Frostie Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Odesláno 13. února 2018 Tak to bacha, digisraz je velice exkluzivní záležitost! Účastníci jistě dosvědčí. Mám takový pocit, že nás tam nikdy víc jak 5 nebylo...
siwi Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Odesláno 13. února 2018 Dosvědčuji. Digisraz je velice exkluzivní a hlavně komorní akce. Klidně ho můžeme plánovat dýl, ať se sejdem
AndyAaron Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Odesláno 13. února 2018 Panove, na digi sraz se rad pridam. Tento ctvrtek bych se utrhl, ale chapu pokud to tak narychlo nepujde. Ctvrtek za dva tydny, tedy 1.3. taky zatim vyhovuje
lub Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 výborně, počítal bych s tím 1.3., jestli by Vám to vyhovovalo.
Frostie Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 1/3 i pro mne ok. Hlavně, abychom měli místo, kde je dobře vidět, při minulých srazech to byl značně limitující faktor.Pozitivní zpráva je, že tam už budou GX56.
lub Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 tam co jsem byl naposled bylo světla dost, velké stoly a poloprázdno. ale byla to normální sídlištní hospoda, nevím na co jste zvyklí a jak jste zhejčkaní. mně je to jedno, já do hospy normálně nechodím, takže jednou za čas zvládnu cokoli - drahej podnik s intimním osvětlením nebo vykřičenej pajzl . někdo z vás určitě bude mít dobrej tip kam zajít.
siwi Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 A kde to bylo konkrétně, Lube? Sídlištní hospa by mohla bejt OK.
Frostie Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 tam co jsem byl naposled bylo světla dost, velké stoly a poloprázdno. ale byla to normální sídlištní hospoda, nevím na co jste zvyklí a jak jste zhejčkaní. mně je to jedno, já do hospy normálně nechodím, takže jednou za čas zvládnu cokoli - drahej podnik s intimním osvětlením nebo vykřičenej pajzl . někdo z vás určitě bude mít dobrej tip kam zajít.Já také pro tento účel netrvám na 5 hvězdách a pikolíkovi, který nás bude usazovat a okřikovat...Výběr bych nechal na místních
lub Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 tady http://www.olympierest.com/kontakt/ ale jak píšu, je mi fakt jedno kde to bude, taky bych výběr nechal na místních a zkušenějších.
AndyAaron Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 To mam kousek od prace, takze proc ne.Mne se jeste libilo na Letne U Pivoje. Malej lokal, zadnej extra luxus, ale pivo dobry a svetlo taky. Na druhou stranu diginy maji i svetylko
Ibe Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 tady http://www.olympierest.com/kontakt/ ale jak píšu, je mi fakt jedno kde to bude, taky bych výběr nechal na místních a zkušenějších.Lokalita i hospoda vyhovuji. Ale mam jen 5610 a ty vsichni znate
Frostie Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 To mam kousek od prace, takze proc ne.Mne se jeste libilo na Letne U Pivoje. Malej lokal, zadnej extra luxus, ale pivo dobry a svetlo taky. Na druhou stranu diginy maji i svetylko Světýlko je ti houby platný, když nevidíš ostatní detaily typu pásek, napojení, pouzdro, dýnko...
Frostie Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 tady http://www.olympierest.com/kontakt/ ale jak píšu, je mi fakt jedno kde to bude, taky bych výběr nechal na místních a zkušenějších.Myslím, že ok, jídla slušná, nápoje též. Jaký zvolíme čas zahájení? 17 - 18hod?
AndyAaron Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 Frostie, to mel byt jakoze vtip Asi se nevyvedl
Frostie Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 Frostie, to mel byt jakoze vtip Asi se nevyvedl Nevýhoda psané komunikace...Nicméně, pokud se zadaří, budeme se moci konečně poznat...
lub Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 vemte si čelovky a můžeme se sejít v centralparku na lavičce.
Frostie Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 vemte si čelovky a můžeme se sejít v centralparku na lavičce.JJ, a přitopíme rozloženým stánkem... V kolik cca start akce? 17-18 hod?
AndyAaron Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 Rad si zase pripojim dalsi tvare k nickum na Chmg Pokud jde o cas, tak ja to asi driv jak na 18h nestiham. Takze klidne se sejdete driv a ja dorazim kapku pozdeji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se