Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to bacha, digisraz je velice exkluzivní záležitost! Účastníci jistě dosvědčí.  :D   

Mám takový pocit, že nás tam nikdy víc jak 5 nebylo...  :guitar:

• Odpovědi 317
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dosvědčuji. Digisraz je velice exkluzivní a hlavně komorní akce. Klidně ho můžeme plánovat dýl, ať se sejdem :D

Odesláno

Panove, na digi sraz se rad pridam. Tento ctvrtek bych se utrhl, ale chapu pokud to tak narychlo nepujde. Ctvrtek za dva tydny, tedy 1.3. taky zatim vyhovuje :)

Odesláno

1/3 i pro mne ok. Hlavně, abychom měli místo, kde je dobře vidět, při minulých srazech to byl značně limitující faktor.

Pozitivní zpráva je, že tam už budou GX56.

Odesláno

tam co jsem byl naposled bylo světla dost, velké stoly a poloprázdno. ale byla to normální sídlištní hospoda, nevím na co jste zvyklí a jak jste zhejčkaní. mně je to jedno, já do hospy normálně nechodím, takže jednou za čas zvládnu cokoli - drahej podnik s intimním osvětlením nebo vykřičenej pajzl :). někdo z vás určitě bude mít dobrej tip kam zajít.

Odesláno

tam co jsem byl naposled bylo světla dost, velké stoly a poloprázdno. ale byla to normální sídlištní hospoda, nevím na co jste zvyklí a jak jste zhejčkaní. mně je to jedno, já do hospy normálně nechodím, takže jednou za čas zvládnu cokoli - drahej podnik s intimním osvětlením nebo vykřičenej pajzl :). někdo z vás určitě bude mít dobrej tip kam zajít.

Já také pro tento účel netrvám na 5 hvězdách a pikolíkovi, který nás bude usazovat a okřikovat...Výběr bych nechal na místních

Odesláno

To mam kousek od prace, takze proc ne.

Mne se jeste libilo na Letne U Pivoje. Malej lokal, zadnej extra luxus, ale pivo dobry a svetlo taky. Na druhou stranu diginy maji i svetylko ;)

Odesláno

To mam kousek od prace, takze proc ne.

Mne se jeste libilo na Letne U Pivoje. Malej lokal, zadnej extra luxus, ale pivo dobry a svetlo taky. Na druhou stranu diginy maji i svetylko ;)

Světýlko je ti houby platný, když nevidíš ostatní detaily typu pásek, napojení, pouzdro, dýnko...

Odesláno

Frostie, to mel byt jakoze vtip ;) Asi se nevyvedl :)

Nevýhoda psané komunikace...Nicméně, pokud se zadaří, budeme se moci konečně poznat... :notworthy:

Odesláno

vemte si čelovky a můžeme se sejít v centralparku na lavičce.

JJ, a přitopíme rozloženým stánkem... :)

V kolik cca start akce? 17-18 hod?

Odesláno

Rad si zase pripojim dalsi tvare k nickum na Chmg :)

Pokud jde o cas, tak ja to asi driv jak na 18h nestiham. Takze klidne se sejdete driv a ja dorazim kapku pozdeji ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...