Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky jsem si to říkal a to same u GS  (začalo to s 4 seasons). Jde vidět, že se Seiko/GS US snaží. Evropská větev zatím nic moc (až na Glacier limitku Alpinistů, kterou zazdili stejným běžným modelem).

Odesláno (upraveno)
před 21 hodinami, AndyAaron napsal:

Datumka, font cislic na gmt stupnici ani tvar rucek me neoslovuje. A s tim trinactistenem mas asi pravdu a taky to nechapu.
Kdybych hledal gmt hodinky, tak bych mrkl spis na nejake jete sem:
https://www.watchuseek.com/threads/fs-orient-star-gmt.5345641/

Možná v tom jde vidět "stříška" (jpn domeček) nad 12kou.... 

Jinak tedy za mne chaos a nedovedu si je na své ruce představit.

Upraveno uživatelem DavidLC
  • po 2 týdnech...
Odesláno
před 13 hodinami, jovani napsal:

Tak tohle se zase líbí mě. K těm předchozím jsem se raději nevyjadřoval, ale tohle mi přijde jako kvalitní a důstojná limitka, minimálně teda vzhledově.

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
V 22. 11. 2021 v 21:53, petr_cha napsal:

Sla055

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Z 99% krása, ale já nedávám tu datumovku vtěsnanou mezi indexy 4, 5! A ještě je to umocněné tím, jak je okýnko odskočené víc dovnitř oproti indexům. Nepovažuji se za nějakého cimprlína a autistu přes drobné odchylky, ale tady mrknu a okamžitě mě to irituje. Jinak tvar pouzdra, barva, ručky, korunka, tah, super. 🤷‍♂️

Odesláno

.. pro mne je docela uleva, ze tady neblbnou s tema barevnyma vterinovkama jak posledni dobou casto... :-)

Datumovku takhle silmo dole beru jako dan za to, jak se vyhnout datumovce na trojce s tim nove prilepovanym indexem.. takze bych tomu dal sanci.. je tmava, nemusela by rusit.. :-)

Odesláno

Ten datum tam vůbec neměl bejt. To číslo velikostí naprosto nezapadá do celkového konceptu evidentně dobře čitelných hodinek (dyť ta 6, která je zrovna na fotce, je velká, jak ten kulatý index). Mrňavý hranatý okýnko narvaný mezi kulatý indexy. Já ty mrňavý datumy na jinak čitelných hodinkách nedávám obecně. Čím jsem starší a začínám blbě vidět na blízko, tím víc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...