straspol Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 (upraveno) Rád bych předešel dalším nedorozuměním a zbytečným plamínkům. Zdá se, že komentování či zdržení se komentáře probíhajících aukcí je horké téma. V očích některých kolegů to vypadá, že se tu pár chronozednářů spiklo a nikdo neví jak se věci mají. Za sebe tedy prohlašuju, že pravidlo nekomentování probíhajících aukcí jsem si docela osvojil, přijde mi sympatické a hodlám ho i nadále z vlastní svobodné vůle dodržovat, s výjimkou aukcí jakkoli neférových. Je to moje svobodné rozhodnutí na svobodném fóru a kdo považuje toto pravidlo za správné, připojte se ke mně. Nikoho nenutím, aby mne následoval. Zůstanu-li sám, vůbec mi to nebude vadit a budu to dodržovat stejně. Upraveno 17. února 2014 uživatelem straspol
SCIFI Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 a k čemu komentovat skončený aukce? lidi zajímá info před příhozem ne? myslím že pro poctivý prodejce to horký téma není a nikdy jsem tohle pravidlo nepochopil. primky ale nekupuju jen to beru obecně. proti gustu ale...
straspol Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Je to prostě moje svobodné rozhodnutí.
kloubik Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 a k čemu komentovat skončený aukce? lidi zajímá info před příhozem ne? myslím že pro poctivý prodejce to horký téma není a nikdy jsem tohle pravidlo nepochopil. primky ale nekupuju jen to beru obecně. proti gustu ale... Myslim ze se na to divas ze spatneho pohledu. Nejde o poctivost ci nepoctivost prodejce, ale o to, ze potencialni kupujici nechteji, aby se k aukcim pritahovala pozornost vice lidi tady na foru, coz zvysuje cenu a snizuje jejich sance.
kuncák7 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Rád bych předešel dalším nedorozuměním a zbytečným plamínkům. Zdá se, že komentování či zdržení se komentáře probíhajících aukcí je horké téma. V očích některých kolegů to vypadá, že se tu pár chronozednářů spiklo a nikdo neví jak se věci mají. Za sebe tedy prohlašuju, že pravidlo nekomentování probíhajících aukcí jsem si docela osvojil, přijde mi sympatické a hodlám ho i nadále z vlastní svobodné vůle dodržovat, s výjimkou aukcí jakkoli neférových. Je to moje svobodné rozhodnutí na svobodném fóru a kdo považuje toto pravidlo za správné, připojte se ke mně. Nikoho nenutím, aby mne následoval. Zůstanu-li sám, vůbec mi to nebude vadit a budu to dodržovat stejně.+1, naprosto souhlasím.
villain83 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Myslim ze se na to divas ze spatneho pohledu. Nejde o poctivost ci nepoctivost prodejce, ale o to, ze potencialni kupujici nechteji, aby se k aukcim pritahovala pozornost vice lidi tady na foru, coz zvysuje cenu a snizuje jejich sance. Presne takhle to chapu taky,nicmene vzhledem k poctu registrovanych clenu(at uz mazaku,nebo novacku)mi prijde logictejsi nekomentovat probihajici aukci,predpokladam ale,ze je to na rozumnym uvazeni kazdyho soudruha.At to bude jakkoli,flame obcas prijde,jako v kazdym druhym vlakne....
Qvido Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Tady jsou už povolené aukce ? A kde? Nemohu to najít tak poprosím o odkaz, díky.
Jan_Jan_2006 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Myslim ze se na to divas ze spatneho pohledu. Nejde o poctivost ci nepoctivost prodejce, ale o to, ze potencialni kupujici nechteji, aby se k aukcim pritahovala pozornost vice lidi tady na foru, coz zvysuje cenu a snizuje jejich sance. Přesně jak píšeš.Každá aukce je vlastně taková hra, kde se hodně taktizuje.Jako v kartách. Každá informace, náznak, nebo indicie rozhodne o výsledku aukce.Takže, kdo chce, ať komentuje, kdo nechce, ať mlčí.Jen na ty "podezřelé" aukce zde řádně upozorníme!!!
straspol Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Tady jsou už povolené aukce ? A kde? Nemohu to najít tak poprosím o odkaz, díky.Skryté aukce se i tady dají najít v prodejních vláknech. ve kterých se nyní již nesmí diskutovat. Prodávající nasadí cenu, za kterou by mohl ty hodinky koupit jen úplný blb, načež si vybere nejvyšší nabídku z došlých SZ. O tom tady ale nediskutujeme, jde především o AUKRO.
filo-boxer Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Diskuze se tyka aukci na AUKRU, ne tady na foru. Na foru zadne aukce neprobihaji!
Chosef76 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Straspolův zájem o tohle chápu..nakupuje kýbly Primek a dost často mu je před vydražením někdo prodraží nevhodným příspěvkem tady na fóru. Každopádně tohle nejde uhlídat. Pár gentlemanů z fóra bude držet basu, ale dost často se najde nějaký neosvícený, či s pomalejším vedením a nastartuje prodražující komentování. Na veřejném fóru to tak bohužel vždycky bude.
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Za sebe teda přísahám, že to taky nebudu komentovat, ty aukce.
JaRooN Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Primky nenakupuji, nemám zájem někomu kazit aukce. Za sebe slibuji, že budu dělat držhubu a nebudu komentovat nic, co by někomu mohlo uškodit...Btw, ani se necítím erudovaný, abych mohl cokoliv komentovat
straspol Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2014 (upraveno) Ha, kolega. Tak tedy: 1. Straspol2. Zmizík Upraveno 18. února 2014 uživatelem straspol
straspol Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2014 1. Straspol2. Zmizík3. JaRooN
straspol Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Straspolův zájem o tohle chápu..nakupuje kýbly Primek a dost často mu je před vydražením někdo prodraží nevhodným příspěvkem tady na fóru. Každopádně tohle nejde uhlídat. Pár gentlemanů z fóra bude držet basu, ale dost často se najde nějaký neosvícený, či s pomalejším vedením a nastartuje prodražující komentování. Na veřejném fóru to tak bohužel vždycky bude. Já už dost přibrzdil- už zdaleka nenakupuju tolik, mám docela dost. Na Aukru toho moc nebývá, co bych ještě neměl. Jen mi vadí ty neuvěřitelné špíny. Tak myslím že je načase dát těch pár gentlemanů dohromady. Pokud nebudou diskutovat oni, splní to svůj účel.
Borodov Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 1. Straspol2. Zmizík3. JaRooN4. Borodov
cigi Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Veřejně komentovat probíhající aukce na aukro je neslušné a nemístné šťourání do cizích záležitostí, stejně jako komentovat probíhající prodeje na chrnmg a vůbec veškeré neuzavřené obchody. Takže se zásadně zdržuji.
straspol Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2014 1. Straspol2. Zmizík3. JaRooN4. Borodov5. Cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se