Přejít na obsah

DIGI sraz PRAHA

t2

Doporučené příspěvky

Tak otazka je jaky tam jsou navstevni hodiny a pak taky, ze kdyz je clovek v nemocnici, tak je preci jen v takove choulostive situaci, tak chce mit spis klid, nez ze by se tesil na navstevu vousatyho chlapa s jakymasi tikajicima nesmyslama... i kdyz ty diginy vlastne netikaj ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 317
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak otazka je jaky tam jsou navstevni hodiny a pak taky, ze kdyz je clovek v nemocnici, tak je preci jen v takove choulostive situaci, tak chce mit spis klid, nez ze by se tesil na navstevu vousatyho chlapa s jakymasi tikajicima nesmyslama... i kdyz ty diginy vlastne netikaj ;)

Vousatej chlap nevadí, ale budu raději, když si vás všechny užiji za obvyklejších podmínek

Odkaz ke komentáři

Nekdo tu na forum daval link na ebay, kde byly v prodeji jedny v Australii. S borcem jsem komunikoval, ale mel strach posilat do CR a miliony dalsich podminek. Mam v Australii kamarady, tak jsem si je chtel nechat poslat k nim, jenze pak se mu zase nelibily platebni podminky. No proste hrozna domluva. Takze ano, jsou to ty od Fila, nad kteryma jsem mu slintal uz nejakej ten rok zpatky :) A dnes to vypada, ze dosel jeste jeden digi prirustek ;)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...