siwi Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Ne, že to vykecáš dřív, než to přijde. Už smolím předem příběh, aby to bylo komplet se vším Neboj, jen tady zvyšuju napětí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 chvalim velmi malo, ale teraz mi to neda... super hodinky (skoda velkosti, ale perfektne spracovany PAM style... momentalne tento tvar hodiniek u mna vedie a mam zopar Benarus Moray, co je rovnake telo, ale velkost 40 a 42mm v mojom pripade). A super najma cele vlakno, atmosfera plazi a tie kocky... parada! A mozno ta potesim... miyota 9015 versus ETA 2824 sledujem a vlastne studujem (laicky a na urovni prieskumu nazorov hodinarov) uz od zaciatku uvedenia 9015 na trh. Sam som mal alebo mal vyse 20x z kazdeho. No a 9015 povazuju uz mnohi za dokonca lepsi kaliber ako ETA 2824 !!! A minimalne za rovnaky! (parametre presnost a drzanie presnosti, spolahlivost, robustnost, spracovanie atd.). Treba si uvedomit, okrem ineho, ze ide o modernejsi, ak nie najmodernejsi sucasny kaliber (v tejto triede). Cenovo sa pohybuje na urovni ETA v case ked bola ETA siroko dostupna, co nie je tak davno. Zasadny rozdiel je v natahu, pri miyote je jednostranny a podla mojej skusenosti potrebuje na ruke viac casu aby bola dosiahnuta slusna rezerva, ale to je mozno aj vyhodou oproti ete, pretoze sa strojcek tak nepretazuje a menej opotrebuvava. ROztacanie rotora vo volnobehu a teda hlucnost a vibracie mnohi posudzuju ako "lacne", ale to robil predsa aj chrono ETA 7750. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Děkuju moc, potěšil jsi už jen tím prvním odstavcem a jsem rád pokaždé, kdy se mé vlákno někomu líbí Co se týče miyoty, tak s tou jsem i já spokojen, sice jsem ji nějak extra nezkoumal, ale rozhodně si nemůžu na nic stěžovat Maximálně tak ta přesnost, momentálně mi Magretky dělají zhruba 10s za den, což sice není málo, ale tak nějak jsem si na to zvykl a už to ani neřeším. Mohl bych je asi někde nechat trošku poladit, ale tím jak jsem si už zvykl mi to přijde i zbytečné, vše funguje jak má, hodinky mi dělají radost a tak jsem spokojen Jinak s tím nátahem vidím ještě jednu skvělou výhodu u miyoty a to, že se dá natahovat i ručně, což je super ve chvíli, kdy zrovna nosím jiné hodinky a Magretky jen leží doma, večer je prostě vezmu, dotáhnu ručně a nemusím řešit jejich zastavení, ani nepotřebuji winder a mám klid a pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Pekny, moc pekny je mas! :-) BTW ty chrona mely myslim ale Seagull strojek, jestli se nepletu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Je to tak Chrona mají Seagull, což není žádná výhra to uznávám, na druhou stranu je v Magrettkách alespoň pěkně zdobený, takže když bude fungovat, tak na něj bude i celkem pěkný pohled a ty chrona jsou za mě prostě nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 A je to tu, slibovaný řemen je hotový, nasazený a nafocený, zbývá už ho jen odprezentovat. Takže představuji zatím poslední a jednoznačně nejlepší řemen od Spinacha s názvem Teahupoo. Tímto bych chtěl i poděkovat Spinachovi nejen za to, že ho dokázal dát dohromady, ale i za to, že se do toho vůbec pustil. Můj návrh a představy byly tentokrát opravdu extrémní a on to dokázal splnit naprosto do puntíku, takže ještě jednou ohromný DÍK. Jak už je u mě zvykem, každý řemen něčemu věnuji. Ani tady tomu nebude jinak, řemen je věnovaný extrémnímu surfingu, kde vlny, na kterých se jezdí dosahují i několika metrů. Jedno z těchto míst je právě Teahupoo na Tahiti, je to jedno z nejnebezpečnějších míst pro surfování a to se podepsalo už i na několika životech a řemen je tudíž věnovaný i těm, kteří právě zde vlny nezvládli. Něco málo o Tahupoo - líbí se mi tento úryvek i s citací: Cyclonic left-breaking reef wave located near the southwest tip of Tahiti Iti; regarded since the late '90s as one of the world's most challenging and dangerous surf breaks. "Teahupoo isn't a wave, it's a war zone," surf journalist Gary Taylor wrote in 2000. "A freak of nature that some ******* decided to call a surf spot." Magrette & Maori Strap Teahupoo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Ty si hrozně navymejšlíš Ale je parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Já vím, ale teď je to už opravdu dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) Nemám slov, vše vskutku dokonalé.... Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem Wrch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Michale, paráda!!! Takový řemen máš jenom ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Nemám slov, vše vskutku dokonalé.... Díky moc, mám z toho vážně radost a snad i na chvíli klid, protože teď už vážně nevím co ještě vymyslet za šílenost Michale, paráda!!! Takový řemen máš jenom ty No nikdo jiný není až takový blázen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) Moc pěkný..jak řemen, tak skladba fotek, tak tetování :-) Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 ... No nikdo jiný není až takový blázen Bez takových bláznů by toto fórum bylo o poznání fádnější a nudnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) Díky moc, mám z toho vážně radost a snad i na chvíli klid, protože teď už vážně nevím co ještě vymyslet za šílenost No nikdo jiný není až takový blázen Je, Spinach, že se ti s tim dělá! Je to paráda, fakt originální! A musím říct, že tenhle "Maorskej punc", mě na Magrettkách moc baví.. Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Moc pěkný..jak řemen, tak skladba fotek, tak tetování :-) Díky moc, jsem rád, že se líbí Bez takových bláznů by toto fórum bylo o poznání fádnější a nudnější No pravdou je, že někdo to tu občas musí trošku rozbít nevšedností Je, Spinach, že se ti s tim dělá! Je to paráda, fakt originální! A musím říct, že tenhle "Maorskej punc", mě na Magrettkách moc baví.. Po pravdě...já se taky docela divím, po tom co si pořád vymejšlím ale baví ho to, tak co by ne, teda alespoň mě říkal, že ho to baví a tento poslední bral i jako výzvu, kterou jak je vidět pokořil a naprosto perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) Moc ti děkuju, horší je, že teď už toho ze světa moc nebude, po operaci mám na hodně dlouho spoustu věcí zakázáno, hlavně moře, takže budu muset vymýšlet jiná místa kam se podívat a nebo to více rozjet hodinkově Moře neuteče, to na Tebe počká...hlavní je, že se můžeš jet podívat na jiné místa! a koláže fajné jako vždy... Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eaglein Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Ahoj, tiez sledujem tvoje vlakno a musim povedat ze fotky su perfektne a ten strap tak to je fakt a sedi ako rit na serbel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Ten remen je uzasny. Klobouk dolu obema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Jedním slovem PARÁDA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Vím, jak ses s tím pachtil a na řemen jsi i nějakou dobu čekal, takže super! Jak koláž, tak i řemen. Velká paráda, těším se až to uvidím lajv . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se