xjr1 Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Nováček bez příspěvků, nicméně obchod proběhl hladce podle dohody. Tož jen tak dál:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Pohodovej obchod, pohodovej pokec, rozhodně doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Dik za pro mne suprovej obchod. Mohu jen doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Rychlá domluva, příjemné popovídání. Prostě vše tak, jak má být. Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Férový a vstřícný prodejce. Velmi dobrá komunikace. Dávám jedničku s hvězdičkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Za mě perfekt! Díky za kšeft! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perlas Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Vše rychle a s nadstandadním přístupem a službou navíc. Popovídání jsme prozatím nestihli, ale jsme výhledově domluveni .S tímto členem obchod jen a jen doporučuji a ještě jednou děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Je mi vždy jednoznačně cti, obchodovat s gentlemanem. Michal mezi ně jednoznačně patří. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 (upraveno) Další obchod s Michalem, z jeho strany super jednání, z mé strany si to nemyslím :-). Diky Upraveno 19. června 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Michala můžu bez obav doporučit. Skvělý obchod, pokec. Udělal mi radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ander Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 Superkauf a super pokec.Jednoznačne doporučujem.Vďaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 Perfektní, rychlý prodej, skvělá komunikace. Michal mi vešel vstříc s nevšedními požadavky (časoprostorové omezení - měl jsem v Praze jen asi 7 minut času) plus mi koupil kafe, které mě nastartovalo do nového dne (s novými hodinkami). Doporučuji jednoznačně! Díky, Kuba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 Tady je svět ještě v pořádku. Super obchod, vstřícnej přístup a fajn pokec. Doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2024 Vše naprosto pohoda, včetně pokecu. Diky za skvělý kousek. Doporucuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 naprostá spokojenost - výborná domluva, fajn poklábosení, byť jsme ani jeden neměli moc času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se