VintageLover Odesláno 10. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Chlapi, moc děkuju. V podstatě jsem se tento rok nestačil ani rozkoukat a už takové pecky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Toto vlakno neni pre slabe povahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Svatá trojice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Toto vlakno neni pre slabe povahy Proooc? Ja se do podobnych vlaken chodim uklidnovat a relaxovat Svatá trojice. dabelska trojice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 8 kousků z historie, které mi nejvíce schází. Ťukám si teď na čelo, že jsem je musel prodat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 No Karle, u některejch kousků to taky nechápu, ale život jde dál a zase sis koupil něco jinýho,ne?Člověk většinou nemůže mít všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Přesně tak to beru, že když chceš něco jinýho, musíš něco svýho obětovat. Co se dá dělat, stejně mi teď hlavou kolují minimálně další dvoje, které jsem sem zapomněl dát. Aspoň jsem toho ale už dost vyzkoušel. Jsem na 98 kouscích a těším se na ten stý úlovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 8 kousků z historie, které mi nejvíce schází. Ťukám si teď na čelo, že jsem je musel prodat...Hrůza, myslím ten porážkový list. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Hrůza, myslím ten porážkový list. Sere mě to strašně, ale nemůžu dělat nic, jen si maximálně počkat na další. :/ Karle nemusis se bat, minimalne Jumbo jsu v dobrych rukou krale Miroslava. Já vím Radku. Škoda, že jsou prosincový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 na fotky se dívám se zatajeným dechem, pořád dál a výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Čekám co za nádheru bude další přírůstek a těším se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 New Old Stock... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Ja vedel ze to vlakno nemam votvirat... ale panejo, gratuluju moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Šup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Skoro komplet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 karle, ty ses silenej demon:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 A přitom mám pocit, že jsem furt na začátku, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Autavia 114.603 NOS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Wow! Nádherné Karle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se