Lacifer Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Speciální Edice želv pro US : SRPH55, SRPH57 a SRPH59 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Tak tie tyrkysové sú pekné Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Tento zpusob datumovky zda se mi poněkud nešťastnym. Nevím jestli počítám správně, ale vnější bezel je 13ti sten, proč ne raději 12ti jako hodinových indexu? To nechapuDatumka, font cislic na gmt stupnici ani tvar rucek me neoslovuje. A s tim trinactistenem mas asi pravdu a taky to nechapu.Kdybych hledal gmt hodinky, tak bych mrkl spis na nejake jete sem:https://www.watchuseek.com/threads/fs-orient-star-gmt.5345641/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Balení je taky fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Je trošku škoda, že poslední dobou je čím dál víc povedenejch barevnejch variant jen čistě pro US market Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Taky jsem si to říkal a to same u GS (začalo to s 4 seasons). Jde vidět, že se Seiko/GS US snaží. Evropská větev zatím nic moc (až na Glacier limitku Alpinistů, kterou zazdili stejným běžným modelem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 (upraveno) před 21 hodinami, AndyAaron napsal: Datumka, font cislic na gmt stupnici ani tvar rucek me neoslovuje. A s tim trinactistenem mas asi pravdu a taky to nechapu. Kdybych hledal gmt hodinky, tak bych mrkl spis na nejake jete sem: https://www.watchuseek.com/threads/fs-orient-star-gmt.5345641/ Možná v tom jde vidět "stříška" (jpn domeček) nad 12kou.... Jinak tedy za mne chaos a nedovedu si je na své ruce představit. Upraveno 10. října 2021 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Ty tyrkysové bych bral hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 SEIKO "6105" ICE DIVERS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 před 13 hodinami, jovani napsal: SEIKO "6105" ICE DIVERS Tak tohle se zase líbí mě. K těm předchozím jsem se raději nevyjadřoval, ale tohle mi přijde jako kvalitní a důstojná limitka, minimálně teda vzhledově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Alpinisty Ginza objednány... prý budou v prosinci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Měl jsi jeste počkat.. tyhle jsou jeste lepsi.. :-)SPB289 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Tak tohle je krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Sla055 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Tohle je, za mě, moc povedený. Ne úplně klasická modrá a jinak potápky jedna báseň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Skoda že to neudělali jako nodate. To by mohly být fajne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 V 20. 11. 2021 v 17:54, petr_cha napsal: Měl jsi jeste počkat.. tyhle jsou jeste lepsi.. SPB289 Já nakonec koupil Alpinisty SARB017 od Kubsona z bazaru Ale pořád si říkám, že ještě jedny nutně potřebuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 V 20. 11. 2021 v 17:54, petr_cha napsal: Měl jsi jeste počkat.. tyhle jsou jeste lepsi.. SPB289 Už mám objednané i tyto modré (Ginza limitku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Tak to se tesim, az to vycvaknes.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 V 22. 11. 2021 v 21:53, petr_cha napsal: Sla055 Z 99% krása, ale já nedávám tu datumovku vtěsnanou mezi indexy 4, 5! A ještě je to umocněné tím, jak je okýnko odskočené víc dovnitř oproti indexům. Nepovažuji se za nějakého cimprlína a autistu přes drobné odchylky, ale tady mrknu a okamžitě mě to irituje. Jinak tvar pouzdra, barva, ručky, korunka, tah, super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se