Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ja by som si dovolil navrhnut toto

http://www.hodinky-casio.cz/8-casio/detail...dzbozi=25188841

jednoducho digitalky nic viac, nic menej, strohy ale podla mna podareny design ziadne sexy blbosti na vyse cas datum stopky alarm dual svetielko cena skoro smiesna WR50 baterka na desat rokov

Ještě jednou.

Jak jsou přesné? Jakou mají odchylku třeba za týden nebo měsíc?

su hodne presne ked som ich kupil nastavil som ich podla netdate a od vtedy som sa ich nedotkol (pouzival vyse roka) teraz ich u seba nemam lebo som ich zabudol na slovensku bude to pod 5s za rok, smerom do predu (podla mna zamerne)

Návštěvník Kamil
Odesláno

eee neee... já chci právě a jenom g shocky

odklizec má pravdu, kup si Junghansy! laugh.gif

Odesláno

ehm junghansky jako supr, vím o nich, mám je na wish listu.. bohužel nesplňují 150usd požadavek nákupní ceny wink.gif, takže ještě jednou si to zhrňme

- G shocky

- japan made

- rádiem řízené (funkční u nás)

- inverzní display

- cca 150 usd

- decentnější provedení

Odesláno

Trošku zkušeností k G - Shockům. Před nedávnem jsem jedny získal a to Casio G - Shock DW 6700. Jsou starší, obrovské a umí všechno, o čem se tady psalo. K té přesnosti mohu dodat, že mají + 1 sec/24 hod. Zatím mám problém s obsluhou, nemám návod k použití. Pokud tento typ, mohu doporučit.

Odesláno

Taky něco přihodím,...sám mám už téměř dva roky Casio G-shock G300..nejsou sice řízený rádiem, jsou to kombinovaný digitálky s ručičkama (viz obrázek), řemínek je plastovej, ale perfektně drží, za celou tu dobu nošení na něm nejsou znát v podstatě žádné známky opotřebení,....s přesností bych to viděl tak + - 0,5 sec denně. S tím Japan made bych to neviděl extra dobře, ale to mi vůbec nevadí, jsem s nima spokojenej.

Tak tyhle mám(cena 2.200,- Kč) smile.gif)

user posted image

Asi nejsou moc decentní:-))).ale tvé požadavky téměř splňují tyhle (jsou řízený rádiem, dokonce i solárně napájený..)...ale mě se tak nelíbí (cena 3.560,-Kč):

user posted image

Tyhle sice nejsou řízený rádiem, ale jsou zajímavý (cena cca 3.800,-Kč) :

user posted image

user posted image

• po měsících...
Odesláno
ehm junghansky jako supr, vím o nich, mám je na wish listu.. bohužel nesplňují 150usd požadavek nákupní ceny wink.gif, takže ještě jednou si to zhrňme

- G shocky

- japan made

- rádiem řízené (funkční u nás)

- inverzní display

- cca 150 usd

- decentnější provedení

Hele jak jsi dopadl? Zakoupil jssi něco takovýho? taky mě trochu svrbí ruka...

tato specifikace mi docela sedí. Já bych ještě přidal solar napájení a ocel pouzdro...?? Poradím si?

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)

To bylo na mě, sorry já to vůbec nečetl. Jestli je chceš, samozřejmě ti je koupím.

Edit: lepší bude ještě osobní zpráva, pro sichr! :)

Upraveno uživatelem Kamil
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Jak pak to vypadá, kubsone? Taky přemýšlím nad digi, taky G-Shock... Kdyby někdo dovedl poradit, které jsou NEJMENŚÍ - též pocitově, docela bych to uvítal...

EDIT: Rádiového řízení jsem se vzdal ve prospěch lepších cen mimo Evropu, zatím jsem se nevzdal ručiček... Ale asi i to budu muset podstoupit a pořídit jenom číslička... kdyby tak ty G-Shocky nebyly tolik nabubřelé... :(

Upraveno uživatelem Andreas.ks
  • po měsíci...
Odesláno

tak to tu trochu oživím:

nebudu zakládat nové vlákno, zeptám se tady:

Mám vyhlédnuté digi, casio PRV 1500. Něco z této typové řady, buď "T" nabo plast, a tah buď 1V nebo 7V, je mi to docela jedno. budou u mě, chudery, na hrubou práci a na "koníčky"... Líbí se mi an nich technická vyspělost... kompas, výškoměr, barometr, navíc rádiem řízené a ještě solar

Většinu věcí moc nevyužiju, ale když už digi zázrak, tak pořádný.

Nelíbí se mi kombinace elektrika a ručky, preferuju čisté čísilka.

Co mi může nabídnout konkurence? třeba takový Timex, nebo Suunto, či kdo ještě něco takového dělá??

Odesláno (upraveno)

jojo, řada pathfinder, nabouchané vším možným, robusní a odolné, ale takové.... no " střapaté", nebo jak bych to řek jinak..

edit: a nebo mám koupit nějaké G-shocky a mít ušetřeno...

Upraveno uživatelem Radimk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...