dubraro Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 ja by som si dovolil navrhnut toto http://www.hodinky-casio.cz/8-casio/detail...dzbozi=25188841 jednoducho digitalky nic viac, nic menej, strohy ale podla mna podareny design ziadne sexy blbosti na vyse cas datum stopky alarm dual svetielko cena skoro smiesna WR50 baterka na desat rokov Ještě jednou. Jak jsou přesné? Jakou mají odchylku třeba za týden nebo měsíc?
kubson Odesláno 19. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2007 zpátky k G shockům - nic jiného mě momentálně nezajímá!
cali Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 ja by som si dovolil navrhnut toto http://www.hodinky-casio.cz/8-casio/detail...dzbozi=25188841 jednoducho digitalky nic viac, nic menej, strohy ale podla mna podareny design ziadne sexy blbosti na vyse cas datum stopky alarm dual svetielko cena skoro smiesna WR50 baterka na desat rokov Ještě jednou. Jak jsou přesné? Jakou mají odchylku třeba za týden nebo měsíc? su hodne presne ked som ich kupil nastavil som ich podla netdate a od vtedy som sa ich nedotkol (pouzival vyse roka) teraz ich u seba nemam lebo som ich zabudol na slovensku bude to pod 5s za rok, smerom do predu (podla mna zamerne)
odklizec Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 Zkus velmi stylobe Junghansy, co se rozebiraly i na chronomagu.. http://www.chronomag.cz/clanek/2006-05-13/...ky-stylove.html S inverznim displayem a v safiru jsou moc pekne
Návštěvník Kamil Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 eee neee... já chci právě a jenom g shocky odklizec má pravdu, kup si Junghansy!
kubson Odesláno 20. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2007 ehm junghansky jako supr, vím o nich, mám je na wish listu.. bohužel nesplňují 150usd požadavek nákupní ceny , takže ještě jednou si to zhrňme - G shocky - japan made - rádiem řízené (funkční u nás) - inverzní display - cca 150 usd - decentnější provedení
Návštěvník Kamil Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Tady je máš: http://cgi.ebay.de/NEU-CASIO-G-SHOCK-FUNK-...oQQcmdZViewItem Mně by se ale víc líbily tyhle: http://cgi.ebay.de/CASIO-Wave-Ceptor-WV-30...oQQcmdZViewItem Stejně jsou nejlepší Junghansy!
vito Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 Trošku zkušeností k G - Shockům. Před nedávnem jsem jedny získal a to Casio G - Shock DW 6700. Jsou starší, obrovské a umí všechno, o čem se tady psalo. K té přesnosti mohu dodat, že mají + 1 sec/24 hod. Zatím mám problém s obsluhou, nemám návod k použití. Pokud tento typ, mohu doporučit.
DadB Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Odesláno 28. května 2007 Nëž jsem se začetl do zdejšího fóra (a nakonec koupil Seiko :-))) měl jsem vybrané tohle http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=6039 nejsou sice G-shock, ale zase mají jiná nej...
michael99 Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Taky něco přihodím,...sám mám už téměř dva roky Casio G-shock G300..nejsou sice řízený rádiem, jsou to kombinovaný digitálky s ručičkama (viz obrázek), řemínek je plastovej, ale perfektně drží, za celou tu dobu nošení na něm nejsou znát v podstatě žádné známky opotřebení,....s přesností bych to viděl tak + - 0,5 sec denně. S tím Japan made bych to neviděl extra dobře, ale to mi vůbec nevadí, jsem s nima spokojenej. Tak tyhle mám(cena 2.200,- Kč) ) Asi nejsou moc decentní:-))).ale tvé požadavky téměř splňují tyhle (jsou řízený rádiem, dokonce i solárně napájený..)...ale mě se tak nelíbí (cena 3.560,-Kč): Tyhle sice nejsou řízený rádiem, ale jsou zajímavý (cena cca 3.800,-Kč) :
Radimk Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 ehm junghansky jako supr, vím o nich, mám je na wish listu.. bohužel nesplňují 150usd požadavek nákupní ceny , takže ještě jednou si to zhrňme - G shocky - japan made - rádiem řízené (funkční u nás) - inverzní display - cca 150 usd - decentnější provedení Hele jak jsi dopadl? Zakoupil jssi něco takovýho? taky mě trochu svrbí ruka... tato specifikace mi docela sedí. Já bych ještě přidal solar napájení a ocel pouzdro...?? Poradím si?
Radimk Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Tady je máš: http://cgi.ebay.de/NEU-CASIO-G-SHOCK-FUNK-...oQQcmdZViewItem Stejně jsou nejlepší Junghansy! Ahoj! jestli je to ještě aktuální, mohl by jsi je pro mě koupiti?? provedení obchodu standart, už jsme spolu něco obchodovali..
Radimk Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 Nikdo nic, nikde nikdo? Tak snad to zase takový šunt není...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 (upraveno) To bylo na mě, sorry já to vůbec nečetl. Jestli je chceš, samozřejmě ti je koupím. Edit: lepší bude ještě osobní zpráva, pro sichr! Upraveno 12. listopadu 2007 uživatelem Kamil
Berbatow Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Nemohly by to byt TIMEX Triathlon?Celkem pekne a dobra cena.
JohnDoeX Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 A co tyhle GW9000A-1 ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Andreas.ks Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 (upraveno) Jak pak to vypadá, kubsone? Taky přemýšlím nad digi, taky G-Shock... Kdyby někdo dovedl poradit, které jsou NEJMENŚÍ - též pocitově, docela bych to uvítal... EDIT: Rádiového řízení jsem se vzdal ve prospěch lepších cen mimo Evropu, zatím jsem se nevzdal ručiček... Ale asi i to budu muset podstoupit a pořídit jenom číslička... kdyby tak ty G-Shocky nebyly tolik nabubřelé... Upraveno 21. srpna 2008 uživatelem Andreas.ks
Radimk Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 tak to tu trochu oživím: nebudu zakládat nové vlákno, zeptám se tady: Mám vyhlédnuté digi, casio PRV 1500. Něco z této typové řady, buď "T" nabo plast, a tah buď 1V nebo 7V, je mi to docela jedno. budou u mě, chudery, na hrubou práci a na "koníčky"... Líbí se mi an nich technická vyspělost... kompas, výškoměr, barometr, navíc rádiem řízené a ještě solar Většinu věcí moc nevyužiju, ale když už digi zázrak, tak pořádný. Nelíbí se mi kombinace elektrika a ručky, preferuju čisté čísilka. Co mi může nabídnout konkurence? třeba takový Timex, nebo Suunto, či kdo ještě něco takového dělá??
Gilius Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 mluvíš o tomto??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 (upraveno) jojo, řada pathfinder, nabouchané vším možným, robusní a odolné, ale takové.... no " střapaté", nebo jak bych to řek jinak.. edit: a nebo mám koupit nějaké G-shocky a mít ušetřeno... Upraveno 22. září 2008 uživatelem Radimk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se