Marhi Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Mě tedy spíš přišel strašně amatérsky napsanej ten článek. To psal někdo, kdo o tom nic neví a píše to pro ty, co toho ví ještě míň. Pak i dobře míněná snaha vejde vniveč. Jako tvrdit, že komplikovanější je už jen orloj? To snad ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Tak za mě - jestli zvládne funkční hodinky se třemi výše zmíněnými HH komplikacemi, omluvím se mu tady veřejně, i kdyby to byla hrubá kovařina a hodinky měly průměr 70 a výšku 40 mm.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 No mě to taky přijde jako chvástání. Ale nevidím důvod proč to nezkusit. Jen mám za to, že tyhle fičurky obvykle vytvoří ti nej z nej. Tak jednou za život, a dost se u toho vyvztekají. Tak jim samouk třeba ukáže zač je v Pardubicích perník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Já mu neberu, že asi umí udělat hodinky. Klobouk dolů před jeho uměním a vytrvalostí. Na druhou stranu, než pochopí, že detaily jsou důležité a že zákazník není blbec, tak mu dál "nebude vadit, že není bohatý" a nechá se vydržovat partnerkou...A amatérsky článek? Partnerka sehnala nějakého pisálka a zkouší mu udělat PR, aby už konečně vydělal nějakou tu korunu a nemusela ho pořád vydržovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej Berkus Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Pánové, málokdo v historii lidstva byl víc mimo než vy tady. Pořád rozmazáváte jedny hodinky, které jsem kdysi neudělal pořádně. Poučil jsem se a od té doby jsem zvládl vyrobit vlastní strojek s tourbillonem, hodinky s tourbillonem a čtvrťovým odbíjením, hodinky s věčným kalendářem. To, co mám rozpracované teď, o tom raději ani nemluvím... A připadá mi, že tyhle věci trochu záměrně ignorujete a otíráte se o mě jen proto, abyste se nějak zabavili. Oukej, bavte se, nezáleží mi na tom, co se o mě píše na nějakém internetovém fóru. Ale laskavě z toho vynechte moji lepší polovičku, to je lajna, za kterou člověk se špetkou úrovně a sebeúcty nezajde. Žádný článek o mě nikdy nebyl instruovaný z mé strany, najdou se lidé, které to co dělám zajímá i z jiného důvodu než aby měli na internetu co pošpinit. Zajímalo by mě, kolik z místních hrdinů by mi tyhle kecy řeklo narovinu do obličeje - víte kde bydlím, byli jsme na SEWu a přesto nikdo nepřišel a nezačal mi vykládat jak rozklepávám nýty - ono anonymita internetu je lepší než posilovna, co? S pozdravem, Ondřej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Ondřeji, ano, jsme zde na fóru a bavíme se. Občas i na cizí účet, pokud nám někdo zavdá příčinu. Cos ty udělal. A nikdy jsi neudělal nic, čím bys nám zavdal příčinu na to, abychom smekli klobouk a psali slova uznání. Pokud o to stojíš, tak nám dej příležitost. Prosím o pár fotografií hodinek, o kterých zde píšeš. A prosím i o fotografie detailů, abychom mohli posoudit, že ses opravdu poučil, jak píšeš. Pak budu první, kdo se za ty blbé kecy omluví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) vlastní strojek s tourbillonem, hodinky s tourbillonem a čtvrťovým odbíjením Tak doufám že jsem citací z článku nespustil nějakou hate - lavinu, to bych nerad. Dej sem prosím foto výše citovaného a bude klid. Snažil jsem to dohledat v galerii co máš dole v podpisu, ale tam je to tak šíleně nepřehlednéa zahlcené reklamou že to prohlížet nelze. Díky. Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) ..skoda, ze nedas par fotek... A bylo by... To myslim bez jakekoliv narazky...treba by to bylo pekne a mel bys respekt... Řeči o posilovne neni dobry zpusob prezentace, tady to neni anonymni internet, dost lidi se tu zna a to dost let... Mas prosím chut zaprezentovat nejaky aktuálni projekt? P.s. a nez jsem to naklepal, tak to same ti reklo víc lidi ve stejny cas... Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) Papi neblbni. Pipka, která napíše tohle: "Já sama jsem z těchto hodinek byla paf a myslela si, že lepší už jeho tvorba být nemůže. Ale opět jsem se spletla a Ondřej mi to neustále dokazuje svými mílovými kroky k dokonalosti." Musí být, IMHO zcela po právu, ozdobou každé diskuze. EDIT: písmenka Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej Berkus Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Fotky jsou na Facebooku, na kibiho stránce, na blogu mé přítelkyně. Nemám potřebu je dávat sem, protože zdejší mentalita je mi cizí.Pro mě anonymní jste, vidím vás jen jako skupinu zlých, nepříjemných a rádoby důležitých lidí, která v mém životě a tvorbě nic neznamená. Takže se bavte, je mi to fuk. Ale moji polovičku z toho vynechte. Ondřej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Pro mě anonymní jste, vidím vás jen jako skupinu zlých, nepříjemných a rádoby důležitých lidí, která v mém životě a tvorbě nic neznamená. a je to i takhle se dá pojmenovat potencionální zákazník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 to jsme celý my Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) To vypadá beznadějně... Skoda.. tak at najdes svoji cestu.. a ty "prave" zakazniky... Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Fotky jsou na Facebooku tak to teda nejsou, děláš si z nás legraci a máš prd, a ne: vlastní strojek s tourbillonem, hodinky s tourbillonem a čtvrťovým odbíjením Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Tak a máme to. Tys nám to nandal Ondřeji... Tak jak my pro tebe nejsme jako lidi natolik důležití, abys nám sem prsknul nějakou tu fotku, tak se ptám, proč by pro nás mělo být důležité, co si myslíš ty a poslechnout, o co nás tady žádáš? Můžeš mi na to prosím odpovědět? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 .. ale koukam, ze na FB si nas zavesil..... Misto abychom si povídali o hodinkach, materiálech, náročnosti vyroby, tak je z toho komedie :-)) Ondreji, nějak moc to nezvladas... Tim bych to asi ukoncil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Ja nechci bejt ten zlej :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Franto, nemusíš, dnes jsem ten zlý já a já to unesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Sakra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neff Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 tak to teda nejsou, děláš si z nás legraci a máš prd, a ne: vlastní strojek s tourbillonem, hodinky s tourbillonem a čtvrťovým odbíjením co treba najit googlem "berkus tourbillon" ? ale to by clovek asi chtel moc, ze? Jinak co se zpracovani a designu tyce, chapu, ja jako profesionalni grafik obcas taky brecim nad kreacema ve wordu, ale aspon mate moznost to udelat lip, hm? :] me treba osobne prijde papiho tvorba minimalne zajimava, jina, i kdyz bych asi osobne hodinky volil jineho stylu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se