McStinger Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Prišli o prémie, tak sa dohodli, že nám to vrátia aj s dizajnovými úrokmi Masahiro: "Kiyoshi, čo myslíš? Je to už dosť dodžubané?"Kiyoshi: "Myslím, že hej. Drbni tam ešte pointer date a pustíme to do výroby..."
instant Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Je to rozhodne mozne vysvetlenie. Predstav si vedla seba sagarmathy (alebo ich nelimitovanu verziu), a toto.. tuto vec. Chapem ze na to nie je rozumny dovod, ale ved skus. No a ked ti nenapadne "im tam snad musi jebat", tak ako to napadlo mne, tak si si to nepredstavil dobre Proste za 15 rokov spravili z Landmastrov bezcenny skaredy odpad. Mne sa hnusi si z toho aj robit srandu. Proste je to smutne.
dr.sphinx Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 RIP Land-/ Field-/ Marine-/ Flight-/ Scuba- Master. Ono je to teda RIP už dlouho. Dobře vymyšlený řady s parádníma kusama. Je to fakt Hassliebe s tim Seikem. Když pak chce člověk dneska nosit hezký nový hodinky, tak se musí uchylovat k GS oblekovkám
instant Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 pravda, takyto pohlad uz sa v obchode kupit neda. doba nas, Seikokotov, vytlaca do dvorov a pivnic, aby sme potajme trejdovali stary matros. ziadne GS oblekovky toto nenahradia.. veru, ani quartzky
wawrik Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Ste zlí. Ja sťaby vyštudovaný dizajnér (čo v kontexte debaty môže vyznieť ako nadávka, avšak nie je tomu tak) tomu dizajnu rozumiem. Nepáči sa mi, ale má zmysel. Sám predseda píše, že ten dizajn je konzistentný, aj keď sa to snaží dávať do negatívnej polohy. Že je presah minútovky väčší ako hodinovky? Jasné, veď je o polovicu užší, tak aby to bolo vyvážené, musia pridať na dĺžke. Že je tam dátum cez debilný subciferník? Áno, veď frčia hogo-fogo ciferníky, a takto aj obyčajný trojručkový model s dátumom pôsobí, ako by mal milión komplikácií. Pritom je slušne vyvážený. Proste, z h*vna upletený bič, nerobil by som z toho vedu. A že Seiko dnes nič pekné nerobí si nemyslím. Také Transoceany sú dosť v poriadku. A hlavne, predsedo, počkaj, keď konečne príde výročná limitka Landmasterov. To len bude panečku paráda! Všetci sa posadíme na zadok. Dúfam.
instant Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 ak to príde, tak z cenovky budes sediet rozhodne pevne, to som si isty.. jo, z hovna upletený bič, na tom sa zhodneme. Aj na tom ze Transocean su podarene - videl som nazivo a posobia fakt prijemne. Jedine co je na nich nuda a šeď su rucicky, podla mna by ich výrazne posunulo keby bola hodinova rucka "kontroverznejsia".
EpsteinBarr Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Vyrocnu limitku Landmaster snad urobia. Ved "pokracovanie" the last of its kind by mal byt jasny money mejker.Akurat mam tiez obavu, aby cenovka nevyletela niekam k piatim tisicom...
dr.sphinx Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 No a to je přesně ono. Tak bude drahá historická limitka za raketu, třeba i hezká, někdo ohundrá, někdo vyvalí love. A pak co? Různé pokusné neduživé budget verze a čekání na to, která se jim aspoň trochu chytne?
dr.sphinx Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Drahá limitka za raketu. To jsem teda génius. Vlastně prdlajs, jsem hrozně chytrej, použil jsem pleonasmus. Sent from my LG-D855 using Tapatalk
shag Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Tiez uz je to sama posrata limitka... Uz dnes aby sa clovek bal kupit nelimitovany rohlik ku melte. Doba je zla a kazdy rok musi byt x novych chujovin a modelov aby sa obchod hybal.
instant Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Vyrocnu limitku Landmaster snad urobia. Ved "pokracovanie" the last of its kind by mal byt jasny money mejker.Akurat mam tiez obavu, aby cenovka nevyletela niekam k piatim tisicom... to si chcel povedat aby nezletela niekam k piatim tisicom
instant Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 ..jsem hrozně chytrej, použil jsem pleonasmus. nemachruj, vsetci vieme ze to nie je zdraviu skodlive a kazdy sme to uz aspon raz pouzili. Niektori aj skor ako kondom napriklad moj oblubeny filmovy pleonazmus je Fuck You You Fucking Fuck. Teda mozno to nie je uplne ukazkovy pleonazmus, ale funguje to nadherne, zvlast ak pri tom dotycny drzi desert eagla nalezato a ma na sebe dierkovane tielko.
EpsteinBarr Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 s tych vasich pleonazmov mam akurat spazmus
dr.sphinx Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Fakt? Takový inteligentní a chytrý mladý hoch?
McStinger Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Drahá limitka za raketu. To jsem teda génius. Vlastně prdlajs, jsem hrozně chytrej, použil jsem pleonasmus. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Mna tiež minule nejaká cholera chytala, použil som pleumolysin
bandicoot Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Tvl dierkovane tielko. Uplne vidím někoho s ksichtem Vinnieho Jonese...Taky jsem si vzpomněl na českej dabing Dennise Hoppera v Modrým sametu... Ti pošlu zpí*enej dopis ty pí*o. Víš co je to zpí*enej dopis? To je kulka z mý zpí*ený bouchačky, ty pí*o.
Chumpus Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 https://www.ablogtowatch.com/seiko-prospex-spb077-spb079-watches/
instant Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Vyzeraju.. zaujimavo a podivne. Prvy dojem z fotiek: elegantna zlatanina. Netusim pre koho su urcene. Viem, pre koho nie su.
AndyAaron Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Konecne trosku neco, co me zaujalo. Odpustim si tentokrat sve narky nad velikosti. Jedinne, co bych tedy zmenil je ta hodinova rucka, strhava na sebe moc pozornosti a proste mi tam nesedi. Jinak dobry.
instant Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 U mna su tieto prave jedine, ku ktorym ta dopravna znacka pasuje. Ani neviem preco, ale sedi to.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se