bacil.357 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 SARX033/035 už jsou v nabídce japonských e-shopů. Prodej od 13.5. Už si na ně brousím zuby. Původně jsem chtěl teda ty nové Squale Matic, ale Seikáče to vyhrály. Jen se musím dokopat spáchat inzerát na ty moje jednoručky, abych měl střelivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 (upraveno) Dat do toho obrazku jeste stary sarby, tak je to pak ta spravna srovnavacka pro seiko(koty)maniaky... :-) pouzdro, korunka, napis automatic a delka rucek... vse lepsi vlevo :-) Upraveno 6. května 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Škoda jen toho náramku, ten mohl zůstat stejný, ten širší střední díl se mně zamlouvá víc. Ale v tom srovnání to vypadá, že možná bude o něco i užší v uchycení pouzdra, což je škoda. Ale stejně moc nechápu souběžně vyrábět takto podobné dva modely. Ty drobné úpravy (korunka, ručky, nápis) měly udělat u původních SDGM, škoda vypuštěni i výrazného sunburstu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Zdá se mi to, nebo mají ty ručky opravdu trochu člunkovej tvar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 (upraveno) Tak jsem poprosil a tady to je :-) ty stary sarby byly stejne nadcasovka.. Upraveno 6. května 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Je to zvláštní (a časově asi blbost), ale vypadá to, jakoby Seiko vyslyšelo prosby - na WUS se hodně psalo o příliš velkém/rušivém nápisu automatic i onyxu a voila, problém vyřešen. P.S. nechtěl bych vidět člověka, který chtěl ty miliony barevných přerostlých "pětek" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Na puvodnich se mne teda jete vyrazne vic libi ty stihle dlouhe indexy, skoda ze je upravili, aspon podle fotek se to tak zda, ale uz se tesim na zive fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 8. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 aby toho nebolo malo tak par ciernych pridam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Koukal jsem k Seiya a tam ty nový SARX nemaj, nevíte, kde se dají (před)objednat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Koukni na Global Rakuten... http://global.rakuten.com/en/search/?k=sarx035&l-id=search_regular Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 (upraveno) Seiko3 je na wus casto zminovany prodejce.. http://global.rakuten.com/en/store/seiko3s/item/sarx035/ Edit: akorat bych klasicky trochu pockal.. kvuli cene.. Upraveno 8. května 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Díky pánové, ale bílý SARX033 jsem tam ještě nenašel, nechám tomu chvilku čas :-) Ty modrý ručky jsou zajímavej upgrade, tah vypadá taky fajnově a pouzdro je modernější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 ups.. http://global.rakuten.com/en/search/?k=sarx033&l-id=search_regular Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 puzdro je zaujimave, cifernik uz menej. Som zvedavy na verzie bez pvd goldu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Ty zlaté mají dual time? Je to pořád 4r36? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 řada SSA má strojek 4R37, není to dual time, ale jen 24h ukazatel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Dík, to mi příjde jako dobrá věc. I to datum je pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Tyhle fotky tu asi jeste nejsou. Jako nevypada to spatne, jen u svetlych jsou ty rucky nejak divne (snad jen spatne vyfocene)... SARX035 SARX033 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Dobre to bude.. :-) .. posledni dobou se mi libi, jak dobre a nenasilne maji nova Seika reseny ty malé indexy na trojce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se