kubson Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 uvažuji, že bych si koupil nějaké G shock-y - i když digitálky nemusím, tohle je zdá se ikona a musím je mít ale nevyznám se v nabídce... znalci poraďte! zatím mi padly do oka G shock GW-5500-1AJF jediné co mi "vadí" je, že nejsou made in japan... jak je hodnotíte?
afrikab Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 A co nejake Vintage, ktere letaly do vesmiru?
kubson Odesláno 18. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2007 vintážům bych se alespoň u digitálek rád vyhnul rád bych i seřizování času rádiem..
cali Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 ja by som si dovolil navrhnut toto http://www.hodinky-casio.cz/8-casio/detail...dzbozi=25188841 jednoducho digitalky nic viac, nic menej, strohy ale podla mna podareny design ziadne sexy blbosti na vyse cas datum stopky alarm dual svetielko cena skoro smiesna WR50 baterka na desat rokov nie su to G-shocky ale za tu cenu si ich kupis namiesto lepsich Gcok do zasoby kludne 5, podarenejsie hodinky na prilezitosti ked sa o mechaniku bojite nepoznam. existuje aj cosi zhruba v tomto style ale G-shock, solarne a tusim aj radio ale u nas sa to asi nepredava http://www.casio-europe.com/euro/watch/tec...k/gw-056e-1ver/
Jerrys Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Casio je jasná volba, to jsou hodinky do nepohody. Vystřídal jsem jich několik a vydržely i vojnu a hooodně hrubé zacházení. Pokud budeš mít Casio a budeš si chtít koupit další hodinky až tehdy, když Casio přestanou fungovat, tak do smrti si žádný nekoupíš
kubson Odesláno 18. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2007 eee neee... já chci právě a jenom g shocky, co jsem to procházel tak zbytek produkce je imho hnůj, ty G mají alespoň něco do sebe + legenda a úplně nejlépe by bylo japan only model, ale aby uměl i to synchro s vysílačem v německu... cena plusmínus jako u těch nahoře v prvním příslěvku 150usd.. no nakonec možná zůstanu u nich i když jsou vyrobené v thajsku nebo kde, jinak mé podmínky splňují
dubraro Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 cali napsal: ja by som si dovolil navrhnut totohttp://www.hodinky-casio.cz/8-casio/detail-hodinky.asp?idzbozi=25188841 To co navrhuješ jsou ale DÁMSKÉ hodinky. Já bych taky snesl nějaké levné, spolehlivě přesné, rádiem řízené hodinky - ne na nošení, ale jako časový normál.
cali Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 dubraro napsal: cali napsal: ja by som si dovolil navrhnut totohttp://www.hodinky-casio.cz/8-casio/detail-hodinky.asp?idzbozi=25188841 To co navrhuješ jsou ale DÁMSKÉ hodinky. Já bych taky snesl nějaké levné, spolehlivě přesné, rádiem řízené hodinky - ne na nošení, ale jako časový normál. ano ja viem, a ty to vies tiez len podla toho napisu ,... ja som k nim prisiel tak, ze som ich videl vo vyklade nasadil a bolo rozhodnute inak na nich na pohlad nieje nic damskeho a casio ich tusim ani ako damske nepredava maju normalnu velkost klasickych digitalok (uznavam ze nic pre medvedov)
Filipes Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 dubraro napsal: Já bych taky snesl nějaké levné, spolehlivě přesné, rádiem řízené hodinky - ne na nošení, ale jako časový normál. ..tak k tomu mám u okna teploměr/hodiny řízené rádiem, něco podobného:
kubson Odesláno 18. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2007 mudman bych na ruku fakt nevzal asi zůstanu u toho kusu plastu z prvního příspěvku.. uvidíme, no možná že brzo přibude příspěvek do sekce prodám
jfk Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 kubson napsal: mudman bych na ruku fakt nevzal asi zůstanu u toho kusu plastu z prvního příspěvku.. uvidíme, no možná že brzo přibude příspěvek do sekce prodám 2 Kubson, že by se ti z této nabídky ani jedny nelíbily . http://www.casio.co.uk/Products/Watches/G-Shock/ nebo ani tady by jsi nic nevybral http://store.yahoo.co.jp/watchlist/g-shcok.html
dubraro Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 afrikab napsal: A co typ DW-8400 MUDMAN? Odhlédnu od designu, což je věc subjektivní. Z praktického hlediska to ale nejsou dobré hodinky - pouzdro je obrovské, ale vlastní časový údaj prťavý.
dubraro Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 Filipes napsal: dubraro napsal: Já bych taky snesl nějaké levné, spolehlivě přesné, rádiem řízené hodinky - ne na nošení, ale jako časový normál. ..tak k tomu mám u okna teploměr/hodiny řízené rádiem, něco podobného: Já to mám taky, pověšené na zdi. Ale nebaví mne k tomu pořád běhat, abych zkontroloval nebo nastavil hodinky.
dubraro Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 cali napsal: dubraro napsal: cali napsal: ja by som si dovolil navrhnut totohttp://www.hodinky-casio.cz/8-casio/detail-hodinky.asp?idzbozi=25188841 To co navrhuješ jsou ale DÁMSKÉ hodinky. Já bych taky snesl nějaké levné, spolehlivě přesné, rádiem řízené hodinky - ne na nošení, ale jako časový normál. ano ja viem, a ty to vies tiez len podla toho napisu ,... ja som k nim prisiel tak, ze som ich videl vo vyklade nasadil a bolo rozhodnute inak na nich na pohlad nieje nic damskeho a casio ich tusim ani ako damske nepredava maju normalnu velkost klasickych digitalok (uznavam ze nic pre medvedov) Konec konců, máš pravdu. Já taky nemám ruku jak švarcenegr. A vypadají docela k světu.
chose Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 dubraro napsal: Filipes napsal: dubraro napsal: Já bych taky snesl nějaké levné, spolehlivě přesné, rádiem řízené hodinky - ne na nošení, ale jako časový normál. ..tak k tomu mám u okna teploměr/hodiny řízené rádiem, něco podobného: Já to mám taky, pověšené na zdi. Ale nebaví mne k tomu pořád běhat, abych zkontroloval nebo nastavil hodinky. Ideální mi připadá tenrádiem řízený budík, neboť mám na nočním stolku i všechny hodinky (začíná tam být trochu těsno )
siki Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 Ahoj,ja nedavno taky uvazovoval nad koupi hodinek na volny cas a hlavne sport. Mezi favority byly hlavne g shock,dokonce jsem mel uz i vybrano. ale kdyz jsem je videl nazivo,byl jsem zklaman, vse je to obrovska masa plastu a v ni dysplay. nakonec jsem zvolil casio AQF 100 ktere vypadaji nazivo o hodne lepe nez z katalogu,zatimco u g-shock to bylo naopak.
dubraro Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 chose napsal: Ideální mi připadá tenrádiem řízený budík, neboť mám na nočním stolku i všechny hodinky (začíná tam být trochu těsno ) Jak jsem zjistil, ono to s tím radiem řízeným budíkem nemusí být tak ideální. Platí to zřejmě i pro radiem řízené hodinky, zejména ty levnější. U běžných přístrojů to totiž není tak, že by trvale zobrazovaly čas vysílaný časovým normálem. Zpravidla běží volně a jen jednou denně se synchronizují. Na to výrobce hřeší a hodiny samotné jdou velmi špatně, odchýlí se i v řádu minut za den. Takový zdroj času je ovšem jako normál nepoužitelný. V podstatě ukazují přesný čas jen jednou denně, po zbytek času mají nedefinovatelnou odchylku.
dubraro Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 siki napsal: Ahoj,ja nedavno taky uvazovoval nad koupi hodinek na volny cas a hlavne sport. Mezi favority byly hlavne g shock,dokonce jsem mel uz i vybrano. ale kdyz jsem je videl nazivo,byl jsem zklaman, vse je to obrovska masa plastu a v ni dysplay. nakonec jsem zvolil casio AQF 100 ktere vypadaji nazivo o hodne lepe nez z katalogu,zatimco u g-shock to bylo naopak. Jak přesně jdou?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se