znamena, ci bude aj tah a ze v konecnom dosledku mi ich moze posunut niekto, kto dotvori patinu...ci?
kamilb Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 tah k 025 nepredpokladam, ale potesil by ma Tak to jak tě znám, nebude mít v tom případě dlouhého trvání, pár experimentů od strapcode a půjdou z domu edit:Když jsem četl své poslední příspěvky tak jsem zjistil že ďubat do mobilu se to nevyplácí. Je to jak od marťana po lobotomii.Omlouvám se.
instant Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 no.. je pravda ze uz som na stare kolena dost priebercivy, proste uz ma len tak hocicim sudruhovia z Tokya neohuria. Ale par kuskov este beha po svete co ma zaujimaju, i ked musim povedat, ze s tymi dvoma GS co mam som tak nejak spokojny. normalne tlste prsty, to poznam. ja na to navyse ani nevidim.. pre obveselenie, dcera si kupila nove kasio na ebaji
azeppelin Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Ono taky záleží, co člověk bere za dobrou kondici...Na rovinu říkám, že jsem deformovanej povoláním. Každou volovinu, chápej jako varabilní produkt lidské nenažranosti, analyzuju v muzealizačním kontextu. Je tam patrná taková ta všudypřítomná předposranost vůči autenticitě a i u vintážních hodinek mám intutivní tendence zakonzervovat NOS stav. V překladu, když už seženu všechny díly v netknutém stavu, tak je mi líto to dodrbat. Místo abych měl radost z nošení, tak mám permanentní obavu a výčitky, že nenávratně dokurvím pěknou věc. Ale jinak jsem celkem v normě.
azeppelin Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 6105 to bude smršť tak jako u želv Doufám, že to tak nebude. Seiko mě obecně v poslední dekádě nějak seje...
People Odesláno 3. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2018 (upraveno) Upraveno 3. března 2018 uživatelem People
sashator Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Na rovinu říkám, že jsem deformovanej povoláním. Každou volovinu, chápej jako varabilní produkt lidské nenažranosti, analyzuju v muzealizačním kontextu. Je tam patrná taková ta všudypřítomná předposranost vůči autenticitě a i u vintážních hodinek mám intutivní tendence zakonzervovat NOS stav. V překladu, když už seženu všechny díly v netknutém stavu, tak je mi líto to dodrbat. Místo abych měl radost z nošení, tak mám permanentní obavu a výčitky, že nenávratně dokurvím pěknou věc. Ale jinak jsem celkem v normě.Hele mám to naprosto stejně a proto jsem rád za secondhand trh, kde je už dodrbaný (a je jedno jestli vintage nebo novodobou produkci) člověk může koupit
xbraj19 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 (upraveno) Já to mám naopak (a je to finančně náročnější ). Vadí mi dodrbane hodinky, pokud si je nedodrbu sám. Upraveno 3. března 2018 uživatelem xbraj19
instant Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 hrabě zeppelin iba meditoval nad potencialnou reediciou a ty uz robis paniku.
Jarett Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 hrabě zeppelin iba meditoval nad potencialnou reediciou a ty uz robis paniku. :D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se