Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No já budu rád když v těch pět vypadnu z práce, při troše štěstí v 17:05 u Agipky (dělám tam poblíž). Když tak pošli na sebe telefon ať tě mám jako styčného důstojníka. 

Odesláno

Takže platí AGIP kolem pátý. Kolega vydrží, takže jede s náma. My tam budem už tak ve tři čtvrtě, pokecáme a tak. Kolega Pepa už má vymyšlenou nějakou trasu k Bejrovi, tak nás tam protáhne, nakoupíme, pokecáme, já pak pojedu dom, jestli někdo bude chtít, může s Pepou ještě přes Kost, na Radvánovice, on pak pokračuje do Železnýho Brodu.

Odesláno

Tak jsem se dneska probudil spocenej a knedlík v krku,takže motovýlet dobrovolně vzdávám.:-(

Nechci se dodělat na motorce, ale zítra vás rád všechny uvidím...

Odesláno

Potvrzuju klobadyskova slova, jen musí dnešní práce trochu odsejpat, abych mohl vypadnout. To je holt výhoda živnostníka, že si sám může určit, kdy bude mít volno...

Odesláno

Potvrzuju klobadyskova slova, jen musí dnešní práce trochu odsejpat, abych mohl vypadnout. To je holt výhoda živnostníka, že si sám může určit, kdy bude mít volno...

Jj,to chce zařadit dvojku,škoda že si živnostník nemůže udělat v pátek chvilku...:-)

Odesláno

Tak zatím tvrdnu v kanceláři a čekám, až zavolaj ze stavby, že je připraveno to, co mělo být připraveno již v deset dopoledne a že můžu přijet měřit. Pokud nevyrazím do tří, nikdo mě už asi na Ducati dnes neuvidí...   :-(

Odesláno

Výlet super, díky kluci. V bříšku jak v pokojíčku.

Sorry Petře, že jsem taky ujel, ale chtěl jsem si v těch zatáčkách trochu zablbnout :)

Tady máme všehochuť:

post-8501-0-75220700-1442511437_thumb.jpg

Odesláno

Mně se to taky líbilo, hlavně ta část přes Rašovku s dunící příšerou přede mnou, jsem si připadal jako velkej kluk.  :clap:

To že jste to pak natáhli bylo očekávaný, takže v poho. 

PS a je pravda, že ta červená Italka na tý fotce chybí, bylo by to ještě všehochuťovatější.

Odesláno

Jo, červená barva je na fotkách dobrá, to jo. Dík, že jste mě vytáhli alespoň vyhnat pavouky z Termignonů, přece jen na týhle se svezu už dost málo, jezdíme spíš v tandemu. (Jerry: já svítil, ale zadní žárovka zas nevydržela... to víš, ty vibrace...)

• po měsících...
Odesláno

Mě tak napadlo, že bych si večer vopek buřta, ale to musím do Kněžmosta. Nejel by se někdo po poledni projet?

Se máš, sem do 1 v práci, odpoledne otročina na bazénu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...