Přejít na obsah

Ondřej Berkus

Návštěvník admira

Doporučené příspěvky

Mě tedy spíš přišel strašně amatérsky napsanej ten článek.  To psal někdo, kdo o tom nic neví a píše to pro ty, co toho ví ještě míň.  Pak i dobře míněná snaha vejde vniveč.  Jako tvrdit, že komplikovanější je už jen orloj?  To snad ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 248
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak za mě - jestli zvládne funkční hodinky se třemi výše zmíněnými HH komplikacemi, omluvím se mu tady veřejně, i kdyby to byla hrubá kovařina a hodinky měly průměr 70 a výšku 40 mm....

Odkaz ke komentáři

No mě to taky přijde jako chvástání.  Ale nevidím důvod proč to nezkusit.  Jen mám za to,  že tyhle fičurky obvykle vytvoří ti nej z nej.  Tak jednou za život,  a dost se u toho vyvztekají.  Tak jim samouk třeba ukáže zač je v Pardubicích perník.

Odkaz ke komentáři

Já mu neberu, že asi umí udělat hodinky. Klobouk dolů před jeho uměním a vytrvalostí. Na druhou stranu, než pochopí, že detaily jsou důležité a že zákazník není blbec, tak mu dál "nebude vadit, že není bohatý" a nechá se vydržovat partnerkou...

A amatérsky článek? Partnerka sehnala nějakého pisálka a zkouší mu udělat PR, aby už konečně vydělal nějakou tu korunu a nemusela ho pořád vydržovat... :D

Odkaz ke komentáři

Pánové, málokdo v historii lidstva byl víc mimo než vy tady. 

Pořád rozmazáváte jedny hodinky, které jsem kdysi neudělal pořádně. Poučil jsem se a od té doby jsem zvládl vyrobit vlastní strojek s tourbillonem, hodinky s tourbillonem a čtvrťovým odbíjením, hodinky s věčným kalendářem. To, co mám rozpracované teď, o tom raději ani nemluvím... A připadá mi, že tyhle věci trochu záměrně ignorujete a otíráte se o mě jen proto, abyste se nějak zabavili. 

Oukej, bavte se, nezáleží mi na tom, co se o mě píše na nějakém internetovém fóru. Ale laskavě z toho vynechte moji lepší polovičku, to je lajna, za kterou člověk se špetkou úrovně a sebeúcty nezajde. Žádný článek o mě nikdy nebyl instruovaný z mé strany, najdou se lidé, které to co dělám zajímá i z jiného důvodu než aby měli na internetu co pošpinit. 

Zajímalo by mě, kolik z místních hrdinů by mi tyhle kecy řeklo narovinu do obličeje - víte kde bydlím, byli jsme na SEWu a přesto nikdo nepřišel a nezačal mi vykládat jak rozklepávám nýty - ono anonymita internetu je lepší než posilovna, co? 

S pozdravem, 
Ondřej

Odkaz ke komentáři

Ondřeji, ano, jsme zde na fóru a bavíme se. Občas i na cizí účet, pokud nám někdo zavdá příčinu. Cos ty udělal. A nikdy jsi neudělal nic, čím bys nám zavdal příčinu na to, abychom smekli klobouk a psali slova uznání. Pokud o to stojíš, tak nám dej příležitost. Prosím o pár fotografií hodinek, o kterých zde píšeš. A prosím i o fotografie detailů, abychom mohli posoudit, že ses opravdu poučil, jak píšeš. Pak budu první, kdo se za ty blbé kecy omluví...

Odkaz ke komentáři

vlastní strojek s tourbillonem, hodinky s tourbillonem a čtvrťovým odbíjením

Tak doufám že jsem citací z článku nespustil nějakou hate - lavinu, to bych nerad.

Dej sem prosím foto výše citovaného a bude klid. 

Snažil jsem to dohledat v galerii co máš dole v podpisu, ale tam je to tak šíleně nepřehledné

a zahlcené reklamou že to prohlížet nelze. Díky.

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

..skoda, ze nedas par fotek... A bylo by... To myslim bez jakekoliv narazky...treba by to bylo pekne a mel bys respekt... Řeči o posilovne neni dobry zpusob prezentace, tady to neni anonymni internet, dost lidi se tu zna a to dost let... Mas prosím chut zaprezentovat nejaky aktuálni projekt?

P.s. a nez jsem to naklepal, tak to same ti reklo víc lidi ve stejny cas...

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

Papi neblbni. Pipka, která napíše tohle:

"Já sama jsem z těchto hodinek byla paf a myslela si, že lepší už jeho tvorba být nemůže. Ale opět jsem se spletla a Ondřej mi to neustále dokazuje svými mílovými kroky k dokonalosti."

Musí být, IMHO zcela po právu, ozdobou každé diskuze.

EDIT: písmenka

Upraveno uživatelem Bert
Odkaz ke komentáři

Fotky jsou na Facebooku, na kibiho stránce, na blogu mé přítelkyně. Nemám potřebu je dávat sem, protože zdejší mentalita je mi cizí.

Pro mě anonymní jste, vidím vás jen jako skupinu zlých, nepříjemných a rádoby důležitých lidí, která v mém životě a tvorbě nic neznamená. Takže se bavte, je mi to fuk. Ale moji polovičku z toho vynechte.

Ondřej

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Pro mě anonymní jste, vidím vás jen jako skupinu zlých, nepříjemných a rádoby důležitých lidí, která v mém životě a tvorbě nic neznamená. 

a je to  :lol2:

i takhle se dá pojmenovat potencionální zákazník  :clap:

Odkaz ke komentáři

Tak a máme to. Tys nám to nandal Ondřeji...

Tak jak my pro tebe nejsme jako lidi natolik důležití, abys nám sem prsknul nějakou tu fotku, tak se ptám, proč by pro nás mělo být důležité, co si myslíš ty a poslechnout, o co nás tady žádáš? Můžeš mi na to prosím odpovědět? Děkuji.

Odkaz ke komentáři

tak to teda nejsou, děláš si z nás legraci a máš prd, a ne:  vlastní strojek s tourbillonem, hodinky s tourbillonem a čtvrťovým odbíjením

co treba najit googlem "berkus  tourbillon" ? ale to by clovek asi chtel moc, ze? 

Jinak co se zpracovani a designu tyce, chapu, ja jako profesionalni grafik obcas taky brecim nad kreacema ve wordu, ale aspon mate moznost to udelat lip, hm? :] 

me treba osobne prijde papiho tvorba minimalne zajimava, jina, i kdyz bych asi osobne hodinky volil jineho stylu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...