long Posted December 17, 2017 Report Posted December 17, 2017 Karel Macháček, tady. Kamil zabil!!! :-)
Hardslimer Posted December 17, 2017 Report Posted December 17, 2017 Kamile, ty hnusny chlipniku & chlipny hnusniku! :-)
Jeronimo Posted December 31, 2017 Report Posted December 31, 2017 Právě jsem zabil hodinu života čtením a přemýšlením nad tímto vláknem. Co na to napsat. Raději nic.
Fade Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Zrovna byla o Berkusovi reportáž na ČT1 v pořadu Gejzír. Kdyby to někoho zajímalo. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
gunman Posted February 15, 2020 Report Posted February 15, 2020 https://www.idnes.cz/ostrava/zpravy/hodinar-planetarium-hodinky-remeslo-ondrej-berkus-slatina.A200214_135627_ostrava-zpravy_woj něco nového
AdaMoss Posted February 25, 2020 Report Posted February 25, 2020 Komentář k poslednímu obrázku: "Ondřej Berkus vymýšlí i design hodinek, sám zhotovuje i většinu součástek." Všechno tedy nedělá sám. Pro mě je to fakt zvláštní figura...nějaké schopnosti asi má, ale způsob, jakým prezentuje sebe a své výrobky mi teda ani za mák nesedí.
bandicoot Posted February 25, 2020 Report Posted February 25, 2020 Pro mě je to fakt zvláštní figura...nějaké schopnosti asi má, ale způsob, jakým prezentuje sebe a své výrobky mi teda ani za mák nesedí.Tohle ukáže až čas, jestli si dobude takové renomé, že jeho ego a chování nebude hodnoceno jako hovadské, nýbrž výstřední.
Krokodyyl_ Posted April 30, 2020 Report Posted April 30, 2020 Hm, po asi šesti hodinách jsem si o Berkusovi přečetl vše co se dalo najít...škoda jen, že pořád nevím co si o něm myslet
Recommended Posts