Návštěvník YPO Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 no jo no .... prostě za levnej řemen máš celý hodinky a leckde se s nima dá nadělat i spousta radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 no ale koukej na posunuty indexy, mne by z toho jeb.lo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 na řemenu taky nejsou švy rovný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 alo jo, vzhledem k cene to clovek musi brat... ale ja nez vosklivku, to radsi nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 (upraveno) Mimochodem, ty zprasený modrý monstra maj ceníkovku kolem 500 dolarů... Upraveno 29. listopadu 2014 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Ja myslim, ze horsi je, ze 2 maji index rovne a 1 na pytel.To by me nastvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Tak nakonec je to jen pro skrbliky:))),tak je vse ok:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Mimochodem, ty zprasený modrý monstra maj ceníkovku kolem 500 dolarů...no to je další věc .... páč to bouchá stejnej malajsijec jako v roce 2007 za 100usd .... ale to se dá aplikovat téměř na šecky firmy s křivejma i rovnejma indexama .... monaca taky stávaly 50t - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 to je zazrak, ze na to po tech letech vubec vidi a sedi to aspon trochu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Zase neblbněte.... tuňáky i Marinemastery mají indexy naprosto v pohodě. Pětky jsou levné hodinky na poblbnutí, já bych se z nějakých nepřesností neválel po zemi.. Kde koupíte nový 100mWR automat inhaus s dobrou lumi za tři a půl litru včetně DPH? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Třeba hned vedle u Orientu a ještě ušetříš a nakřivo nic mít nebudeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Třeba hned vedle u Orientu a ještě ušetříš a nakřivo nic mít nebudeš Kusuj:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Třeba hned vedle u Orientu a ještě ušetříš a nakřivo nic mít nebudeš +++1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 to je problém poslední doby. řekl bych, že tyhle přešlapy začaly spolu s novým kalibrem. moje starý monstra (bejvalky černý a napořád oranžový) to mají bez chybičky přesně - jakou máte zkušenost vy se starými monstry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Moje černá (2004) i oranžová (2012) stará monstra jsou taky v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 29. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 mimochodom keby ste vedeli o nejakom novom modely od seika, alebo vygoogli nejake zive fotky noviniek tak by som sa nehneval. O monstrach si mozete pokecat napr tu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60987-zase-ta-monstra/page-78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Monstrum (2012) ok, vse licuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 to je problém poslední doby. řekl bych, že tyhle přešlapy začaly spolu s novým kalibrem. moje starý monstra (bejvalky černý a napořád oranžový) to mají bez chybičky přesně - jakou máte zkušenost vy se starými monstry?Moje starý Black Monstra taky trochu nesedí u polohy 12, ale nestojí to za řeč. Kámoš má pro změnu starý Orange Monstra a nelícuje luneta, opět nic hrozného. No a momentálně mám na ruce SKX009, kde je vnitřní prstenec pootočen oproti indexům tak o milimetr . To už by zásah hodináře sneslo. Celkově mám doma čtvery Seika a žádný nejsou bez chybičky, posunutý indexy jsou bohužel klasika... Ještě tu někdo zmiňoval kvalitu Orientu, můžu potvrdit, že tátovi Maka, jsou zpracováním ciferníku úplně jinde než Monstry a SKX009... Přesto na Seiko nedám dopustit, cenou si (drobné) chybky omluvit jde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 (upraveno) to je problém poslední doby. řekl bych, že tyhle přešlapy začaly spolu s novým kalibrem. moje starý monstra (bejvalky černý a napořád oranžový) to mají bez chybičky přesně - jakou máte zkušenost vy se starými monstry?Měl jsem jen starý typ Monster, ale novější vydání s lesklým celým dýnkem a troje měly blbě lunetu a 4. jsem předělával a ty to měly ok.Nějaké kecy o tom, co bychom chtěly naprosto nejsou na místě. Když si koupím Dacii, tak taky nečekám, že geometrie předních kol bude mít sbíhavost 15mm. Navíc tyhle průsery se Seiku dějí i u hodinek za 500 dolarů. A je mi naprosto jedno, kolik stály Monstra v roce vydání, dneska stojí 200 doláčů a hodinky za 6 litrů už mají být v pořádku. Nejhorší je, že mi prošlo rukama dost Seiko pětek do 2k a ty měly indexy mnohem líp usazené než divery. Upraveno 30. listopadu 2014 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 ggrand: Seiko kvůli tomu nikdo z nás neopustí . Jestli má třeba Steinhart a spol. za stejný peníze lepší zpracování, je mi to fuk, Seika mají na rozdíl od ostatních low bradů duši... Cena tam prostě roli hraje, u hodinek o řád výš bych to nepřekousl. Sorry za OT, končím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se