McStinger Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Ja už dokonca pociťujem trochu sklamanie, ak na fotke Seika niečo nenájdem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 @McStinger To vypadá, jako kdyby sis už na nějaká další Seika odkládal do špárkasy:). Tak co, která limitka je v merku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 @sodekczNiečo som naznačoval vo vlákne o thajských limitkách, mi to vŕta v hlave, ae zase nie až tak moc https://forum.chronomag.cz/topic/69820-thajské-seiko-limitky/?do=findComment&comment=2706346&_rid=957 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 (upraveno) V 24. 8. 2021 v 20:18, McStinger napsal: Na tom niečo bude :). Ale aj tak sa nepatrí takto uťať debatu, hoci by aj bola neplodná zlate Damasko a dulkova koroze, co ti na to mam povedat Upraveno 27. srpna 2021 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 SNE597 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 A zatim nejmensi GPS.. 39 x 11 ! Fotky z wus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Nějaké označení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Ty brdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 https://www.seikowatches.com/global-en/products/astron/ssj005j1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Mne se asi spise libi v te klasicke cerne.. JDM oznaceni je SBXD005.. mezinarodni SSJ005.. vodeodolne do 100 m.. proste univerzalky.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Modré, černé... Mě by spíš šmejklo z tý hodinový ručky. Hodinky jako celek pěkný, indexy krásný, minutovka podařená, ciferník čistý, dokonce i orámečkovanej datum, ale ta hodinovka je tam fakt hnus, vypadá to jak kdyby se sekly najednou 12ti hodinová a 24čtyř hodinová najednou. Na vcelku moc hezký a elegantní hodinky jebnou takovouhle hroudu. Co tím chtěli říct, to nevím, a koukám že lumi na protizávaží vteřinovky bude už asi navždy poznávací znak Seika, ještě čekám, kdy to začnou mrskat i do GS... Jasný, mám to na svejch pětkách taky, už druhej tejden na to sice vejrám, ale dodneška sem to furt nějak nepochopil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Už sice starší model, ale pořád hodně dobrý Doktore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Nene, to je nová limitka, uctívající kvapem se blížící březnové páté výročí rebrandingu (byla to dílčí reakce na vášnivý gargamelův příspěvěk ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Jo, vytanuly mi ty moje taky na mysli, po přečtení jeho příspěvku, akorát sem si to nedal do souvislosti Sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 No tvl, mě vomejou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 (upraveno) Na druhou stranu mám na svých pětkách vlastně stejnou rychlou ručičku, jak na GS za 200 tis. Je to vlastně docela dobrej pocit, jak se na to ale kouká druhá strana směrem z vrchu dolů, to už nevím Upraveno 2. září 2021 uživatelem gargamel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 (upraveno) Eště doporučuju pogooglit namátkou SBDB015, SBBN031, případně z mnoha hledisek nejlepší potápky co kdy S. udělalo, SBDB001. Taky my nedávno jeden velkej hodinkovej insider povídal, že prej existovala nějaká legendární řada SKX nebo něco takovýho. Upraveno 2. září 2021 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se