AndyAaron Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Tak otazka je jaky tam jsou navstevni hodiny a pak taky, ze kdyz je clovek v nemocnici, tak je preci jen v takove choulostive situaci, tak chce mit spis klid, nez ze by se tesil na navstevu vousatyho chlapa s jakymasi tikajicima nesmyslama... i kdyz ty diginy vlastne netikaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Jo a jeste jedna motivace proc na digi sraz dorazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Tak otazka je jaky tam jsou navstevni hodiny a pak taky, ze kdyz je clovek v nemocnici, tak je preci jen v takove choulostive situaci, tak chce mit spis klid, nez ze by se tesil na navstevu vousatyho chlapa s jakymasi tikajicima nesmyslama... i kdyz ty diginy vlastne netikaj Vousatej chlap nevadí, ale budu raději, když si vás všechny užiji za obvyklejších podmínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Jasny, chapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Andy, tys je vzal od Fila???!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Nekdo tu na forum daval link na ebay, kde byly v prodeji jedny v Australii. S borcem jsem komunikoval, ale mel strach posilat do CR a miliony dalsich podminek. Mam v Australii kamarady, tak jsem si je chtel nechat poslat k nim, jenze pak se mu zase nelibily platebni podminky. No proste hrozna domluva. Takze ano, jsou to ty od Fila, nad kteryma jsem mu slintal uz nejakej ten rok zpatky A dnes to vypada, ze dosel jeste jeden digi prirustek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Ty do toho zase slušně šlapeš Filův exemplář jsem měl na zkoušku přes Vánoce. Náramně jsem si je užil. Tak ti přeju, aby ti dělaly radost. Je to poctivě udělaná hodinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Jsou skvele! Diky, Siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 tak jak, hoši? tento týden bych to odpískal = je možno předběžně domluvit další termín? hodilo by se 8. nebo 15.3.?docela rád bych pár vašich kousků viděl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Jak jsem psal, za me 8. ne, 15. jo. S timto tydnem tedy uz nepocitam. Aspon si jatra chvilku oddechnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 ok, 15.3. = ste pro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 ok, 15.3. = ste pro?Já zatím také 15/3. Uvidím, co dovolí zdravotní stav. Snad to klapne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Za mě 15. ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Já bych nakonec zítra taky nemohl, protože mi do toho přišlo něco jiného. Ale toho 15. vidím dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Ok, tak 15.3. Ale nezarucuju, ze mi do te doby vsechny diginy vydrzi I kdyz prodavat neco mimo tuto zajmovou sekci je jak hazet perly svinim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Panove, 15.3. se nam blizi a tady ticho po pesine. Jak jste na tom? Mam to rezervovane v kalendari, tak bych rad vedel, jestli s tim pocitat nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 já s tím počítám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 za mě ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 (upraveno) Tak kdo a kdy a kam přijde? Já bych přinesl na ukázku letošní zlatou trojci:a na porovnání:versus Upraveno 14. března 2018 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Tak vypada to zatim, ze:- T2- Lub- AndyAaron Nikdo jinej se zatim nehrne. Jak je na tom Siwi, Frostie, Casiotron? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se