xbraj19 Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Odesláno 9. října 2021 Balení je taky fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Odesláno 9. října 2021 Je trošku škoda, že poslední dobou je čím dál víc povedenejch barevnejch variant jen čistě pro US market
xbraj19 Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Odesláno 9. října 2021 Taky jsem si to říkal a to same u GS (začalo to s 4 seasons). Jde vidět, že se Seiko/GS US snaží. Evropská větev zatím nic moc (až na Glacier limitku Alpinistů, kterou zazdili stejným běžným modelem).
DavidLC Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Odesláno 10. října 2021 (upraveno) před 21 hodinami, AndyAaron napsal: Datumka, font cislic na gmt stupnici ani tvar rucek me neoslovuje. A s tim trinactistenem mas asi pravdu a taky to nechapu. Kdybych hledal gmt hodinky, tak bych mrkl spis na nejake jete sem: https://www.watchuseek.com/threads/fs-orient-star-gmt.5345641/ Možná v tom jde vidět "stříška" (jpn domeček) nad 12kou.... Jinak tedy za mne chaos a nedovedu si je na své ruce představit. Upraveno 10. října 2021 uživatelem DavidLC
Chronopetr Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Odesláno 20. října 2021 před 13 hodinami, jovani napsal: SEIKO "6105" ICE DIVERS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak tohle se zase líbí mě. K těm předchozím jsem se raději nevyjadřoval, ale tohle mi přijde jako kvalitní a důstojná limitka, minimálně teda vzhledově.
safi Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2021 Alpinisty Ginza objednány... prý budou v prosinci
petr_cha Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2021 Měl jsi jeste počkat.. tyhle jsou jeste lepsi.. :-)SPB289 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2021 Sla055 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2021 Tohle je, za mě, moc povedený. Ne úplně klasická modrá a jinak potápky jedna báseň...
xbraj19 Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2021 Skoda že to neudělali jako nodate. To by mohly být fajne hodinky.
safi Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2021 V 20. 11. 2021 v 17:54, petr_cha napsal: Měl jsi jeste počkat.. tyhle jsou jeste lepsi.. SPB289 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já nakonec koupil Alpinisty SARB017 od Kubsona z bazaru Ale pořád si říkám, že ještě jedny nutně potřebuju!
safi Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2021 V 20. 11. 2021 v 17:54, petr_cha napsal: Měl jsi jeste počkat.. tyhle jsou jeste lepsi.. SPB289 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Už mám objednané i tyto modré (Ginza limitku).
petr_cha Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2021 Tak to se tesim, az to vycvaknes.. :-)
Chronopetr Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2021 V 22. 11. 2021 v 21:53, petr_cha napsal: Sla055 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Z 99% krása, ale já nedávám tu datumovku vtěsnanou mezi indexy 4, 5! A ještě je to umocněné tím, jak je okýnko odskočené víc dovnitř oproti indexům. Nepovažuji se za nějakého cimprlína a autistu přes drobné odchylky, ale tady mrknu a okamžitě mě to irituje. Jinak tvar pouzdra, barva, ručky, korunka, tah, super.
petr_cha Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2021 .. pro mne je docela uleva, ze tady neblbnou s tema barevnyma vterinovkama jak posledni dobou casto... :-)Datumovku takhle silmo dole beru jako dan za to, jak se vyhnout datumovce na trojce s tim nove prilepovanym indexem.. takze bych tomu dal sanci.. je tmava, nemusela by rusit.. :-)
geometr Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2021 Ten datum tam vůbec neměl bejt. To číslo velikostí naprosto nezapadá do celkového konceptu evidentně dobře čitelných hodinek (dyť ta 6, která je zrovna na fotce, je velká, jak ten kulatý index). Mrňavý hranatý okýnko narvaný mezi kulatý indexy. Já ty mrňavý datumy na jinak čitelných hodinkách nedávám obecně. Čím jsem starší a začínám blbě vidět na blízko, tím víc.
petr_cha Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2021 Kdyz ho neuvidis, tak ti nemuze vadit.. :-P
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se