Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-2024

People

Doporučené příspěvky

Ja myslim, ze horsi je, ze 2 maji index rovne a 1 na pytel.To by me nastvalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nakonec je to jen pro skrbliky:))),tak je vse ok:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Mimochodem, ty zprasený modrý monstra maj ceníkovku kolem 500 dolarů...

no to je další věc .... páč to bouchá stejnej malajsijec jako v roce 2007 za 100usd .... ale to se dá aplikovat téměř na šecky firmy s křivejma i rovnejma indexama .... monaca taky stávaly 50t - :D

Odkaz ke komentáři

Zase neblbněte.... tuňáky i Marinemastery mají indexy naprosto v pohodě. Pětky jsou levné hodinky na poblbnutí, já bych se z nějakých nepřesností neválel po zemi.. Kde koupíte nový 100mWR automat inhaus s dobrou lumi za tři a půl litru včetně DPH?

Odkaz ke komentáři

Monstrum (2012) ok, vse licuje.

Odkaz ke komentáři

to je problém poslední doby. řekl bych, že tyhle přešlapy začaly spolu s novým kalibrem. moje starý monstra (bejvalky černý a napořád oranžový) to mají bez chybičky přesně - jakou máte zkušenost vy se starými monstry?

Moje starý Black Monstra taky trochu nesedí u polohy 12, ale nestojí to za řeč.

Kámoš má pro změnu starý Orange Monstra a nelícuje luneta, opět nic hrozného.

No a momentálně mám na ruce SKX009, kde je vnitřní prstenec pootočen oproti indexům tak o milimetr :D . To už by zásah hodináře sneslo.

Celkově mám doma čtvery Seika a žádný nejsou bez chybičky, posunutý indexy jsou bohužel klasika...

Ještě tu někdo zmiňoval kvalitu Orientu, můžu potvrdit, že tátovi Maka, jsou zpracováním ciferníku úplně jinde než Monstry a SKX009... 

Přesto na Seiko nedám dopustit, cenou si (drobné) chybky omluvit jde.. 

Odkaz ke komentáři

to je problém poslední doby. řekl bych, že tyhle přešlapy začaly spolu s novým kalibrem. moje starý monstra (bejvalky černý a napořád oranžový) to mají bez chybičky přesně - jakou máte zkušenost vy se starými monstry?

Měl jsem jen starý typ Monster, ale novější vydání s lesklým celým dýnkem a troje měly blbě lunetu a 4. jsem předělával a ty to měly ok.

Nějaké kecy o tom, co bychom chtěly naprosto nejsou na místě. Když si koupím Dacii, tak taky nečekám, že geometrie předních kol bude mít sbíhavost 15mm. Navíc tyhle průsery se Seiku dějí i u hodinek za 500 dolarů. A je mi naprosto jedno, kolik stály Monstra v roce vydání, dneska stojí 200 doláčů a hodinky za 6 litrů už mají být v pořádku. Nejhorší je, že mi prošlo rukama dost Seiko pětek do 2k a ty měly indexy mnohem líp usazené než divery.

Upraveno uživatelem ggrand
Odkaz ke komentáři

ggrand: Seiko kvůli tomu nikdo z nás neopustí :) . Jestli má třeba Steinhart a spol. za stejný peníze lepší zpracování, je mi to fuk, Seika mají na rozdíl od ostatních low bradů duši...

Cena tam prostě roli hraje, u hodinek o řád výš bych to nepřekousl.

Sorry za OT, končím...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...